Laetitia написа:Дай снимка да преценим.
Искаш да не можеш да заспиш тази нощ ли ??!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Laetitia написа:Дай снимка да преценим.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Red_Girl написа:1982 написа:Не се измъквай, кажи защо ме отряза тогава ??
Нали ти казах, че учех за важно контролно и нямаше никъв шанс да се разсейвам. Ама толкоз и помниш и са за тая пица ше ми натякваш 3 години.![]()
![]()
Кажи, че съм грозен, хората се досещат вече. Няма нужда да крием повече.![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
1982 написа:rhaegar написа:1982 написа:Не се измъквай, кажи защо ме отряза тогава ??
Грозен ли си?
Много при това.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Red_Girl написа:Kaчи си снимка да те видят и ше си решиш проблема. Стига лъга за тоз фейсбук.![]()
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Пф, да, бе, както ми се спи, след минути съм откъртила.1982 написа:Искаш да не можеш да заспиш тази нощ ли ??!
Laetitia написа:Пф, да, бе, както ми се спи, след минути съм откъртила.1982 написа:Искаш да не можеш да заспиш тази нощ ли ??!
1982 написа:Red_Girl написа:Kaчи си снимка да те видят и ше си решиш проблема. Стига лъга за тоз фейсбук.![]()
Кажи им ти, стига се измъква от отговори. Бъди отговорна поне веднъж.
Грозен ли съм или да ??
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
rhaegar написа:
Значи тва е, не и се връзвай на тия глупости с контролнотоОсвен ако не си финансово красив
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], goshev и 6 госта