Мнениеот Модератор Ботев » 27 ное 2009 20:19
Много рядко си позволявам да се намеся в общите теми, но този път смятам, че е наложително.
Потребител vhpvhp ползва още два акаунта - VHP и Incoyar (ако не ме лъже паметта). След това, което излезе, че е говорил за нас, потребителите на форум "Ботев" в Гонг, в Индепендент, смятам че е съвсем нормално да обява подобна информация.
Има и други потребители, които ползват по повече от един "ник", но само този потребител си позволява да си "налива" сам на себе си. Мога да дам примери, но тъй като всички "дублети", които съм проследил, са съвсем в нормата, не виждам смисъл да ги разкривам. Под "норма" визирам следното: употреба само на един "ник" за определен период от време; неупотребата на манипулативни схеми (единия подкрепя другия или единия настройва хората за/против другия).
Аз, като модератор, няма да взема отношение към случая, нека сам той прецени какво прави/говори, как го прави и какви методи използва. Както и другите хора, наречени от него със сума епитети, крайно неприятни за всеки, влизал във форума последните дни.
Елементарните етични и морални правила налагат някои действия, които аз няма да налагам никому.