Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Stahlgewitter
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)
Сигурно ти си го писал в такъв случай. Няма да се учудя.

Stahlgewitter написа:И в тая тема пак за Левски пишете,така че не се чуди много.
И вие пише те за на с.
Venko123 написа:Stahlgewitter написа:И в тая тема пак за Левски пишете,така че не се чуди много.
И вие пише те за на с.

[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
-
- Контакти:
Питам се,аз кога ли и ние ще изпитаме радостта,която толкова години вече изпитват братските фенове на Стяуа?Особено кадрите след края на мача ме натъжиха страшно много,не е хубаво да се завижда,но видях пламъка в очите на феновете им,пламъка,който бавно и постепенно некадърни ръководства и кръвопийци ''легенди'' убиват.ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ,ЧЕ СЪСИПВАТЕ ЕДИН ОТ НАЙ-ВЕЛИКИТЕ КЛУБОВЕ НА БАЛКАНИТЕ И В ЕВРОПА!
В Стяуа и Румъния като цяло също има титани и томовци, ама го правят хората.
Как не знам, но успяват, имат сериозно първенство, Стяуа имат страшен отбор и играят супер футбол.
Как не знам, но успяват, имат сериозно първенство, Стяуа имат страшен отбор и играят супер футбол.
Тик-Так1892 написа:Питам се,аз кога ли и ние ще изпитаме радостта,която толкова години вече изпитват братските фенове на Стяуа?Особено кадрите след края на мача ме натъжиха страшно много,не е хубаво да се завижда,но видях пламъка в очите на феновете им,пламъка,който бавно и постепенно некадърни ръководства и кръвопийци ''легенди'' убиват.ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ,ЧЕ СЪСИПВАТЕ ЕДИН ОТ НАЙ-ВЕЛИКИТЕ КЛУБОВЕ НА БАЛКАНИТЕ И В ЕВРОПА!
Ако ходеше на мачовете щеше да я видиш.Спомни си 2012 когато Младенов призова феновете да подкрепят отбора.Никой не ни броеше за живи,а ние се борихме до последно за титлата.И пламъка в очите на феновете бе същия,но ти това няма как да го знаеш!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
-
- Контакти:
Venko123 написа:В Стяуа и Румъния като цяло също има титани и томовци, ама го правят хората.
Там малко от малко поне има и държава,погледни за какъв стадион става на въпрос...
-
- Контакти:
GOLEADOR написа:Тик-Так1892 написа:Питам се,аз кога ли и ние ще изпитаме радостта,която толкова години вече изпитват братските фенове на Стяуа?Особено кадрите след края на мача ме натъжиха страшно много,не е хубаво да се завижда,но видях пламъка в очите на феновете им,пламъка,който бавно и постепенно некадърни ръководства и кръвопийци ''легенди'' убиват.ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ,ЧЕ СЪСИПВАТЕ ЕДИН ОТ НАЙ-ВЕЛИКИТЕ КЛУБОВЕ НА БАЛКАНИТЕ И В ЕВРОПА!
Ако ходеше на мачовете щеше да я видиш.Спомни си 2012 когато Младенов призова феновете да подкрепят отбора.Никой не ни броеше за живи,а ние се борихме до последно за титлата.И пламъка в очите на феновете бе същия,но ти това няма как да го знаеш!
Дори незаслужаваш да ти отговоря,ограничен си много сериозно.Тогава,аз с момчетата от Сектор Г протестирах срещу зловещото управление на пернишките боклуци,а овчедушните ни фенове питаха ама вие защо протестирате,билета е левче,Стойчо е тука,бориме се титлата... ето за това сме на тоя хал.С такива коментари ме отчайвате и правя заключение,защо сме в това положение и дори лупитата да се махнат,кел файда с такива фенове.