revo3 написа:Гонзо и качулките вън от Левски
Уникално тъпо 11то мнение!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
revo3 написа:Гонзо и качулките вън от Левски
Кашчей написа:TristaNNN написа:CSKA 78 написа:Няма голям смисъл от идването на Херо чак през януари!Той може да иска да си направи селекцията и да проведе подготовката,но дали Левски ще е в първата 6-ца дотогава,за да се прави селекция?!
Разбира се, че ще е в първата шестица, а смисълът да идва тогава прозира само за хора, които малко от малко разбират от футбол.
Откъде се разбира: Защото Гонзо е супер специалист, защото селекцията и подготовката на отбора са на ниво или защото.....?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Stahlgewitter написа:revo3 написа:Гонзо и качулките вън от Левски
Linkoto написа:Stahlgewitter написа:revo3 написа:Гонзо и качулките вън от Левски
Кое е тъпо бе,колко още доказателства ви трябват за да разберете че Гонзо за ръководител и треньор не става.Бил левскар бил мъжкар,да ти вадя ли цитати от това което е казал и това което направи?Кой доведе треньора,кой доведе повечето от тези футболисти,как се поема отговорност в нашата мила родина?
Stahlgewitter написа:Linkoto написа:Stahlgewitter написа:revo3 написа:Гонзо и качулките вън от Левски
Кое е тъпо бе,колко още доказателства ви трябват за да разберете че Гонзо за ръководител и треньор не става.Бил левскар бил мъжкар,да ти вадя ли цитати от това което е казал и това което направи?Кой доведе треньора,кой доведе повечето от тези футболисти,как се поема отговорност в нашата мила родина?
И теб да те питам,кой предлагаш да дойде?
damyanov1963 написа:Ако това стане, значи Гонзо ще е начело на Левски поне до нова година, което пък означава, че Левски вече може и да няма шансове за оставане в групата!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта