Манчестър Сити - Ливърпул - 25.08.2014 | 3-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Re: Манчестър Сити - Ливърпул 25.08.2014 | 22:00 |

Мнениеот Alonso_Massa » 20 авг 2014 11:51

suareshampion написа:
Karsa Orlong написа:
KOPScousers написа:На мен ми се иска нещо такова:

Миньоле
Манкийо - Шкъртел - Ловрен - Морено
Джан - Джерард
Хендерсън - Коутиньо - Стърлинг
Стъридж

Това е възможно най-добрият състав, който всеки тук предполагам, че иска да види (без Шкъртел де, ама това е немислимо). Не знам обаче как смята БР, обикновено не се притеснява да оставя на пейката някого, който е купил наскоро (примери много - Алън, Алберто, Борини, Аспас).

Аз махам веднага Шкъртел и пускам Туре . И тъй като харесвам играта на Лалана ,искам скоро и той да е в състава ,познайте на кой на мястото :)

Лалана още е контузен. Започнал е да тренира сам тази седмица и се очаква да е готов за 4-я мач.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 20 авг 2014 12:46

Има една много ключова думичка в този сблъсък и тя е "Етихад". В последните 5 години нямате победа там във ВЛ. Не вярвам Сити да се втурне в атаки в преследване на победата (както някои са писали) и така да се отвори за контри на Ливърпул. Всичко може да стане в този двубой, но явният фаворит е Сити. И според мен те ще се окажат крайния победител. Връщането в състава на Агуеро също ще е голямо предимство.
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 20 авг 2014 13:02

Синичко написа:Има една много ключова думичка в този сблъсък и тя е "Етихад". В последните 5 години нямате победа там във ВЛ. Не вярвам Сити да се втурне в атаки в преследване на победата (както някои са писали) и така да се отвори за контри на Ливърпул. Всичко може да стане в този двубой, но явният фаворит е Сити. И според мен те ще се окажат крайния победител. Връщането в състава на Агуеро също ще е голямо предимство.

Януари 2012 имаме победа срещу Сити на Етихад с 1:0 с гол на Джерард. ;)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 20 авг 2014 13:10

Alonso_Massa написа:
Синичко написа:Има една много ключова думичка в този сблъсък и тя е "Етихад". В последните 5 години нямате победа там във ВЛ. Не вярвам Сити да се втурне в атаки в преследване на победата (както някои са писали) и така да се отвори за контри на Ливърпул. Всичко може да стане в този двубой, но явният фаворит е Сити. И според мен те ще се окажат крайния победител. Връщането в състава на Агуеро също ще е голямо предимство.

Януари 2012 имаме победа срещу Сити на Етихад с 1:0 с гол на Джерард. ;)

Тя беше за Карлинг къп.
Последната ни победа е с 3:2 на Етихад от 0:2.
Прогноза: 2:2
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 20 авг 2014 13:10

Alonso_Massa написа:Януари 2012 имаме победа срещу Сити на Етихад с 1:0 с гол на Джерард. ;)

Синичко написа:В последните 5 години нямате победа там във ВЛ

Въпросната победа е в полуфинал за Карлинг Къп.
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 20 авг 2014 13:24

suareshampion написа:
Karsa Orlong написа:

Миньоле
Джан - Джерард
Стъридж

Това е възможно най-добрият състав, който всеки тук предполагам, че иска да види (без Шкъртел де, ама това е немислимо). Не знам обаче как смята БР, обикновено не се притеснява да оставя на пейката някого, който е купил наскоро (примери много - Алън, Алберто, Борини, Аспас).

Аз махам веднага Шкъртел и пускам Туре . И тъй като харесвам играта на Лалана ,искам скоро и той да е в състава ,познайте на кой на мястото :)

Защо Туре, а не Сако? Ловрен може да играе отдясно ;) Иначе по ирония на съдбата двамата любимци на БР са и твои "любимци", така че не очаквай някой от тях да седне на пейката. Поне засега де. А и Хендерсън хич не е лош напоследък.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 20 авг 2014 13:32

Синичко написа:
Alonso_Massa написа:Януари 2012 имаме победа срещу Сити на Етихад с 1:0 с гол на Джерард. ;)

Синичко написа:В последните 5 години нямате победа там във ВЛ

Въпросната победа е в полуфинал за Карлинг Къп.

Не съм дочел... Но все пак не може да се отрече, че последните два мача на Етихад ги перяхме здраво и единия път завършихме 2:2 заради една глупост на Рейна след 80-тата минута, а другия път съдият ни ощети с онази "засада" на Стърлинг. Все някога този балон ще се спука и не виждам по-добър момент от сега. ;)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 20 авг 2014 17:58

Karsa Orlong написа:
suareshampion написа:
Karsa Orlong написа:

Миньоле
Джан - Джерард
Стъридж

Защо Туре, а не Сако? Ловрен може да играе отдясно ;)

Защото ,не съм видял Ловрен да играе отдясно .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 20 авг 2014 18:34

suareshampion написа:
Karsa Orlong написа:
suareshampion написа:
Karsa Orlong написа:

Миньоле
Джан - Джерард
Стъридж

Защо Туре, а не Сако? Ловрен може да играе отдясно ;)

Защото ,не съм видял Ловрен да играе отдясно .

Наскоро говорих с пишещ тук (няма да казвам кой, да не ста'а реклама :lol: ), който ми каза, че го следи още от Лион и няма проблеми да играе отдясно. В Саутхямптън е ползван отляво заради слабия ляв крак на Жозе Фонте, а при нас - заради двата слаби крака на Шкъртел :lol:

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 20 авг 2014 20:57

Това със защитниците е странен казус. Приема се, че един отбор може да играе с двама десничари в центъра, но не и с двама левичари. И наистина - единствената комбинация, която Брендън не опита миналия сезон беше Сако и Агер заедно. Според мен Ловрен може да играе и отдясно, просто Роджърс необяснимо за мен залага неотменно на Шкъртел. Време му е да си почине.

Върни се в “Ливърпул”