Фен тема: Колю Спасов. АНКЕТА: Доволни ли сте от избора?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Фен тема: Колю Спасов
Имаме читави млади момчета, които Кольо трябва да използва. Не като Станков, да изгони топ-нападателя на юношите, Наско Илиев, за да качи Добруджа на 1-во място в Б група с 5 гола в 3 мача...Кольо има Бекир Расим и е КРАЙНО ВРЕМЕ Беки да поеме щафетата в средата на терена, той е новия Крив на Кольо, а до него - Дани Г и Стенио/Паланков. Това е. Иначе относно Кольо съм горе-долу доволен, горе - защото е по-добре от Кокала, долу - защото предпочитах Херо примерно....НО нека си спомним, че освен успехите Кольо откри и наложи в отбора, при това, когато беше пълен със звезди момчета като Даниел Димов и Тодор Колев, дори първия го налагаше в ЕКТ, срещу отбори като ПСВ.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- Ron Jeremy
- Контакти:
Re: Фен тема: Колю Спасов. АНКЕТА: Доволни ли сте от избора?
Трябва ви по млад и амбициозен
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Re: Фен тема: Колю Спасов
GOLEADOR написа:ogrizko написа:Ами ...аз лично се надявах на Стойчо Стоев, а защо не Илиян Илиев .....но както и да е - успех на Мастиката, дано да се справи и да стигнем отново до медали под негово ръководство! Вие доволни ли сте от избора?
Доволни сме.

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Обаче забелязвате ли как нашите отбори си имат едни и същи треньори, които си ги въртят през годините? Разчупване на стереотипа няма. Или, ако има, има провал.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ogrizko написа:Ами ...аз лично се надявах на Стойчо Стоев
На Стойчо Стоев са му пораснали топките и се мисли за Ван Гаал в момента

Вярно е,че при първия престой на Н.Спасов като треньор на ТИЧА,имаше по-голям бюджет.Вярно е,че го имаше Кривия.Но Кривия беше забравен от всички,след завръщането си от Турция.Тренираше на базата на Марица в Пловдив и никой не го искаше.Бягаше си ей така,за отслабване.Пък и имаше нужда!Кольо го взе и кариерата му се възроди.Даже в националния го викаха.Някои отбори в които беше играл преди излизането зад граница,не искаха и да чуят за него.Като заигра при нас си изядоха говеждите задници от яд.Направиха всичко възможно да го вземат.Мътиха му главата и така развалиха и Кольовия отбор и възхода на Кривия....Но темата не е за говеждия морал.Него никога не го е имало.Темата е за КОЛЬО СПАСОВ.Не е правилно,да се критикува треньора ако отбора не върви,какъвто е случаят със Наглия.....а ако отборът е бил добър,значи футболистите са били добри,а треньора все едно кой е!Какъвто е случаят с Кольо.И при успех(КОЛЬО)и при провал(наглия),треньорът е най-важната част от отбора!!!И има решителен принос към представянето на футболистите.Той ги нарежда,той ги мотивира и той ги избира!Така,че в ОНЗИ отбор на ЧЕРНО МОРЕ Н.СПАСОВ беше централна фигура и има огромен дял за успехитте!Вярно е,че имаше по-голям бюджет,но не винаги парите са решаващи.Като пример ще посоча отборът на Ботев Пд.Нямат парите от миналата година,но играят по-добре!Великият Каун с огромни финансови ресурси както всички си спомняме,до никъде не я докара!Затова нека се даде спокойствие на Кольо и на футболистите!И разбира се подкрепа!Сега това е нужно!Не,че Мастиката няма недостатъци!Но недостатъци имат всички....даже и Моуриньо!Но я да видим колко би струвало идването на скъп треньор на ТИЧА???Мале-е-е-е,даже не мога да си представя!!!А кога нашите ръководители ще дадат пари за скъп треньор???Мале-е-е-е-е,даже не мога да си помисля!!! Така че,УСПЕХ НА НИКОЛА СПАСОВ!!!
стискам палци на Спасов, преди показа, че отбора може да е фактор в първенството, само постоянство не му достигаше! сега ще започне почти от нулата, но наистина има върху какво да гради!
още ме радва една победа над Левски с 3:1, с какъв футбол беше постигната, замалко да ме накара да почна да ходя да гледам моряците на живо от трибуните, ама последва ужасен спад и аз си останах пред телевизора!
още ме радва една победа над Левски с 3:1, с какъв футбол беше постигната, замалко да ме накара да почна да ходя да гледам моряците на живо от трибуните, ама последва ужасен спад и аз си останах пред телевизора!

Тази победа беше при Стефан Генов.
stefani написа:Трябва ви по млад и амбициозен
Много реклами гледаш!

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------