nakito написа:mile_bg7 написа:Вие отдавна сте обединени и тровите българския футбол ! Тъпако!
+1
лефски и цска-убийците на бг футбола!!!
samo da ti napomnq,4e ako ne sa Levski i Cska-Bulgaria nqmq6e da q ima na futbolnata karta na Evropa

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
nakito написа:mile_bg7 написа:Вие отдавна сте обединени и тровите българския футбол ! Тъпако!
+1
лефски и цска-убийците на бг футбола!!!
nakito написа:ЕМИЛ написа:nakito написа:лефски и цска-убийците на бг футбола!!!
Етова е най якийо пост
Глупаво ти изглежда нали?Еми така е, не съм и очаквал някой от синьо-червената върхушка да ме разбере.Аз съм тъп, откачалник и прочие,но да те питам не беше ли умишлено унищожаването на футболните ни центрове бавно и мъчително,продължаващо и до днес.Не ли по-лесно на Батков,на Лупи без трудните мачове с Етър,Дунав, Спартак(Плевен и Варна),Марек,а скоро без Локо и Ботев Пловдив и Берое?Естествено,че това е била целта-всяка година в Европа ,съответно много пари.Не помогна ли държавата на Цска да се измъкне от тинята?Помогна, даже извън закона.А вие феновете,такива като нас не сте виновни, че футболните ни центрове ги няма вече,навярно не сте и съгласни,но не можете и да разберете такива като мен,затова ти изглеждам като някакъв пубер или откачалник!
nakito написа:ЕМИЛ написа:nakito написа:лефски и цска-убийците на бг футбола!!!
Етова е най якийо пост
Глупаво ти изглежда нали?Еми така е, не съм и очаквал някой от синьо-червената върхушка да ме разбере.Аз съм тъп, откачалник и прочие,но да те питам не беше ли умишлено унищожаването на футболните ни центрове бавно и мъчително,продължаващо и до днес.Не ли по-лесно на Батков,на Лупи без трудните мачове с Етър,Дунав, Спартак(Плевен и Варна),Марек,а скоро без Локо и Ботев Пловдив и Берое?Естествено,че това е била целта-всяка година в Европа ,съответно много пари.Не помогна ли държавата на Цска да се измъкне от тинята?Помогна, даже извън закона.А вие феновете,такива като нас не сте виновни, че футболните ни центрове ги няма вече,навярно не сте и съгласни,но не можете и да разберете такива като мен,затова ти изглеждам като някакъв пубер или откачалник!
delqnski47 написа:Ооо обединение!!!
Как ше се казва новия клуб?Цески или Лесека![]()
И как ще ни наричат?''Госета'' ''Праведа''?![]()
Така сериозно....няма нищо лошо двата гранда да бъда и някой път на едно мнение!Това не означава ''обединение'' все пак!?!?!То лошо няма ''обединението'',ама ше стане малко тъпичко и също така е невъзможно!
nakito написа:Наистина ли не ме разбра?Защо завършват 5-0?Скоро може и 20-0 да завършат,защото неудобните клубове се УНИЩОЖАВАТ!А на онзи,който говори за 94г.-дали Левски и Цска няма да са по-силни в едно по завързано първенство с присъствието на други силни отбори, а?Или може би тогава парите няма да са толкова лесни.Замислете се просто.Не искам да обиждам никой с това.
london_hools написа:Az li4no iskam vsi4ki otbori ot A grupa da sa silni i purvenstvoto da e mnogo osporvano,NO sadiite da svirqt 4estno!!!!!!!! Litex e silen otbor,ma4a be6e pove4e ot interesen,NO vtoriq jalt karton na Enyo be6e pove4e ot izmislena edna takava(neumi6lena gre6ka) re6ava izhoda na ma4a i sazdava naprejenie po tribunite,nakazaniq za kluba i t.n.Az sam siguren,4e ako majete v 4erno v BG svirqt obektivno i bezpristrastno,tova 6te e predpostavka da gledame mnogo interesni dvuboi ot A grupa.
nakito написа:Наистина ли не ме разбра?Защо завършват 5-0?Скоро може и 20-0 да завършат,защото неудобните клубове се УНИЩОЖАВАТ!А на онзи,който говори за 94г.-дали Левски и Цска няма да са по-силни в едно по завързано първенство с присъствието на други силни отбори, а?Или може би тогава парите няма да са толкова лесни.Замислете се просто.Не искам да обиждам никой с това.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта