Тема за Кирил Домусчиев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Re: Тема за Кирил Домусчиев

Мнениеот Jürgen » 17 авг 2014 21:02

Слезте на земята :shock: .
Бил велик българин.... да се смея ли или да плача :lol: :? !

nevinen_autist
Контакти:

Мнениеот nevinen_autist » 18 авг 2014 08:27

мили написа:
nevinen_autist написа:Този велик българин е създал голям отбор, който носи европейска слава на БЪлгария прогресивно и не за кратко.

Кажете, слава богу и мълчете. Човека си каза истината.
Но какво да очаквам от вас, колко от вас са БЪЛГАРИ???

В колективните състезания няма значение от коя страна са играчите, има значение в коя страна е регистриран отборът като юридическо лице.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 авг 2014 10:26

nevinen_autist написа:Този велик българин е създал голям отбор, който носи европейска слава на БЪлгария прогресивно и не за кратко.

:shock:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 18 авг 2014 17:13

BRF написа:Стига с това вие!
Тази статия също си е ОК!Не виждам причина едната да изключва другата!Не съм чел декларацията на феновете на Ботев,а за вили вуцов че е клоун то е ясно.Закрилата на баща му,отдавна го е направил безкруполен простак в моите очи.Според мен няма кампания антилудогорец,а има антидомусчиев.Всички признават класата на отбора ви и ви имат за най-добрия,най-подредения,най-сработения отбор и клуб!
Просто арогантността на олигарха е без гранична!

Колега,нали се сещаш,че в Разград няма кой да се опълчи на приказките на Киро или Петричев. Ако се обиди Примадоната и отиват на кино. Това не е Локо,Левски,Ботев или ЦСКА. Дори и Берое или Черно море.
Иначе си прав,че едната статия не изключва другата. Просто не им харесва. Което всъщност със сигурност не те учудва. В тоя форум се коментира само това,което им харесва.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 18 авг 2014 22:55

subzero написа:
Тази статия също си е ОК!Не виждам причина едната да изключва другата!Не съм чел декларацията на феновете на Ботев,а за вили вуцов че е клоун то е ясно.Закрилата на баща му,отдавна го е направил безкруполен простак в моите очи.Според мен няма кампания антилудогорец,а има антидомусчиев.Всички признават класата на отбора ви и ви имат за най-добрия,най-подредения,най-сработения отбор и клуб!

Колега,нали се сещаш,че в Разград няма кой да се опълчи на приказките на Киро или Петричев. Ако се обиди Примадоната и отиват на кино. Това не е Локо,Левски,Ботев или ЦСКА. Дори и Берое или Черно море.
Иначе си прав,че едната статия не изключва другата. Просто не им харесва. Което всъщност със сигурност не те учудва. В тоя форум се коментира само това,което им харесва.

Слушай какво бе умник, пропусна Черноморец!! На мен не ми харесва надменоста на бате Киро ДОМУСЧИЕВ(или там както му викате)Но.той е човека с парите.В този ред на мисли колко хора трябва да мразят Абрамович - човека олигарх с ЕГО - ЯХТИ, и...мнооого пари?! Аз 1990 - 1993 играх в Черно Море! Мой приятел (ШОЛ) игра в "Черноморец" след това,но ние винаги сме били Лудогорци(не търсачи на слава-ЦСКА-ЛЕВСКИ)! Не ми дреме за Домуса, дреме ми за Лудогорец(който го обичам мноого преди "киро-гела").

П.П.Домусчиев е нашият Абрамович.

П.П.2.Към хората които го нападат: Към днешна дата ако "домуса" беше собственик на ФК Левски, Колко от привържениците на отбора щяха да са недоволни от неговата политика?
Съответно:Ако "домуса" беше собственик на ФК ЦСКА, Колко от привържениците на отбора щяха да са недоволни от неговата политика?

Мир и любов от мен.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 18 авг 2014 23:01

JACKO написа:
subzero написа:

Слушай какво бе умник, пропусна Черноморец!! .

А,дойде ли ти на ум,че съм го пропуснал нарочно ???
За останалото-не ти вярвам !!! ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 18 авг 2014 23:28

[offtopic][/offtopic]
subzero написа:
JACKO написа:
subzero написа:

Слушай какво бе умник, пропусна Черноморец!! .

А,дойде ли ти на ум,че съм го пропуснал нарочно ???
За останалото-не ти вярвам !!! ;)

[offtopic]Не те и насилвам.[/offtopic]

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 19 авг 2014 00:03

Ще ги номерирам за да не разберете на колко ракии съм(тогава ми идва музата). 1-.Когато великия майстор на левачката Стоичков бележи голове на грандовете по света,за него казват" Булгаро Феномено"-значи българин.2-Когато Лудогорец гази из Европа,за тях казват "Булгаро Феномено"-значи българи.Представят БЪЛГАРИЯ.3-Един бизнесмен,иска да накара българския фен да мисли и гледа по европейски,те го плюят и едва ли само той е виновен за загубите им от Иртиш,Зимбру,Мура,Кура.. и кви бяха там.Еми ОК-стойте си евроидиоти,няма да ви пречим.Дистанцията постепенно става все по голяма между вас и Разград..Който иска да гледа качествен футбол идва сам на стадиона без да го молят.Друго е дереш гърло за "Сълза и Смях"-ТРАГЕДИЯ СТЕ

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 19 авг 2014 00:41

nevinen_autist написа:
мили написа:

В колективните състезания няма значение от коя страна са играчите, има значение в коя страна е регистриран отборът като юридическо лице.

Това ,че се състезавате под юрисдикцията на БФС не означава ,че сте етнически българи.Това ,че Киро е от Младост и се е обрязал за пари не означава нищо за българския народ.Поредния потурнак и потомък на Киряк Стефчов и поп Кръстьо.Нищо ново под слънцето.Както навремето храбрите румънски войни оставиха костите си под Плевен зо свободата на България.Така днес ние трябва да покажем солидарност срещу башибозука от Делиормана в защита на Православието рамо до рамо с нашите православни братя отвъд Дунава.

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 19 авг 2014 09:09

onegavon написа:
nevinen_autist написа:
мили написа:

Това ,че се състезавате под юрисдикцията на БФС не означава ,че сте етнически българи.Това ,че Киро е от Младост и се е обрязал за пари не означава нищо за българския народ.Поредния потурнак и потомък на Киряк Стефчов и поп Кръстьо.Нищо ново под слънцето.Както навремето храбрите румънски войни оставиха костите си под Плевен зо свободата на България.Така днес ние трябва да покажем солидарност срещу башибозука от Делиормана в защита на Православието рамо до рамо с нашите православни братя отвъд Дунава.

Абе вие кога ще разберете, че идиоти има във всеки етнос и във всяка религиозна общност. Най-лесно е да мразим някой, който е различен от нас. Аре малко да се извисим над това. Иначе си подкрепяйт отбора, който ви харесва - било то и Стяуа!

Върни се в “Лудогорец”