Защо, Димо???
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Защо, Димо???
Гонзо пада все по-ниско и по-ниско! А модераторите тука понякога трият ей така,от шубе,от слугинстване...Томислав го нямаше и в студиото днес,даже!Колко удобно...Грънчаров е ясен- да защитим другаря Батков,че му е много трудно на човека...Трийте...Ама истината лъсва рано или късно! ЕВВАЛА НА САШО ДИКОВ ДНЕС!
tprodanov написа:ЧерноМореВарна написа:Как не се намери някой доблестен левскар да ви каже, че ако ви свирят както трябва, ще си битувате между 6то и 9то място..
Ако ни свирят както трябва, може и във В група да отидем. Ако ни свирят по правилата обаче, тогава е съвсем различно.
Тъй де, по правилата да ви свирят, ама не по вашите правила."Победа на всяка цена" е вашият девиз.
Що не ревахте през пролетта срещу "Сливен"(в София) или миналата есен срещу "Черно море"(пак в София).Това ми идва на прима виста в момента.И Като ви наби "Локо"Сф. преди няколко кръга, пак се намери някой да каже, че са си дошли със съдията на "Г.Аспарухов".
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Тпроданов, а защо не зададете въпрос към левскарите що предизвикват съдиите да им вадят картони още до 20та минута. За да те питам те уверявам, че Котев вече е питан. Това е по-големия проблем в случая
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Blue_AvalanchE написа:L_Messi написа:UL_Blue написа:Да уточня нещо.
ЛЕВСКИ НЕ ЗАГУБИ МАЧАААА!!!
Да де. Аз по навик го написах, че тая есен бая загуби се бяха насъбрали. А и тоя Х си е равносилен на загуба.
И каква загуба ? Че съдята свиреше умишлено грешно и че раздаваше картони на всеки. Според мен Левски спечели - спечели си уважението и видяхме, че е достоен за титлата, макар и с по - малко точки от Литекс.
Равенството е равносилно на загуба, защото разликата остана голяма. Съдията не е свирил за да попречи умишлено на Левски, просто се беше осрал от страх и се опитваше да компенсира всеки спестен и даден картон за единия отбор със съответно спестен и даден картон за другия отбор.
- Blue_AvalanchE
- Контакти:
ros написа:Тпроданов, а защо не зададете въпрос към левскарите що предизвикват съдиите да им вадят картони още до 20та минута. За да те питам те уверявам, че Котев вече е питан. Това е по-големия проблем в случая
Ти виждал ли си нормален съдия да вади толкова рано картони и то на все пак не толкова груби нарушения (до 20 минута). Всичко се прави умишлено. Така ще си продължаваме. Ще си плюем по съдиите, ще се бием, а в БФС ще си гледат кефа, съдиите ще се черпят с парите, дадени им за съдиийските грешки, а хората на стадиона ще се прибират изнервени, защото са отиши на стадиона да гледат футбол, а не манипулация.
ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !
Blue_AvalanchE написа:ros написа:Тпроданов, а защо не зададете въпрос към левскарите що предизвикват съдиите да им вадят картони още до 20та минута. За да те питам те уверявам, че Котев вече е питан. Това е по-големия проблем в случая
Ти виждал ли си нормален съдия да вади толкова рано картони и то на все пак не толкова груби нарушения (до 20 минута). Всичко се прави умишлено. Така ще си продължаваме. Ще си плюем по съдиите, ще се бием, а в БФС ще си гледат кефа, съдиите ще се черпят с парите, дадени им за съдиийските грешки, а хората на стадиона ще се прибират изнервени, защото са отиши на стадиона да гледат футбол, а не манипулация.
Не толкова груби? Ти ме уби! Еми заслужавате си плача
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- Blue_AvalanchE
- Контакти:
Аз искам едно - Димо Момиров да се махне, защото толкова е нагъл. Как може да каже, че Николай Йорданов е свирил добре. Той просто знае как ще завърши мача. Такъв боклук просто трябва да се изрита от футбола, защото той е главната причина за лошите мачове. Нормален човек не би направил такива грешки.
