Селекцията на "Армията" - 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Селекцията на "Армията" - 2014

Мнениеот BRF » 18 авг 2014 10:57

Тик-Так1892 написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=503945 Започва се...

Идеално!Намерихме по-добър вариант с Кукоч!
Същото важи и за Буш-Камбуров!

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 18 авг 2014 10:59

BRF написа:

От тази гледна точка,да,но от друга този едва ли ще си тръгне без да му се изплатят заплатите.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 авг 2014 11:16

Тик-Так1892 написа:
BRF написа:

От тази гледна точка,да,но от друга този едва ли ще си тръгне без да му се изплатят заплатите.

Зависи от договора!Едва ли ще му се платят всички заплати,по-скоро някакво обещетение.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 18 авг 2014 11:25

Надявам се, че "Меридиан мач" си съчиняват, както им се случва често. ОК, Мисиджан ще е резерва на Кукоч, но какво правим, ако хърватинът се контузи? Пак ще се мъчи Супусепа на този пост. Тъпо е да освобождаваме точно бекове, когато всъщност централните ни защитници са много. Да не говорим колко нелепо е само по себе си да разкараш играч след точно 1 официален мач за отбора.
Като гледам какви спорни неща пише в същата статия относно евентуалния ни състав за следващия мач (и не само по този въпрос), все повече си мисля, че цялото е свободно съчинение.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 авг 2014 13:03

Аз ви казах още след контролата с Берое, че Мисиджан и Йоаким са изключителни дървета. Същото ми е мнението и за така наречения Платини. Въпросът е защо бяха взети...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 18 авг 2014 14:19

mistreated написа:Аз ви казах още след контролата с Берое, че Мисиджан и Йоаким са изключителни дървета. Същото ми е мнението и за така наречения Платини. Въпросът е защо бяха взети...

При положение, че привлякохме без пари 14 нови - няма как да няма фира. То при Реал Мадрид и Юнайтед има фира, защо при нас да няма? Лудогорец се изръсиха с 3 млн. лева за ляв бек, който търка пейката. :idea:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 авг 2014 14:20

Red Warrior написа:
mistreated написа:Аз ви казах още след контролата с Берое, че Мисиджан и Йоаким са изключителни дървета. Същото ми е мнението и за така наречения Платини. Въпросът е защо бяха взети...

При положение, че привлякохме без пари 14 нови - няма как да няма фира. То при Реал Мадрид и Юнайтед има фира, а при нас да не говорим. Лудогорец се изръсиха с 3 млн. лева за ляв бек, който търка пейката. :idea:

Съгласен съм, но все пак... Аз го виждам от един мач, че не съм никакъв специалист, не трябваше ли и Стойчо да го види?!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 18 авг 2014 14:25

mistreated написа:
Red Warrior написа:

При положение, че привлякохме без пари 14 нови - няма как да няма фира. То при Реал Мадрид и Юнайтед има фира, а при нас да не говорим. Лудогорец се изръсиха с 3 млн. лева за ляв бек, който търка пейката. :idea:

Съгласен съм, но все пак... Аз го виждам от един мач, че не съм никакъв специалист, не трябваше ли и Стойчо да го види?!

Все още е рано да имаме крайни заключения. На мен например Мисиджън ми хареса повече като ляв бек от Супата, при теб е обратното. Рано е още. Поне на мен ми трябват още 4-5 мача за да казвам кой трябва да се маха и кой да остава.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 авг 2014 14:30

Red Warrior написа:Все още е рано да имаме крайни заключения. На мен например Мисиджън ми хареса повече като ляв бек от Супата, при теб е обратното. Рано е още. Поне на мен ми трябват още 4-5 мача за да казвам кой трябва да се маха и кой да остава.

Супусепа не е никак лош ЦЗ, не бек...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 18 авг 2014 14:43

mistreated написа:
Red Warrior написа:Все още е рано да имаме крайни заключения. На мен например Мисиджън ми хареса повече като ляв бек от Супата, при теб е обратното. Рано е още. Поне на мен ми трябват още 4-5 мача за да казвам кой трябва да се маха и кой да остава.

Супусепа не е никак лош ЦЗ, не бек...

Това имам предвид. На теб ти харесва, а на мен засега не ми допада нито като ЛБ, нито като ЦЗ. ;)

Върни се в “Архив”