Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 2-1FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 2-1FT
Скаути на мачове от БЕТ компании не се изпращат , а и няма смисъл от това ! Запомни го , когато залагаш . Ако някой БЕТ ти пусне инфо за корнери , засади и т.н. , значи има електронно нет инфо от някъде , но скаути не се изпращат . Това мога да ти го гарантирам на 100% .. Всичко е в движението на парите на пазара , от което се определя дали коефициента отива нагоре или надолу . Другото е манипулация ...
viroglav написа:Скаути на мачове от БЕТ компании не се изпращат , а и няма смисъл от това ! Запомни го , когато залагаш . Ако някой БЕТ ти пусне инфо за корнери , засади и т.н. , значи има електронно нет инфо от някъде , но скаути не се изпращат . Това мога да ти го гарантирам на 100% .. Всичко е в движението на парите на пазара , от което се определя дали коефициента отива нагоре или надолу . Другото е манипулация ...
Е как да го запомня като един бивш съученик им е скаут в Англия бе приятелю, то бива бива неинформираност ама то тва твойто вече клони към тъпота. Питам те КЪДЕ има статистика който отбор АТАКУВА ОПАСНО, или ИЗПЪЛНЯВА ТЪЧ?
effect написа:Е как да го запомня като един бивш съученик им е скаут в Англия бе приятелю, то бива бива неинформираност ама то тва твойто вече клони към тъпота. Питам те КЪДЕ има статистика който отбор АТАКУВА ОПАСНО, или ИЗПЪЛНЯВА ТЪЧ?
Ами питай си съученика дали точно това му е работата . А за инфото ти казах , от телевизии , които отразяват мача .
viroglav написа:effect написа:Е как да го запомня като един бивш съученик им е скаут в Англия бе приятелю, то бива бива неинформираност ама то тва твойто вече клони към тъпота. Питам те КЪДЕ има статистика който отбор АТАКУВА ОПАСНО, или ИЗПЪЛНЯВА ТЪЧ?
Ами питай си съученика дали точно това му е работата . А за инфото ти казах , от телевизии , които отразяват мача .
Е тва е българина, ти му говориш то те гледа умно и си повтаря едно и също. Дадох ти пример ти ми говориш за електронна статистика за тъчове и атаки на мач на Хасково ... Еми кво повече да коментираме.
effect написа:viroglav написа:effect написа:Е как да го запомня като един бивш съученик им е скаут в Англия бе приятелю, то бива бива неинформираност ама то тва твойто вече клони към тъпота. Питам те КЪДЕ има статистика който отбор АТАКУВА ОПАСНО, или ИЗПЪЛНЯВА ТЪЧ?
Е тва е българина, ти му говориш то те гледа умно и си повтаря едно и също. Дадох ти пример ти ми говориш за електронна статистика за тъчове и атаки на мач на Хасково ... Еми кво повече да коментираме.
Друго не мога да добавя .. Не отричам и ти да си прав , огледай се на някой мач и сигурно ще видиш над 1 000 скаути на Букита . Може пък аз да съм в грешка , знам ли ..
viroglav написа:effect написа:viroglav написа:effect написа:Е как да го запомня като един бивш съученик им е скаут в Англия бе приятелю, то бива бива неинформираност ама то тва твойто вече клони към тъпота. Питам те КЪДЕ има статистика който отбор АТАКУВА ОПАСНО, или ИЗПЪЛНЯВА ТЪЧ?
Друго не мога да добавя .. Не отричам и ти да си прав , огледай се на някой мач и сигурно ще видиш над 1 000 скаути на Букита . Може пък аз да съм в грешка , знам ли ..
Те сигурно щот 1000 букита съществуват изобщо или 1000 букита отразяват селския мач на Хасково. Който е поел отговорността да го предлага на живо има човек там, а иронията ти не е много на място, просто защото говориш пълни глупости.
Няма ирония .. Това знам , това ти казвам . Не отричам , че може да знаеш нещо , което аз не знам .
Всъщност ако си видиш 2 поста по - нагоре ще видиш, че го отричаш 

effect написа:Всъщност ако си видиш 2 поста по - нагоре ще видиш, че го отричаш
Отричам го , защото инфото ми за твърденията ти не съвпада с моите знания по темата . Но не мога да говоря за нещо , което не съм видял или чул да съществува като практика . Може и да го има някъде , но със сигурност не е ежедневие при Букитата . Там нещата се определят основно от други процеси и не е толкова важно да имат човек на даден мач . Виж колко мача се предлагат ежедневно на живо и сам си отговори на въпроса дали е възможно физически на всяко събитие да присъства човек . А не е и необходимо .. но ако го има някъде , то си има и причина за това де ..
- Kris_men2000
Re: Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 17.08.2014 -20:00ч.
Pragmatichen написа:Обръщалката ще стане след 75- минута....просто гледайте....няма шанс да падне гол за Левски преди 75 мин, просто се чака максимално до края да се вдигне коефициента.
Гарантирам!
Като си толкова сигурен дай да ти видим фиша с 1000 лева залог.Ако ли не млъкни щото не вървиш с тези разсъждения.Днес или ще вали или няма да вали.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.