whitebear написа:petko.h.markov написа:Udoji90 написа:Защо смяташ, че не си го признаваме? Според мен повечето тук гледат реално и по един или друг начин в коментарите си са изразили мнение, че съперникът ни превъзхожда.
Посочи ми един,в който е казано точно така.Всички са придружени с най-различни оправдания,завист,злоба,доволно
потриване на ръце,че са временни и че Стяуа ще отмъсти.Ето точно това не го разбирам и одобрявам.Това в момента
е факт,както и това,че сме най-бедната държава в ЕС.И вместо да запретнем ръкави и работим за да излезем от тази
дупка,ние правим най-лесното-завиждаме.
Никога не съм казвал, че не са по-добри. Но въпроса е как да станем по-добри от тях, без да сме милионери.
Ами оптималното поведение е да не правите нов отбор всеки сезон. За целта трябва същите пари да се дават за по-малко играчи, за да не бягат след това, което значи да се подбират изключително внимателно и да се сключват достатъчно продължителни договори, а не 10 души, от които да стават 2... Стойчо е добър треньор, но трябва и да намерите достатъчно добри кондиционни специалисти за да имате поне физическата подготовка на Лудогорец... В момента само Стойчо ви държи да не тръгнете по пътя на Левски с тази политика...