1982 написа:Добре бе, Симонке, отговори поне веднъж, стига ми се изплъзва .... хората чакат да чуят мнението ти за Квазимодо ??
То тва постоянно правиш, така че не знам кво се оплакваш. Знам, че искаш тук четки да ти правя..

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1982 написа:Добре бе, Симонке, отговори поне веднъж, стига ми се изплъзва .... хората чакат да чуят мнението ти за Квазимодо ??
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Laetitia написа:Виж се само колко си долен. Чакаш я да ти каже: "Не, не си грозен", което ще значи, че си хубав или поне симпатичен.
Ама няма да те огрее.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Laetitia написа:Виж се само колко си долен. Чакаш я да ти каже: "Не, не си грозен", което ще значи, че си хубав или поне симпатичен.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
А после жените сме били такива и онакива...Red_Girl написа:Трябва си начешат егото..![]()
Laetitia написа:А после жените сме били такива и онакива...Red_Girl написа:Трябва си начешат егото..![]()
![]()
Моето извратено предаване по ТЛС свърши, така че и аз се ориентирам към леглото.
Лека.
Двете едно след друго ги даваха.Red_Girl написа:Онова за хората с големи колограми ли или със странните проблеми? Щото и аз чат пат гледам едно по тва време.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта