ЕМИЛ написа:Аз съм тих и затворен по принцип , но не и смотаняк . Така ,че съм готов да поема неината агресивност и да я балансирам в един прекрасен брачен живот .
Сега ще довтаса и зайчето...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ЕМИЛ написа:Аз съм тих и затворен по принцип , но не и смотаняк . Така ,че съм готов да поема неината агресивност и да я балансирам в един прекрасен брачен живот .
Аз не съм агресивна, но съм избухлива и справедлива.ЕМИЛ написа:Аз съм тих и затворен по принцип , но не и смотаняк . Така ,че съм готов да поема неината агресивност и да я балансирам в един прекрасен брачен живот .
Laetitia написа:Иначе ти нали сваляше Симона?
daduradam написа:От защитата на Челси само Иванович нямам във фентъзито и точно той вкара...да оставим, че им вкараха гол на тия смотаняци и няма суха мрежа.Ся направо Тери да си забие един автогол и после да си изкара червен картон...
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Прекрасните дами като теб и Симона немога да ги отхвърля .Laetitia написа:Аз не съм агресивна, но съм избухлива и справедлива.ЕМИЛ написа:Аз съм тих и затворен по принцип , но не и смотаняк . Така ,че съм готов да поема неината агресивност и да я балансирам в един прекрасен брачен живот .
Мразя глупави и нагли хора, а такива - бол. Иначе ти нали сваляше Симона?
Много ти шарят очичките на тебе...ЕМИЛ написа:Прекрасните дами като теб и Симона немога да ги отхвърля .
Laetitia написа:Аз не съм агресивна, но съм избухлива и справедлива.ЕМИЛ написа:Аз съм тих и затворен по принцип , но не и смотаняк . Така ,че съм готов да поема неината агресивност и да я балансирам в един прекрасен брачен живот .
Мразя глупави и нагли хора, а такива - бол. Иначе ти нали сваляше Симона?
За евентуална връзка няма как да се говори. Аз съм срещнала любовта на живота си, който е сродната ми душа.ЕМИЛ написа:А какв е твоето мнение за мен като човек и за евентуална връзка ?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 5 госта