rhaegar написа:enguerino написа:Торес или Саного ще вкара повече головеТова се чудя аз
3:2 за Торес.
За Купите не се броят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:enguerino написа:Торес или Саного ще вкара повече головеТова се чудя аз
enguerino написа:rhaegar написа:enguerino написа:Торес или Саного ще вкара повече головеТова се чудя аз
За Купите не се броят
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
drago911 написа:Абе само на мен ли Рохо въобще не ми хареса на Световното? Доста вдървено играеше, но понеже е младичък и игра на финал и вече струва 20 млн. + Нани..![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
drago911 написа:Абе само на мен ли Рохо въобще не ми хареса на Световното? Доста вдървено играеше, но понеже е младичък и игра на финал и вече струва 20 млн. + Нани..![]()
Tobacco написа:drago911 написа:Абе само на мен ли Рохо въобще не ми хареса на Световното? Доста вдървено играеше, но понеже е младичък и игра на финал и вече струва 20 млн. + Нани..![]()
dgd
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Еди изригна с трансфера на Рохо - 16 млн паунда за него, даде им Нани за 1г и ще му плати цялата заплата (5 млн) през този наем, демек 21 млн паунда за Рохо + Нани без пари да им играе 1 година .... #BussinessGenius
И всички тези мисли ти влязоха в главата след първият кръг във ВЛ? При положение, че има още 37..има ЕКТ, в които някои отбори ще участват, а други не....има купа на лигата, има ФА Къп.
Тоя форум пращи от гении в тактиката и треньорските разбирания!
Transfer news: Liverpool agree £16m fee to sign Mario Balotelli from Milan
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта