Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот HardWork » 18 авг 2014 21:11

Кашчей написа:
HardWork написа:
sin4ec написа:
HardWork написа:
1982 написа:Браво, свирчец, добре си го налапал руския чеп. Ставаш за духач.

Повръща ми се от русофилски черепахи! Предлагам да отделим северозападна България, в нея да изселим всички русофилски продажници и да подарим територията на Руската федерация! На мушмоли като Синчец, виали69 и пр, им пожелавам екскурзия до Русия, ама не до Москва или Петербург, а до истинската Русия, да видят що за чудо е там!

Ти ли ще ме изселиш, бе, мухльо?

Нали си фен на Путин и Русия, защо живееш в ЕС?? Аз съм германофил, по тази причина живея в Германия, уча и работя в държавата която смятам, че ми импонира!Аз не драпам България да става 17тия бундесланд, вие с какво право дърпате към Русия? Въшливата русофилска сган, не иска да се изнесе, тя иска да повлече със себе си, всичко останало!! Русия е една смаза държава пред разпад, това е причината Путин да търси на всяка цена враг, за да обедини народите и да отмести фокуса от налегналите ги икономическа проблеми! По официални данни на Евростат са изнесени около 150 милиарда Евро от Русия към ЕС и Швейцария, само от началото на годината, като изключим добива на горива, Русия няма никакво производство, външнотърговското им салдо не е отрицателно само заради ЕС, който им купува горивата! Хайде отивайте да живеете в Русия, щом държите да живеете в плутократично - тоталитарен режим, никой не ви спира!

Толкова малък текст, а пълен с толкова много злоба и глупости!

За едно си прав, изпитвам злоба и отвращение към руснаците, и имам лична причина за това! Годеницата ми е украинка, точно от Харков, следващото огнище! Промитите русофилски мозъци не разбирате изобщо за какво иде реч! Аз не чета вестници и не гледам телевизия, аз виждам как страдат обикновените украинци, и виждам кой е виновен за страданията им! Виновни са САЩ и Русия, и всички толериращи агресивните им действия!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 авг 2014 21:17

HardWork написа:Нали си фен на Путин и Русия, защо живееш в ЕС?? Аз съм германофил, по тази причина живея в Германия, уча и работя в държавата която смятам, че ми импонира!Аз не драпам България да става 17тия бундесланд, вие с какво право дърпате към Русия? Въшливата русофилска сган, не иска да се изнесе, тя иска да повлече със себе си, всичко останало!! Русия е една смаза държава пред разпад, това е причината Путин да търси на всяка цена враг, за да обедини народите и да отмести фокуса от налегналите ги икономическа проблеми! По официални данни на Евростат са изнесени около 150 милиарда Евро от Русия към ЕС и Швейцария, само от началото на годината, като изключим добива на горива, Русия няма никакво производство, външнотърговското им салдо не е отрицателно само заради ЕС, който им купува горивата! Хайде отивайте да живеете в Русия, щом държите да живеете в плутократично - тоталитарен режим, никой не ви спира!

Първо, не съм фен на Путин, а на Русия просто симпатизирам. Второ, роден съм и живея в България, никой не ме попита с референдум желая ли присъединяването към въшлясалия и разкапан ЕС. Трето, изкарвам си тук прехраната и нямам желание да мия кенефи и осрани гъзове за 1000 евро, независимо в Русия или Германия, след като тук изкарвам повече, и съм си на мястото. Четвърто-какви икономически проблеми има Русия не ми е работа, но няма 70 трилиона дълг като фалиралата Пиндосия, нито пък се тресе от скандали и дърпане на чергата като смешния ЕС, където скоро черната и боядисана паплач ще вземе превес в доста страни, а Рамазан Байрам ще е официален празник... Колкото до присъединяването-фактите говорят, че насила България стана придатък и кенеф и заден двор на ЕС, а Русия е доста далече.
Накрая-темата е за събитията в Украйна. А дали ти харесва мнението на един или друг, това малко интересува някого.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 авг 2014 21:20

HardWork написа:За едно си прав, изпитвам злоба и отвращение към руснаците, и имам лична причина за това! Годеницата ми е украинка, точно от Харков, следващото огнище! Промитите русофилски мозъци не разбирате изобщо за какво иде реч! Аз не чета вестници и не гледам телевизия, аз виждам как страдат обикновените украинци, и виждам кой е виновен за страданията им! Виновни са САЩ и Русия, и всички толериращи агресивните им действия!

Значи вината е в САЩ и Русия, но ти мразиш само руснаците?!
Всъщност кой започна всичко това през зимата в Киев? Кой използва забранени от Световна конвенция оръжия срещу граждански обекти? Кой свали самолета на Малайзия? Вероятно Путин, лично, с голи ръце!?! Какво прави полска военна техника в Украйна, а храни, с емблемата на военното министерство на САЩ?.. и не само на САЩ.Говоря за военни доволствия, а не за хуманитарна помощ!
И да добавя още нещо:
-Избрал си да живееш в Германия-живей си там, но не смей да ни даваш акъл как ние да живеем-нито ни плащаш сметките, нито борчовете, нито данъците, за да си позволяваш да ни държиш тон и сметка как ще живеем и кого ще подкрепяме!
На теб никът ти що е на английски, а не на немски?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Ексадвокат на Тимошенко търгува с органи на деца и ранени

Мнениеот Player » 18 авг 2014 21:23

FLANKER написа:В Стражица, все още има хора ,които спят във фургони( вече 28години! :o ).Докато за циганската измет се прави всичко ,българите са подложени на геноцид в собствената си страна!

