Мнениеот suareshampion » 19 авг 2014 18:40
А ? Моето зайченце ,толкова много се вълнува от великия Ливърпул ,че чак тема направило за него бухахаа
Браво бе Станче. Ей така те искам . ДОбре бе ,абе дай те направим един скаузър бе зайче ? Ми ти денонощно спиш в темите на Ливърпул и даже и отделни теми правиш за тоя клуб. Идвай в правилния клуб и без това си избрал грешния . И без това ,челси не може да стигне Ливърпул в купи ,титли и фенове ,докато умреш .,нали така ? Ние имаме общо 60 купи и титли .ДОбре ли е ? А вие ? бухахаха Ние имаме 18 титли на Англия а вие ? бухахха Ние имаме 5 кеша а вие ? бухахха За феновете няма да говорим и там разликата е много на малко в наша полза. Сменяй отбора ,докато е време ..моето зайче .
Лека вечер и още веднъж благодаря за темата за мача ,между първия и втория на последния сезон . Двата най добри отбора във ВЛ ,заслужават подобно внимание .
Искам само ,ако ми позволиш и да използвам момента ,да поздравя феновете на Сити ,които за мен са новия властелин на град Манчестър .Говоря ,като игра най вече. Всъщност ,като се замисля...като махнем подарените титли на градския съперник ...може скоро Сити да ги застигне и по титли ,както вървят нещата..
Последна промяна от
suareshampion на 19 авг 2014 18:50, променено общо 2 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.