Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 2-1FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Левски София и Ботев Пловдив

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Бате Кольо
Контакти:

Re: Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 2-1FT

Мнениеот Бате Кольо » 18 авг 2014 00:18

effect написа:
Бате Кольо написа:Аз нямам да влизам в спора защото съм некомпетентен за тия неща,но предполагам ,че мача е спрян от къщите именно заради тв излъчването,в което може би и е истината,че може да се залага само на мачове които имат тв излъчване,но това е само предположение

Добре бе, не проумявам сериозно ли мислите че само мачове, които имат ТВ излъчване се предлагат на живо, защото Левски имаше такова, ама не се даваше, а пък странно защо ли Марек - Локо сф го имаше. Смисъл не мога да повярвам, че въобще има някой, да го вярва това.

Нямам си идея,аз не вярвам,просто не ги разбирам тия работи,цъках преди еврофутбола за тръпка ама от такива неща не съм се интересувал,мач може да бъде изтеглен и ако има съмнения че е "черен" примерно изведнъж в букмейкъра започват да влизат залози за хиляди за 2/1 пп и кр,но това са теории ,не казвам сега че мача е бил уреден,аз съм далеч от мафии и пари под масата,знам че ги има такива мачове,ама аз съм си оптимистче и си вервам на слепо
ImageImageImage

No One,Likes Us

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 18 авг 2014 00:22

Абонатните 3 точки си дойдоха. Но пореден мач с подарен гол... прекалено много станаха тези голове...

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 18 авг 2014 00:22

Бате Кольо написа:Колкото до viroglav ако си спечелил наистина,едва ли ще дремеш пред монитора,поне на твое място аз отдавна да съм по кръчмите

Печалбата не ми е толкова голяма , че да подскачам от радост . За справка ще ти кажа , че на вчерашния мач на Ман. Юн. - Суонзи изкарах доста повече пари . Там имаше три , четири обръщалки със солидни коефициенти надхвърлящи всеки един от тях 10 . Сметни ги 10 Х 10 х 10 и ще видиш , че днешния коефициент от 35.5 беше нищо в сравнение с вчерашните коефициенти , които надхвърлиха 1 000 . Ама трябват и много нерви за това де , не е лесно . Пък и няма нищо сигурно , доста пъти съм и губил . Няма кой да ми дава инфо за нищо , сам се справям .

effect

Мнениеот effect » 18 авг 2014 00:23

http://data.nowgoal.com/oddscomp/988344.html
Ето ти и едно линкче, да се информираш кога и откъде е изваден, а причината е всичко друго, но не и големи залози за нещо, защото въобще нямаше да е пуснат за предлагане. Това е как се казваше Официална статистика :lol: :lol:

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 17.08.2014 -20:00ч.

Мнениеот Долно уйно » 18 авг 2014 00:24

Neron написа:Любенов не е виновен, че някой "мозък" го пуска в такъв мач и когато Левски се намира в подобно състояние. Пусни го срещу Марек, Хасково да трупа опит и самочувствие какво срещу Ботев изведнъж.

Че те Марек и Хасково да не са по-слаби от Ботев бре?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Бате Кольо
Контакти:

Мнениеот Бате Кольо » 18 авг 2014 00:25

Сега ще дам малко лебец на "филмарите" -Изпълнителният директор на Ботев Пловдив поздрави Левски за победата с 2:1 над неговия тим, като отчете, че противникът се е стремял към нея по-силно. Босът също така обяви, че „канарчетата“ като клуб вече са финансово стабилни.
ImageImageImage

No One,Likes Us

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 18 авг 2014 00:25

effect написа:http://data.nowgoal.com/oddscomp/988344.html
Ето ти и едно линкче, да се информираш кога и откъде е изваден, а причината е всичко друго, но не и големи залози за нещо, защото въобще нямаше да е пуснат за предлагане. Това е как се казваше Официална статистика :lol: :lol:

Букита много .. Някъде може да е бил изваден , другаде не . Аз лично имам регистрации в над 10 , но не съм си правил труда да гледам дали е бил в тиражите им .

effect

Мнениеот effect » 18 авг 2014 00:27

viroglav написа:
effect написа:http://data.nowgoal.com/oddscomp/988344.html

Букита много .. Някъде може да е бил изваден , другаде не . Аз лично имам регистрации в над 10 , но не съм си правил труда да гледам дали е бил в тиражите им .

Просто с това линкче ти показва как е бил изваден не на полувремето както твърдиш, а доста преди това :) От там нататък си прави изводите.

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 18 авг 2014 00:28

Да са живи и здрави букмейкърите, съдиите, треньорите на противника (фенове на Левски), част от играчите на противника (бивши юноши на Левски), Бфс-то, Уефа-та, Фифа-та, Патриархът, Папата, извънземните... абе всички, които са замесени в победите на Левски. То се е видяло, че без тяхна помощ отдавна Левски да е заиграл в областните групи.
...

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 18 авг 2014 00:29

На борсата го имаше поне някъде до 30 и някоя мин. . За другите не знам , защото там и коефициентите са доста по - ниски и не ги гледам обикновенно .
Последна промяна от viroglav на 18 авг 2014 00:31, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Левски”