Бил велик българин.... да се смея ли или да плача

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
мили написа:nevinen_autist написа:Този велик българин е създал голям отбор, който носи европейска слава на БЪлгария прогресивно и не за кратко.
Кажете, слава богу и мълчете. Човека си каза истината.
Но какво да очаквам от вас, колко от вас са БЪЛГАРИ???
nevinen_autist написа:Този велик българин е създал голям отбор, който носи европейска слава на БЪлгария прогресивно и не за кратко.
BRF написа:Стига с това вие!
Тази статия също си е ОК!Не виждам причина едната да изключва другата!Не съм чел декларацията на феновете на Ботев,а за вили вуцов че е клоун то е ясно.Закрилата на баща му,отдавна го е направил безкруполен простак в моите очи.Според мен няма кампания антилудогорец,а има антидомусчиев.Всички признават класата на отбора ви и ви имат за най-добрия,най-подредения,най-сработения отбор и клуб!
Просто арогантността на олигарха е без гранична!
subzero написа:BRF написа:Стига с това вие!
Тази статия също си е ОК!Не виждам причина едната да изключва другата!Не съм чел декларацията на феновете на Ботев,а за вили вуцов че е клоун то е ясно.Закрилата на баща му,отдавна го е направил безкруполен простак в моите очи.Според мен няма кампания антилудогорец,а има антидомусчиев.Всички признават класата на отбора ви и ви имат за най-добрия,най-подредения,най-сработения отбор и клуб!
Колега,нали се сещаш,че в Разград няма кой да се опълчи на приказките на Киро или Петричев. Ако се обиди Примадоната и отиват на кино. Това не е Локо,Левски,Ботев или ЦСКА. Дори и Берое или Черно море.
Иначе си прав,че едната статия не изключва другата. Просто не им харесва. Което всъщност със сигурност не те учудва. В тоя форум се коментира само това,което им харесва.
JACKO написа:subzero написа:BRF написа:Стига с това вие!
Колега,нали се сещаш,че в Разград няма кой да се опълчи на приказките на Киро или Петричев. Ако се обиди Примадоната и отиват на кино. Това не е Локо,Левски,Ботев или ЦСКА. Дори и Берое или Черно море.
Иначе си прав,че едната статия не изключва другата. Просто не им харесва. Което всъщност със сигурност не те учудва. В тоя форум се коментира само това,което им харесва.
Слушай какво бе умник, пропусна Черноморец!! .
subzero написа:JACKO написа:subzero написа:BRF написа:Стига с това вие!
Слушай какво бе умник, пропусна Черноморец!! .
А,дойде ли ти на ум,че съм го пропуснал нарочно ???
За останалото-не ти вярвам !!!
nevinen_autist написа:мили написа:nevinen_autist написа:Този велик българин е създал голям отбор, който носи европейска слава на БЪлгария прогресивно и не за кратко.
В колективните състезания няма значение от коя страна са играчите, има значение в коя страна е регистриран отборът като юридическо лице.
onegavon написа:nevinen_autist написа:мили написа:nevinen_autist написа:Този велик българин е създал голям отбор, който носи европейска слава на БЪлгария прогресивно и не за кратко.
В колективните състезания няма значение от коя страна са играчите, има значение в коя страна е регистриран отборът като юридическо лице.
Това ,че се състезавате под юрисдикцията на БФС не означава ,че сте етнически българи.Това ,че Киро е от Младост и се е обрязал за пари не означава нищо за българския народ.Поредния потурнак и потомък на Киряк Стефчов и поп Кръстьо.Нищо ново под слънцето.Както навремето храбрите румънски войни оставиха костите си под Плевен зо свободата на България.Така днес ние трябва да покажем солидарност срещу башибозука от Делиормана в защита на Православието рамо до рамо с нашите православни братя отвъд Дунава.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост