Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Мнениеот Der Führer » 19 авг 2014 15:26

boabbb написа:
MCMXIII написа:
boabbb написа:
germibobi написа:Според италианските журналисти само ние сме единствения кандидат за Бенатиа, но на този етап предлагаме 25 милиона, а Рома искат 35. Трябва да ги дадем според мен, имаме пари за харчене, а Бенатиа е в топ 3 на централните защитниците към този момент.

Топ 3, ама в отбора на Рома :lol: :lol: Всеки мангал - 35 милиона В никакъв случай :!: Ако ще взимаме чернилка за 35 милиона за ЗАМЕСТНИК на Мартинез ( значи опорен халф, а не защитник ) - нека да е Матюиди, ПСЖ са прости и ще го дадат за 35-40 милиона 8-)

Байерн има нужда от защитници бре, к'ви опорни халфове те гонят :)

Данте, Батката и Боатенг малко ли са ти :roll: Алаба, Бернат, Рафиня и Лам са 4-ма за 2 поста, а Лам е толкова интелигентен, че спокойно може да запълни евентуална дупка в центъра на защитата 8-) Играта му като опорен е най-голямата тъпотия на Плешо :x Точно там ни е дупката, след предателството на Тони и контузията на Мартинез, там не остана играч за 2-ка с Швайни :roll:

С извинение ... но пишеш глупости . За какво предателство говориш , след като и клуб и треньор демонстративно показаха на Кроос , че не държат на него . Нямало пари за увеличение на заплатата му ... но пък има пари за заплата на абсолютно излишен играч като Рейна . Мога да се хвана на бас ,че заплатата му е доста повече от 2 млн на година ( които били проблема за нвия договор на Кроос ) . Или факта че Гуардиола не можел да гарантира достатъчно количество игрови минути на Кроос . Защото в новата му схема Бернат , Лам и Алкантара щели да са титуляри ... а Швайнщайгер , Кроос , Алаба да се конкурират за последното място в халфовата линия .
Колкото до Бенатия ... не съм го гледал много , но според мен е медийна звезда . Освен това Рома иска някакви суми от порядъка на 45-50 млн евро . Докато в най-лошия случай Диего Годин ще излезе 36 млн евро ( колкото е клаузата му ) . Което пак е много ... Защото в сегашната ситуация ... за около 40 млн. евро Байерн може да вземе Варан и Кедира в пакет . Така или иначе до края на седмицата сигурно ще има развитие , защото Михаил Решке ( човека който движи трансферите в Байерн ) е в Мадрид на преговори .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 19 авг 2014 15:47

Кроос не е предал БАЙЕРН, просто искаше пари. Моля Ви, оставете го на мира. Човекът си сбъдна мечтата и отиде в клуб, дето пари има бол и те така.
От едната страна Кроос обиден, от друга- Швайнщайгер, Лаам, Мюлер, Нойер, Робен, Рибери, Алаба и др.- не обидени. Някак си не се връзват нещата, точно един да прави муцки, че е недооценен. Аз съм за отбора и точка! Било к'вото било.
Срамота е топ отбор, да не се оправи заради един играч.

********************************************************************************************************************************************************************************************

germibobi написа:3-мата не са малко, но ние играем в момента със схема с 3-ма централни. Ако един се контузи, кой ще го замести. Лам и Алаба нямат ръста за централни защитници.
В центъра също има дупка заради контузиите на Тиаго, Мартинез и Швайни, но пак имаме Роде, Хойберг и Гаудино и там по-могат да играят Лам и Алаба.

