Тема за Кирил Домусчиев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: Тема за Кирил Домусчиев

Мнениеот Alexx » 15 авг 2014 13:14

мили написа:
Alexx написа:...
Добре бе не разбирам вие за какво се правите на гръмнати и пишете едни и същи неща "как завиждали на Домусчиев и Лудогорец"! Защо не коментирате реално какво пише в статията и реално упреците на феновете срещу Домусчиев и изказването му срещу коментаторите на Диема? Защо не признаете,че това което е направил е грешно и срамно?

Не се правя на гръмнат. Мача не го гледах в къщи, бяхме около 20 човека (имаше и някои ЦСКА ри освен Лудогорци). Искаха да спра говора и ме питаха откровено - шпикера да не е сърбин? Не спрях говора, казах им че е българин, но самият аз не исках да го чувам. Няма такъв БЪЛГАРИН.
Тогава, все още Домусчиев не беше се изказал. Браво, че си защитава отбора и нищо лошо че си защитава националността.
Дори да остана сам да казвам, че Домусчиев е прав, ще си отстоявам позицията.

Стига бе .... Умирам ... Човекът си коментира както трябва. Безпристрастно ! Самия факт,че коментира английски мачове говори достатъчно.
Да не би да искате човекът да крещи постоянно колко велики са Лудогорец и да пее химна?

мили

Мнениеот мили » 15 авг 2014 13:22

Alexx написа:
мили написа:
Alexx написа:...
Добре бе не разбирам вие за какво се правите на гръмнати и пишете едни и същи неща "как завиждали на Домусчиев и Лудогорец"! Защо не коментирате реално какво пише в статията и реално упреците на феновете срещу Домусчиев и изказването му срещу коментаторите на Диема? Защо не признаете,че това което е направил е грешно и срамно?

Не се правя на гръмнат. Мача не го гледах в къщи, бяхме около 20 човека (имаше и някои ЦСКА ри освен Лудогорци). Искаха да спра говора и ме питаха откровено - шпикера да не е сърбин? Не спрях говора, казах им че е българин, но самият аз не исках да го чувам. Няма такъв БЪЛГАРИН.
Тогава, все още Домусчиев не беше се изказал. Браво, че си защитава отбора и нищо лошо че си защитава националността.
Дори да остана сам да казвам, че Домусчиев е прав, ще си отстоявам позицията.

Стига бе .... Умирам ... Човекът си коментира както трябва. Безпристрастно ! Самия факт,че коментира английски мачове говори достатъчно.
Да не би да искате човекът да крещи постоянно колко велики са Лудогорец и да пее химна?

Да, ако трябва и химна ще пее, срещу вражески настроените срещу България сърби.
Аз така разбирам българщината.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 15 авг 2014 13:28

Това е футбол и работата на един футболен коментатор е да коментира това което вижда безпристрастно! Да ако играе български отбор може да вкара лека доза патриотизъм, но до там!
Аз съм гледал два финала на ШЛ с английски коментатори - Барселона-Манчестър Юнайтед и Челси-Байерн Мюнхен. Въпреки,че играха английски отбори, коментаторите си коментираха безпристрастно това което вижда.

мили

Мнениеот мили » 15 авг 2014 13:40

Alexx написа:Това е футбол и работата на един футболен коментатор е да коментира това което вижда безпристрастно! Да ако играе български отбор може да вкара лека доза патриотизъм, но до там!
Аз съм гледал два финала на ШЛ с английски коментатори - Барселона-Манчестър Юнайтед и Челси-Байерн Мюнхен. Въпреки,че играха английски отбори, коментаторите си коментираха безпристрастно това което вижда.

Прав си, ония западняци не обиждат едни други. Те са по развити във всяко едно отношение от нас - образование, култура, икономика и т. н. Но има една разлика в нашите отношения със съседите - Румъния, Гърция, Турция и особено Сърбия. Направо дивашки изрази срещу нас. И какво, ние да кротуваме, да си ближем раните.
Ако мача беше срещу Германия, Швейцария или друг западен отбор, не бих обвинил никого. Но срещу най-големите приказливци (врагове) на балканите, нашият коментатор не беше защитник на българщината. Благодарим на Домусчиев.
Спирам да пиша за оня коментатор, нямам какво да казвам повече.

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 15 авг 2014 17:35

Значи трябва да слизаме на нивото на сърби, румънци? Е нали уж се стремим към ония по-назапад, а то какво излиза!
Разбирам, че Домусчиев е направил много за Лудогорец и сте му благодарни, но в случая просто не е прав.

nevinen_autist
Контакти:

Мнениеот nevinen_autist » 16 авг 2014 20:31

Този велик българин е създал голям отбор, който носи европейска слава на БЪлгария прогресивно и не за кратко.

мили

Мнениеот мили » 16 авг 2014 23:54

nevinen_autist написа:Този велик българин е създал голям отбор, който носи европейска слава на БЪлгария прогресивно и не за кратко.

Кажете, слава богу и мълчете. Човека си каза истината.
Но какво да очаквам от вас, колко от вас са БЪЛГАРИ???

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 17 авг 2014 13:13

BRF написа:http://novinar.bg/news/zelena-zhiga_NDczNzs0MQ==.html

[offtopic]има ли го някъде тоя филм Оркестър без име?[/offtopic]
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 17 авг 2014 13:16

nevinen_autist написа:Този велик българин е създал голям отбор, който носи европейска слава на БЪлгария прогресивно и не за кратко.

Ехе, добре, че ми казахте, че е велик. Отивам да събирам пари за негова статуя. Как мислите, редно ли е да поискам и общината да подпомогне тази кауза? Ще бъде скъпичка, все пак трябва да се вижда от Космоса. Тъй де, ония от НАСА като погледнат надолу да знаят, че тук тачим величията си.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 17 авг 2014 13:19

мили написа:

Кажете, слава богу и мълчете. Човека си каза истината.
Но какво да очаквам от вас, колко от вас са БЪЛГАРИ???

Викаш ако не похвалим Домусчиев и Лудогорец не сме българи? Отблъснахте много хора, които ви симпатизираха именно с тая увеличаваща се с годините надменност, с това изхвърляне и грандомания.
Никога не съм пестил доброто си мнение за Лудогорец когато харесам нещо от тях (и за когото и да е), не бих спестил и отрицателна реакция ако я смятам за уместна. И подозирам, че това е поведението на много, ама много фенове. От които (и от мен) няма да дочакате обожествяване на Домусчиев и култ към Лудогорец.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Лудогорец”