THE G.A.M.E написа:marchisio написа:А тей, интрига малко.
Е, то тряаше да се появим доаените на темата, та да възникне интрижка.
Какво става с играта бре, кога я продължаваме ?
Неочаквано добре се представям, и са ми спрехте инерцията.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:marchisio написа:А тей, интрига малко.
marchisio написа:THE G.A.M.E написа:marchisio написа:А тей, интрига малко.
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
marchisio написа:Какво става с играта бре, кога я продължаваме ?
Кашчей написа:
Модоре, не те знам на колко години си, но определено не си хлапе и може би помниш нещо от ентусиазма преди 25 години. Как се промениха нещата оттогава, нали, а вие искате в една тема да няма промени, което е немислимо. Моето убеждение е, че затворените общества деградират по-бързо от отворените. Вярвай ми, че ако в тази тема бяха останали само основателите и, досега щяхте да сте си омръзнали до смърт. Както ще омръзнат Сашко и Летито, ако две години само за секс си чатят в темата..ежевечерно!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
hajitsu написа:marchisio написа:THE G.A.M.E написа:marchisio написа:А тей, интрига малко.
Пуснах една сълза за твойта инерция.
Laetitia написа:Ти много често се включваш, какво се правиш на невинна девственица.Кашчей написа:Както ще омръзнат Сашко и Летито, ако две години само за секс си чатят в темата..ежевечерно!
Александре, засрамих се дълбоко. Вече ще говоря на интелектуалните теми, които спомена.
Ще почнем с мола.
Red_Girl написа:Добра вечер!)) Разглеждам и се чудя какво против имате моето джинче и времето??? 1982 по-специално към теб задавам въпроса.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Кашчей написа:
Модоре, не те знам на колко години си, но определено не си хлапе и може би помниш нещо от ентусиазма преди 25 години. Как се промениха нещата оттогава, нали, а вие искате в една тема да няма промени, което е немислимо. Моето убеждение е, че затворените общества деградират по-бързо от отворените. Вярвай ми, че ако в тази тема бяха останали само основателите и, досега щяхте да сте си омръзнали до смърт. Както ще омръзнат Сашко и Летито, ако две години само за секс си чатят в темата..ежевечерно!
Тук някакви хора са решили, че те и само те знаят кое е интересно и умно, и едва ли не те налагат стандартите.
Аз пък съм им чел великите дискусии и, не искам да ги обиждам, ама са доста повърхностни и тийнейджърски. Но никога не съм имал против техните писаници, щом им е интересно, нека си пишат. Не се изживявам като някаква последна инстанция. Нито пък държа някой да се кефи на това, което аз пиша. За всеки влак си има пътници.
Темата е отворена, върнете й стария дух, вместо да мрънкате. Нали сте по-възвисени, давайте да ви видим.
Познай що.1982 написа:Нямам нищо против теб, защото не ти се опитваш да налагаш кое било интересно и кое не. Споменах джинчето ти, понеже не съм забелязал някой да го смята за неинтелигентна и неинтересна тема.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта