Абсурден арест за фен на ЦСКА в Разград
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Абсурден арест за фен на ЦСКА в Разград
Всеки дето ходи на мачове се е съгласил че 2-ма полицая може да го вкарат в затвора. Такива са ни законите.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
Betchualeng Arnaikem написа:Ако се гледа както е думата "буквата на закона" задържането е правомерно. Макар на всеки да е ясно, че ако този закон се спазваше на 100% агитките трябваше да ходят с автобус до съответното районно направо вместо до стадиона, на който ще се играе мача.
В случая на мен ми е смешно това, че са приложили закона както трябва в случай, в който изглежда не става дума за опит за истинска провокация и т.н; човека едва ли е имал за цел да провокира.. "своите". Но сам си е крив, не е преценил ситуацията.
Трябва да отбележа, че напълно разбирам защо е седнал извън клетката. Искал е да гледа мача нормално. С което не укорявам домакините от Разград, че са направили тази клетка. И точно червените ултраси са последните, които имат право да се оплакват от нейното наличие, все пак те са основната причина за сегашния и вид.
Макар според мен по-уместно да беше да забранят на определени фенове да стъпват на стадиона в Разград и нормалните фенове на гостуващите отбори да гледат мача от нормален сектор за гости. А точно на Лудогорец Арена ако решат често могат да разберат кой каква мизерия е сътворил, видеонаблюдението им е с прилична ефективност.
Точно!
-
КРАСОТА ВЯРА БОРБА
- Контакти:
Подуенските милиционери,заедно със ловеш киите в едно със варненските нямат аналог.А в Разград не са в час.Защо във Пловдив не е така.Нашите знаят за какво става въпрос.А нас ни смятат за луди.Да но със нас идват и пловдивски полицаи.Ако не се намесясят става като в Кърджали.
IvailoRz написа:И Лудогорец пак са виновни защото ... ? Относно средните пръсти .... вие с питка и мед ли искате да ви посрещнат след като още не сте влезли в клетката и почвате с изтъркания рефрен "турци сте" ,след това продължавате с някви др. тъпни, плюс това се бихте в гърдите че ще подкрепяте Стяуа и т.н. . През целия мач , аз когато и да погледна към клетката , отстрани имаше едни и същи хора накачулени по оградата , не гледащи мача а псуващи и заяждащи се с публиката . По едно време гледам някво дете на не повече от 7г ... викам си бре, браво бе . След това го гледам качило се на оградата и размахва средни пръсти ... браво на това ги учите .
И помнете ,че вие я направихте да изглежда така клетката ...точно публиката на ЦСКА . Прилагам следния материал :!!!!!
Сигурно Лудогорец са виновни ,че пускат деца инвалиди на стадиона ?
Емиии... от снимковия материал се вижда ,че няма организация на стадиона
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Red joker написа:Емиии... от снимковия материал се вижда ,че няма организация на стадиона
Е, вече има, ама на вас не ви харесва!
ПП-Не ти ли беше неудобно да напишеш горното?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Е след тоя мач , вече има организация ама вие пак не сте доволни . Не ме разбирайте погрешно , мен също не би ми било готино да гледам мач от там , но ... точно феновете на ЦСКА да се оплакват ...Каквото си посадиш .. нали .. 
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Подуенските милиционери,заедно със ловеш киите в едно със варненските нямат аналог.А в Разград не са в час.Защо във Пловдив не е така.Нашите знаят за какво става въпрос.А нас ни смятат за луди.Да но със нас идват и пловдивски полицаи.Ако не се намесясят става като в Кърджали.
Напъна се да напишеш нещо,не се разбира какво искаш да кажеш.
Аз искам да попитам как с други не се е случвало,ами само с фен на ЦСКА?
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 
- Unforgiven_M
- Контакти:
В мен се зароди въпроса защо точно този "невинен" фен е арестуван, а не който и да е друг. Дали като са му направили забележка не е напсувал полицая или не се е направил на мъж... Защото много хора мятат пръсти и не ги арестуват, нали?
Хайде стига с това "абсурден арест" и "невинен"... Радвайте се че не е осъден по бързата процедура...
Хайде стига с това "абсурден арест" и "невинен"... Радвайте се че не е осъден по бързата процедура...