Лудогорец-Стяуа...фенове на ЦСКА???

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: Лудогорец-Стяуа...фенове на ЦСКА???

Мнениеот onegavon » 15 авг 2014 23:24

Споко бе знаем ,че не си ходил на мач от 25 години.Ако не знаеш живеем в глобален свят. Отдавна това ,че в личната ти карта пише ,че си български гражданин не значи ,че си такъв етнически.Същото е и с клубовете това,че фирмения проект на Кирето е под юрисдикцията на БФС може да възпламени патриотични чувства само в най- задръстените аборигени като теб и местната селяния .Ти , апропо доколкото знам нямаш любим клуб състезаващ се в А група, така че не ми се прави на родолюбец!

Аз подкрепям всички бивши армейски отбори от Източна Европа по ред причини. В квартала има един мангал който е фен на Роналдо и гледа всички клубове в които играе и си ги подкрепя.Въобще не гледа българското първенство и му е през оная работа.Такива има все повече и повече.Светът се променя така ,че спрете с тия глупости "български" отбор.

За мен Киро е един новобогаташ който не заслужава нищо , освен презрение.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 16 авг 2014 09:45

onegavon написа:Споко бе знаем ,че не си ходил на мач от 25 години.Ако не знаеш живеем в глобален свят. Отдавна това ,че в личната ти карта пише ,че си български гражданин не значи ,че си такъв етнически.Същото е и с клубовете това,че фирмения проект на Кирето е под юрисдикцията на БФС може да възпламени патриотични чувства само в най- задръстените аборигени като теб и местната селяния .Ти , апропо доколкото знам нямаш любим клуб състезаващ се в А група, така че не ми се прави на родолюбец!

Аз подкрепям всички бивши армейски отбори от Източна Европа по ред причини. В квартала има един мангал който е фен на Роналдо и гледа всички клубове в които играе и си ги подкрепя.Въобще не гледа българското първенство и му е през оная работа.Такива има все повече и повече.Светът се променя така ,че спрете с тия глупости "български" отбор.

За мен Киро е един новобогаташ който не заслужава нищо , освен презрение.

Глобализацията е като феодалния строй, така не си мисли, че си свободен днес. Колелото се върти. Държавните граници хубаво бяха въведени през вековете, да се знае, че националното самочувствие има значение.
Глобализацията е една голяма глупост, с която много хора бяха заблудени. Последиците от нея ще са много сериозни.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Orlovec
Контакти:

Мнениеот Orlovec » 16 авг 2014 21:04

Проста му работа....абе подкрепяйте си румънските мамалиги , като ви е толкова акъла...

Ние пък от Якоруда , около 10 момци ще викаме за Лудогорец в София,и ще набием всеки чорбар , който ни се мерне

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 17 авг 2014 08:51

Orlovec написа:Проста му работа....абе подкрепяйте си румънските мамалиги , като ви е толкова акъла...

Ние пък от Якоруда , около 10 момци ще викаме за Лудогорец в София,и ще набием всеки чорбар , който ни се мерне

Кой ще биете вие бе? :lol: :lol:

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 17 авг 2014 10:30

Orlovec написа:Проста му работа....абе подкрепяйте си румънските мамалиги , като ви е толкова акъла...

Ние пък от Якоруда , около 10 турчина ще викаме за Лудогорец в София,и ще набием всеки чорбар , който ни се мерне

:lol:
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 17 авг 2014 17:34

Кога ще ни почваш бе orlovec? Къв си мъж нямаме шансове да те положим, сила си. Пичка ти майчина мишок заухав.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 17 авг 2014 17:44

Ти ли беше влезнал вчера в официалния форум да ни обясняваш как ще ни биете бе, циркаджия прост?

Потребителски аватар
Илич Рамирес
Контакти:

Мнениеот Илич Рамирес » 17 авг 2014 23:34

ronnie написа:
spartaka написа:Смешни и жалки сте всички, които ще викате за Стяуа, Лудогорец може да са всякакви, но са български отбор, и за какви нагласени мачове говорите като мачкат и в Европа. Трябва да сте слепи, че са с по 2 класи над всички други наши отбори и само пискате, вместо да се радвате за тях, ами ако не бяха те, какво правим в Европа??? Ще бъдем като македонците и андорците! Айде малко се вземете в ръце и разсъждавайте реално :evil:

И ти Господ ли си за да ми казваш за кой да викам? И аз мога да ти кажа, че си смешен да викаш за спартак по същия начин по който ти ми казваш, че съм смешен да викам за Стяуа. Българският футбол си има една кауза и тя се казва национален отбор. И за твое сведение така е и във всички "бели" страни. Никога няма да видиш фен на Реал да вика за Барса, фен на Сити да вика за Юнайтед и така нататък.

А ти умнико виждал ли си каталунец да вика за Байерн,в мач срещу Реал?Да формира агитка.......

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 17 авг 2014 23:57

Хахаха, честно казано е точно така. :lol: В Каталуния мразят испанците, дори искаха да се отделят от Испания, като отделна държава, същото е и в Баската автономна област (Билбао, Сан Себастиян, Баракалдо). Тоя зализания домус няма да е лошо с безплатните билети, екскурзийки, шалче и грамота подписана от питричеф да ви дава и по някоя книжка да прочитате, че е срамно фен на каузата да е тъп на гъз.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Илич Рамирес
Контакти:

Мнениеот Илич Рамирес » 18 авг 2014 00:04

Когато видиш каталунци да организират агитка срещу Реал ,на мач , примерно срещу Байерн,може да плямпаш.

Върни се в “ЦСКА”