ntodorov написа:Слабички сме. Ама какво друго сме очаквали де ?
Иначе : Има и проблясъци в играта на момчетата. Играят на талази редуващи се
със силна и посредствена игра. Голяма слабост са ни високите топки пред собствената вратата и
по-точно неуменията на младия ни вратар да играе за тях в своето поле.
Така получихме и гола - дело на един от ветераните в БГ футбола - Янко Вълканов.
Иначе същия този вратар демонстрира на два пъти страхотен рефлекс.
На мен много ми допадна Стойчо Атанасов, десния бег ( наше момче ) и Дидо Христов. Стойчо блестеше просто, изпъкваше дори
бих казал. В защита обаче сме малко уязвими, в средата на терена нямаме човек, а напред без Христов сме
за никъде. Похвално се включи, като резерва Даниел Стаматов. Той вкара изравнителния гол благодарение на упорство, инат и желанието да
догони почти загубена топка, а после неспасяемо с плътен удар по земята я завъртя в ъгъла на противниковата врата. Трябва да кажа, че не бяхме надиграни.
Владеехме повече топката, но някак си нямахме идеята, как да я изпратим към мрежата им. Освен редовния гол, вкарахме и други два незачетени поради засади голове, като второто попадение остави доста съмнения относно нередовността му, която страничния рефер изрази. Дет се вика, като няма дъжд и градушката мокри. Иначе сред феновете ни все още витае чуденката, за какво играем в Б група - за оцеляване или за влизане в А група ???Абе...В Б група май всички са на едно спортно-техническо ниво ( разбирай еднакво слаби ) и вероятно при "майсторите" ще влезе този отбор, който има желание и финикийски аргументи за да го подплати.
Напълно съм съгласен с всичко написано, макар че преди мача някои хора твърдяха, че ще ги смачкаме, видя се, че горе-долу сме на едно ниво с Ботев Гълъбово и да добавя, личи си, че нямаме резервна скамейка. След 70-тата минута хората около мен роптаеха, явно беше, че двама-трима човека са вече за смяна (нямаха въздух), но явно Киселичков се страхуваше да прави смени. Хикмет (явно невъзстановен) влезе едва в 90-тата минута. А ако имаме контузени и наказани, какво правим тогава?