V кръг: Лудогорец - ЦСКА 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kubrat
Контакти:

Re: V кръг: Лудогорец - ЦСКА 2:0

Мнениеот kubrat » 17 авг 2014 18:11

whitebear написа:
petko.h.markov написа:
Udoji90 написа:Защо смяташ, че не си го признаваме? Според мен повечето тук гледат реално и по един или друг начин в коментарите си са изразили мнение, че съперникът ни превъзхожда.

Посочи ми един,в който е казано точно така.Всички са придружени с най-различни оправдания,завист,злоба,доволно
потриване на ръце,че са временни и че Стяуа ще отмъсти.Ето точно това не го разбирам и одобрявам.Това в момента
е факт,както и това,че сме най-бедната държава в ЕС.И вместо да запретнем ръкави и работим за да излезем от тази
дупка,ние правим най-лесното-завиждаме.

Никога не съм казвал, че не са по-добри. Но въпроса е как да станем по-добри от тях, без да сме милионери.

Ами оптималното поведение е да не правите нов отбор всеки сезон. За целта трябва същите пари да се дават за по-малко играчи, за да не бягат след това, което значи да се подбират изключително внимателно и да се сключват достатъчно продължителни договори, а не 10 души, от които да стават 2... Стойчо е добър треньор, но трябва и да намерите достатъчно добри кондиционни специалисти за да имате поне физическата подготовка на Лудогорец... В момента само Стойчо ви държи да не тръгнете по пътя на Левски с тази политика...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 авг 2014 18:13

petko.h.markov написа:След 7-10 часа изписани най-различни мнения тук,аз пак не разбрах.Толкова ли е трудно да си признаем,че с днешна
дата Лудогорец са по-добрия отбор,като клуб и футболисти.Толкова е просто.

Абе то и Суонси е с по-слаби футболисти и с десетки пъти по-малък бюджет в сравнение с Манчестър. Проблемът не е в това, а в страхливата игра. Поредния опит да спечелим с тактика "отзад играем на 0:0, напред каквото стане". Къде беше Бергонси, който до сега беше перфектен и заедно със Съни очевидно бяха перфектната двойка в центъра? До кога ще се залага на Галчев и Апостол? Кой трябва да играе - който е във форма и по принцип си е играч или който е с "червено сърце"? Къде е намиращият се в добра форма Карачанаков? Ето за тия неща Стойчо е далеч, ама много далеч от момента, в който може да бъде наречен добър треньор. Има място в ЦСКА, но не като такъв. Мамка му, дори като президент на клуба ми се струва, че ще е по-добър.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 17 авг 2014 18:15

Udoji90 написа:
petko.h.markov написа:
Udoji90 написа:Защо смяташ, че не си го признаваме? Според мен повечето тук гледат реално и по един или друг начин в коментарите си са изразили мнение, че съперникът ни превъзхожда.

Посочи ми един,в който е казано точно така.Всички са придружени с най-различни оправдания,завист,злоба,доволно
потриване на ръце,че са временни и че Стяуа ще отмъсти.Ето точно това не го разбирам и одобрявам.Това в момента
е факт,както и това,че сме най-бедната държава в ЕС.И вместо да запретнем ръкави и работим за да излезем от тази

Още на първа страница има мнения, според които Лудогорец са фаворит и Х би бил добър за нас. Аз също писах и в двете теми за мача, че е по-вероятно да паднем. След мача също имаше обективни мнения, че те са били по-добри от нас - следя темата и знам, че видях такива. (Ако толкова държиш, ще ти посоча някои, като седна, защото от телефон ми е трудно.) Относно Стяуа, и на мен са ми симпатични, но няма да съм за тях. Не се смятам за патриот - просто откакто гледам футбол, съм осъзнал, че изпитвам задоволство, когато и другите родни отбори бият чужди. Нямам намерение обаче да съдя онези, които са за Стяуа - всичко опира до въпрос на вкус, а аз нямам право да уча другите какво да харесват.

Добре,съгласих се.Няма нужда да се ровичкаш в телефона.Всеки е свободен да мисли и прави това,което му диктува
главата и характера.

whitebear
Контакти:

Мнениеот whitebear » 17 авг 2014 18:29

kubrat написа:
whitebear написа:
petko.h.markov написа:

Никога не съм казвал, че не са по-добри. Но въпроса е как да станем по-добри от тях, без да сме милионери.