Защитник требе, щото Боата в наказан за първия кръг. Интересно ми е, дали Пеп ще върне Капитана изотзадзе
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 авг 2014 16:06

За мен сребролюбието е даже по-зле :x Малко ли са му 4.5 M на година :shock: При преподписване е щял да отиде около 7-8, т.е. като Робен. Обаче пича е искал явно над 10, което няма как да стане. Аз не харесвам Плешо, но в случая си е чиста алчност от страна на играча. Жив и здрав в Реал, където няма да е звездата, а просто един от многото, когото ще засилят към Англия след година-две :roll: Там поне ще взима 15 млн и няма да се налага да тегли бързи кредити :x Като почнете така ... За справка - Мюлер до 2012-та взимаше 2 М и не съм чул да е ревал
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 19 авг 2014 16:18

Хер Хаус, да каже това проява на изтънчен Фкус ли е, или е просто фотошоп :?:
[offtopic]Изображение[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 19 авг 2014 18:33

MCMXIII написа:Хер Хаус, да каже това проява на изтънчен Фкус ли е, или е просто фотошоп :?:
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Снимката е пусната от туитъра на съпругата на Джерард,не е фокус,истина е. :)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 19 авг 2014 19:04

Браво на Фрау Джерард! Чудесен вкус има за деЦки дрешки.

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 19 авг 2014 21:19

Варан ще е уникален трансфер, ако се усъществи, а Кедира си е немски национал, така че ще е хубаво да се вземе.
Колкото за Кроос, ако искаше да играе в Байерн щеше да остане, в Реал нито ще го тачат повече, нито ще му плащат повече, явно си е наемник да си тегли кръста.
Дано в Петък видим един по-добър футбол от Байерн, с Рибери и Робен като крила. :)

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 19 авг 2014 21:52

Дано!
Аз лично нямам супер очаквания за новия сезон. Шестимата шампиони от Бразилия и Летящият холандец са изцидени до краен предел. Ще влизат У форма до Коледа. Баскът и Номер 6 са контузени, пък БаДката все едно също е бил на СП 2014. Крива работа.
Надявам се, да греша!

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 20 авг 2014 14:47

"...„Знам, че мога да печеля и повече пари. Сумите, които ми предложиха, бяха астрономически“, откровен бе Мюлер.
„Мога да кажа само едно: за мен трансферът никога не е бил опция. Байерн е моят клуб“, каза още футболистът...."
http://gong.bg/football-sviat/transferi/miuler-kym-iunajted-tova-liato-pari-imam-dostatychno-293378

Има ли желание, има и начин, по случая с Кроос.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 20 авг 2014 16:00

motg написа:"...„Знам, че мога да печеля и повече пари. Сумите, които ми предложиха, бяха астрономически“, откровен бе Мюлер.
„Мога да кажа само едно: за мен трансферът никога не е бил опция. Байерн е моят клуб“, каза още футболистът...."
http://gong.bg/football-sviat/transferi/miuler-kym-iunajted-tova-liato-pari-imam-dostatychno-293378

Има ли желание, има и начин, по случая с Кроос.

Винаги има начин ... въпроса е , че нямаше желание от ръководството на Байерн . Още веднъж ща го напиша . Кроос беше един от най-ниско платените играчи в Байерн . От титулярите единствено Данте получаваше по-малко пари . Байерн му предложи увеличение до 6 млн на година . С което щеше да взима малко повече от Рафиня и Манджукич и наполовина от това което взима Гьотце ( приноса на двамата за отбора няма да го коментирам ) . Кроос поиска заплата от 8 млн на година - колкото взимаха Мюлер и Алкантара ( сега заплатата на Мюлер е по-висока ) . От ръководството прекратиха договорите с изявлението че Кроос няма да получи по-добри условия . Най-интересното е , че ако тогава му преподписали договора , сега Кроос щеше да получва по-малко от - Рибери , Робен , Лам , Мюлер , Гьотце , Швайнщайгер , Нойер и Левандовски .
Ако ставаше въпрос за пари , то в Манчестер Юнайтед още зимата му предлагаха по 250 000 на седмица или 13 млн на година ... паунда . А тогава Реал въобще ги нямаше на хоризонта . Прословутото късогледство на ръководството на Байерн за пореден път им изигра лоша шега . Каквото и да си говорим , не беше направено необходимото Кроос да бъде задържан . Единствената неизвестна е , дали това не беше направено умишлено . Защото може и да е съвпадение ... но всички играчи които малко или много имаха спречквания с Гуардиола , вече не са в отбора . А всички помним ръкавиците на Кроос ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Байерн”