Общо взето си прав. Но защо става така? Едва ли някои си мисли, че циганите са ни виновни. Ние какво правим, освен да мрънкаме и да се оплакваме. Един славен българин беше казал "Като не щеш мира, на ти секира", а сега какво? Ние си управляваме тази територия и правим така, че други да ни се качат на главата. Циганите си гледат техния кеф и интерес, който ние като мнозинство им даваме. Ние им даваме баницата си да я ядат и после мрънкаме. Нека се посочи проблема точно и ясно и от кога, от кого и защо го има. И да се иска отговорност от виновните и искане за промяна на статуквото. Делата променят нещата, а не приказките. Няма лошо да се говори, но само с него няма да има никога резултат.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 авг 2014 22:07

Обстановката остава сложна/ Сепаратистите ще се стремят да унищожат двата котела под Луганск, южният( вариант 2) е ясен. Вижда се и колко лесно при Ивановка атакуващи сили на АТО остават обкръжени. От друга страна Донецк е атакуван отвсякъде, но опитите за прекъсване на снабдяването му остават безуспешни и с тежки загуби за украинците. Луганск е атакуван от север, но там отбраната е стабилна. Като цяло ситуацията е тежка за бунтовниците на пръв поглед, но от друга страна АТО очевидно няма достатъчно сили за мащабен щурм и атакува само на определени позиции. Контраатаките на сепаратистите са малки и на местно ниво, но като правило изключително ефективни. Все пак ако АТО са концентрирали резерви някъде по фронта, ще успеят да пробият отбраната, но на тях проблемите им се появяват след пробива.
Изображение
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 авг 2014 22:45

Зигфрид, стига си тролил :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: Ексадвокат на Тимошенко търгува с органи на деца и ранени

Мнениеот icko65 » 18 авг 2014 23:18

Мишок написа:
Гамаюн написа:Ето ви и снимков материал:
https://www.youtube.com/watch?v=iVUSUx0ddR4

Не мога да рзбера защо психически нестабилни лица се допускат до този хубав СПОРТЕН форум?!

Колко пъти/не мога да разбера/трябва да обяснявам на психически стабилните тапанари че това е ФОРУМ ГОНГ?нЕ Е СПОРТНО ШОУ ГОНГ!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 19 авг 2014 00:15

sin4ec написа:
HardWork написа:Нали си фен на Путин и Русия, защо живееш в ЕС?? Аз съм германофил, по тази причина живея в Германия, уча и работя в държавата която смятам, че ми импонира!Аз не драпам България да става 17тия бундесланд, вие с какво право дърпате към Русия? Въшливата русофилска сган, не иска да се изнесе, тя иска да повлече със себе си, всичко останало!! Русия е една смаза държава пред разпад, това е причината Путин да търси на всяка цена враг, за да обедини народите и да отмести фокуса от налегналите ги икономическа проблеми! По официални данни на Евростат са изнесени около 150 милиарда Евро от Русия към ЕС и Швейцария, само от началото на годината, като изключим добива на горива, Русия няма никакво производство, външнотърговското им салдо не е отрицателно само заради ЕС, който им купува горивата! Хайде отивайте да живеете в Русия, щом държите да живеете в плутократично - тоталитарен режим, никой не ви спира!

Първо, не съм фен на Путин, а на Русия просто симпатизирам. Второ, роден съм и живея в България, никой не ме попита с референдум желая ли присъединяването към въшлясалия и разкапан ЕС. Трето, изкарвам си тук прехраната и нямам желание да мия кенефи и осрани гъзове за 1000 евро, независимо в Русия или Германия, след като тук изкарвам повече, и съм си на мястото. Четвърто-какви икономически проблеми има Русия не ми е работа, но няма 70 трилиона дълг като фалиралата Пиндосия, нито пък се тресе от скандали и дърпане на чергата като смешния ЕС, където скоро черната и боядисана паплач ще вземе превес в доста страни, а Рамазан Байрам ще е официален празник... Колкото до присъединяването-фактите говорят, че насила България стана придатък и кенеф и заден двор на ЕС, а Русия е доста далече.
Накрая-темата е за събитията в Украйна. А дали ти харесва мнението на един или друг, това малко интересува някого.

Много точен пост. Абсолютно споделям мнението ти. Нещо не мога да го разбера това недоразумение на което си отговорил! Германофил е, живее в Германия, щастлив е от това и тръгнал тук да се прави на интересен с масивни глупости?!!! Или е трол или е шизофреник.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 19 авг 2014 08:38

Русия спря вноса на западни автомобили.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
valheru
Контакти:

Мнениеот valheru » 19 авг 2014 09:37

Нямах възможност последните няколко дни да следя ситуацията, но това което чета ... Виждам, че настроя на бойците е висок и като цяло очаквам скоро опълченците да тръгнат в контраатака (Най-големият проблем е в това, че самите опълченци нямат желание безцелно да избиват братовчедите си (Унищожаването на Секторци и друга нечестива сволоч не се брои)). Най-неприятната част е, че "копъра" ще бяга (предава), но по пътя ще разрушава ВСИЧКО.
[offtopic]https://plus.google.com/104434860873145164030
https://njakoimisli.tumblr.com/[/offtopic]

Върни се в “Архив”