Ами оптималното поведение е да не правите нов отбор всеки сезон. За целта трябва същите пари да се дават за по-малко играчи, за да не бягат след това, което значи да се подбират изключително внимателно и да се сключват достатъчно продължителни договори, а не 10 души, от които да стават 2... Стойчо е добър треньор, но трябва и да намерите достатъчно добри кондиционни специалисти за да имате поне физическата подготовка на Лудогорец... В момента само Стойчо ви държи да не тръгнете по пътя на Левски с тази политика...

Стойчо е много добър мотиватор - за това и бием в А група, даже бих казал че има нюх към селекцията, наиситна 6,7 от 10 уцелва. Добър треньор в сравнение със 60-70% от треньорите в момента, абсолютно. Но за да биеш отбор с по-големи финансови възможности и по-добри играчи на хартия, ти трябва нещо повече. Не знам, може би трябва да си намери някой добър тактик, който да му помага.

А колкото до играчите, не знам ако имат договори как могат да избягат без да има санкции за тях.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 17 авг 2014 18:45

Като почнете една плоча "избягали".Избягаха Бадема и Менди за Марсиньо,Черни и Косоко се знаеше, че напускат.Искаха много пари това е причината.Чочев и Мболи си бяха предвидени за продажба,Марто се отказа.Фо- Поре малко в последния момент,ама той добре,че се махна.Сега фонд РЗ е по- малък от предишния и имаме добри приходи от продажбите.Ако наистина има подобрена оферта за Силва да се продава.

Интересното е,че имахме доста голови положения е не всичките чисти ,но все пак.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 авг 2014 19:08

onegavon написа:Като почнете една плоча "избягали".Избягаха Бадема и Менди за Марсиньо,Черни и Косоко се знаеше, че напускат.Искаха много пари това е причината.Чочев и Мболи си бяха предвидени за продажба,Марто се отказа.Фо- Поре малко в последния момент,ама той добре,че се махна.Сега фонд РЗ е по- малък от предишния и имаме добри приходи от продажбите.Ако наистина има подобрена оферта за Силва да се продава.

Интересното е,че имахме доста голови положения е не всичките чисти ,но все пак.

Имахме положения когато Лудогорец спря да играе. Разбира се, с изключения на удара на Тунчев след ъглов, но той не се дължи на добрата игра.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 авг 2014 19:44

Съдията на мача се справи отлично,нямаше ги постоянните накъсвания, фалчета и разни лиготии! Дано продължи така!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 17 авг 2014 21:10

Не е това темата,но в синия подфорум ще ми изтрият мнението веднага!
Ако Ботевъ победят "Левски" дали Гонг ще пуснат статия със заглавие:"Юношите на Ботевъ изпратиха "Левски" на дъното"?! :? ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

caracol
Контакти:

Мнениеот caracol » 17 авг 2014 21:12

Аз пък не виждам къде е трагедията тук. Обще взето мисля, че резултатът е закономерен. Доволен съм, че на моменти показахме добри неща и ако продължаваме по същия начин до няколко седмици наистина ще показваме добър футбол и ще печелим убедително. Тунчев и Илиев не са в най-добра форма заради контузии, но предполагам, че Стойчо заложи на тях заради опита им. Следващия мач Тунчев ще вкара положенията, а Илиев няма да си остави свободен човека зад гърба ;) . Апата наистина не става за десен бек, но нали гледаме да икономисваме? Предполагам, че му се търси отбор, защото е в добра възраст за продажба, затова и Стойчо го пуска. Кукоч направи добър дебют, Съни също игра добре, но Галчев, Маркиньос и Неманя не бяха на ниво. Да стискаме палци Маркович и Витанов да се възстановят по-бързо.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 авг 2014 09:14

petko.h.markov написа:След 7-10 часа изписани най-различни мнения тук,аз пак не разбрах.Толкова ли е трудно да си признаем,че с днешна
дата Лудогорец са по-добрия отбор,като клуб и футболисти.Толкова е просто.

Едва ли някой оспорва превъзходството на Лудогорец пред нас,като цяло към момента във всяко отношение.Все пак си мисля,че ние сме много по-добре от миналата година по това време и организационно и чисто футболно.Лудогорец е отбор,който се гради от почти 4 години,а клуба е перфектно организиран.За да стигнем тяхното ниво ще ни трябват много пари и поне 1-2 години.Мисля,че организацията в ЦСКА е добра към момента.Мачът в Разград тази и миналата година се игра по едно и също време.Разликата е ,че миналата година докато пътувах на там се чудех с колко ще ни разбият,а тази в предвид обстоятелствата се надявах дори на победа.
п.п.Много ясно,че ще прогнозираме победа-ние сме фенове.Ако ние не вярваме,как да повярват футболисти и треньори?

Върни се в “ЦСКА”