Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Праховеца какво скимти на умрело, че нямало вземем лиценз... майка им ликвидарска смотана 
Teo написа:Праховеца какво скимти на умрело, че нямало вземем лиценз... майка им ликвидарска смотана
А какво от това, което лупи е казал до сега е станало реалност? Ако искаш да ти изкарам 10 негови изказвания (толкова ми идват на първо четене), от които нищо не е станало реалност.
effect написа:Teo написа:Праховеца какво скимти на умрело, че нямало вземем лиценз... майка им ликвидарска смотана
А какво от това, което лупи е казал до сега е станало реалност? Ако искаш да ти изкарам 10 негови изказвания (толкова ми идват на първо четене), от които нищо не е станало реалност.
На мен ще ми е интересно да кажеш 10 такива неща!
На 1-во чете веднага ми изкача изказването му още от лятото на миналата година, че до 1 месец ще има нов мощен спонсор. Коментар?
На 2-ро четене са парите, които получават играчите. Обявени са заплатите, но не и бонусите, а от човек близък до клуба знам, че малките заплати са за сметка на бонусите, за да може да не го съдят или да си тръгват от клуба.
Също така парите от трансфера на Тонев, които към момента на продажба на клуба не са му се полагали.
Също така обещанията за отварянето на сектор Г.
Освен горните се сещам и за изказванията му, че са погасили Х млн лева, а всъщност единственото погасено е необходимото за лиценза, както и опростените от титан задължения.
За мен под изключително голямо съмнение са и обявените заплати на треньорския щаб.
На 1 от предишните му пресконференции каза, че ще обяви имената на акционерите, е къде са?
Освен генерален спонсор, обеща и 2 по - малки, какво стана?
На 2-ро четене са парите, които получават играчите. Обявени са заплатите, но не и бонусите, а от човек близък до клуба знам, че малките заплати са за сметка на бонусите, за да може да не го съдят или да си тръгват от клуба.
Също така парите от трансфера на Тонев, които към момента на продажба на клуба не са му се полагали.
Освен горните се сещам и за изказванията му, че са погасили Х млн лева, а всъщност единственото погасено е необходимото за лиценза, както и опростените от титан задължения.
За мен под изключително голямо съмнение са и обявените заплати на треньорския щаб.
На 1 от предишните му пресконференции каза, че ще обяви имената на акционерите, е къде са?
Много е лесно всички които се бият в гърдите, че са Армейци да гледат отстрани и да дават акъл кое и защо не е направено... това да не прозвучи, че защитавам някой.. просто изказвам мнението си за нещата.
Всеки божи ден се плюе, плюе, плюе по клуба, ама всеки божи ден.. утре, ще се пише, че футболистите не си взели заплатите, а другиден ще се пише, че гоним Иван Стоянов
Така не може да се продължава...
Всеки божи ден се плюе, плюе, плюе по клуба, ама всеки божи ден.. утре, ще се пише, че футболистите не си взели заплатите, а другиден ще се пише, че гоним Иван Стоянов
Teo написа:Много е лесно всички които се бият в гърдите, че са Армейци да гледат отстрани и да дават акъл кое и защо не е направено... това да не прозвучи, че защитавам някой.. просто изказвам мнението си за нещата.
Де такъв късмет да изгонят племенника...
Тия дни се очаква да се подадат документите за втората емисия и към края на октомври да почне предлагането.
Кучетата си лаят кервана си върви както се казва.
Кучетата си лаят кервана си върви както се казва.
effect написа:Teo написа:Праховеца какво скимти на умрело, че нямало вземем лиценз... майка им ликвидарска смотана
Критиките за пари ги отправяй към тези които ги дават.Манджуков и сие (или там който седи зад Лира) решават кога и колко пари да отпуснат на клуба.За това приказките на Лупи увисват във въздуха.Просто не той е чичко-паричко в ЦСКА.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
effect написа:На 1-во чете веднага ми изкача изказването му още от лятото на миналата година, че до 1 месец ще има нов мощен спонсор. Коментар?
Не знам кой мисли последователно - Лупи, който държи ЦСКА да има спонсор с 1млн евро или $фенове$, които просто искат да има спонсор - без значение какъв е той - да има надпис на фланелките просто и да се тупаме в гърдите колко са красиви.
Той повтори 200 пъти,че търси сериозна фирма с големи пари за спонсорство, ама тя камбаната колкото и да бие глухите все няма да я чуват, а ще си задават малоумните въпроси до втръсване.
Със сектора се е заел Манджуков.
Аз ти казвам, че имаше обещания още от 1 година за такива неща. За спонсора специално имаше 3-4 интервюта с обещания. Като не зависи от теб нещо защо го обещаваш? За сектора имаше също няколко обещания, най - новото от които за началото на този сезон.