ЗАВИНАГИ СИН !

Аман бря "фенове"-вий отбори немате ли си бря? Това е тема във форума на Левски да си поприказваме тука левскарите, а те поне 70% от мненията са на некви антифенчета, които на всичкото отгоре са или късогледи, или некви педергейове /за тва ще обясним след малко/ или просто не им пускат на тех и се чудят на кого да си го изкарат.
Ае антилевскарчета-вас като ви таковат вий какво правите бря-по коментарите ви разбирам, че си фащате бузките и си ги разтваряте подобаващо. Естествено, че ще се плюе по пенделите с черни фанелки-за нищо не стават. Ако искат да таковат некого да си пляскат приятелите или приятелките, а не да развалят неща, които нито са съградили, нито подържали. Естествено, че няма да ги търпим!
Сега за склерозиралите-малко ли ревахте вий бря-колко дузпи ни били давали съдиите /тва 2 години рев и не секва пффф/, колко ни подкрепяли-явно и тайно, синиО октопод, родопа, спартак и т.н.-кажете бря-да не сте на 87 години сичките и да забравяте какво сте правили преди година или две. Аз тея неща съм ги преживявал лично, а и познавам маса народ моряци и спартаковци, които също си реват подобаващо от съдиите. И съм се съгласявал с тях, когато съдията ни е подпирал-това е ясно. И я по-крякащите да земат да изкарат 1 статистика от 20 години на всички мачове и за достоверно, и с картина, за да сложат нещата на кантара и да видят дали ни режат или бутат съдиите повече, а не да говорят наизуст. Аз казвам, че са ни рязали 10 пъти повече и какво-сички ми вярвате и скачате и ръкопляскате-така ли бре. Веднага ще скочат 100000 антилевскарчета, които да си пореват на воля, че съм говорил глупости. И ще бъдат прави, защото не ми се занимава да изкарвам доказателства. Ама, когато се коментира тоя сезон си се коментира той-ако има нещо да кажете за други сезони си представете фактите друзя, защото иначе говорите глупости. Защото 1 лъжа като се повтори 1000000 пъти и става истина за глупаците! Събрали се тука фенове от от половината отбори да плачат-комплексарско провинциално мислене-нас винаги ни цакат с топла бира... Да, цакат ви, но във вашите фантазии и докато не спрете да фантазирате и да се мислите за провинциалисти няма да спрете да си мислите, че сте все вие прецаканите.
Само Левски
Други отбори не ме интересуват...
Ае антилевскарчета-вас като ви таковат вий какво правите бря-по коментарите ви разбирам, че си фащате бузките и си ги разтваряте подобаващо. Естествено, че ще се плюе по пенделите с черни фанелки-за нищо не стават. Ако искат да таковат некого да си пляскат приятелите или приятелките, а не да развалят неща, които нито са съградили, нито подържали. Естествено, че няма да ги търпим!
Сега за склерозиралите-малко ли ревахте вий бря-колко дузпи ни били давали съдиите /тва 2 години рев и не секва пффф/, колко ни подкрепяли-явно и тайно, синиО октопод, родопа, спартак и т.н.-кажете бря-да не сте на 87 години сичките и да забравяте какво сте правили преди година или две. Аз тея неща съм ги преживявал лично, а и познавам маса народ моряци и спартаковци, които също си реват подобаващо от съдиите. И съм се съгласявал с тях, когато съдията ни е подпирал-това е ясно. И я по-крякащите да земат да изкарат 1 статистика от 20 години на всички мачове и за достоверно, и с картина, за да сложат нещата на кантара и да видят дали ни режат или бутат съдиите повече, а не да говорят наизуст. Аз казвам, че са ни рязали 10 пъти повече и какво-сички ми вярвате и скачате и ръкопляскате-така ли бре. Веднага ще скочат 100000 антилевскарчета, които да си пореват на воля, че съм говорил глупости. И ще бъдат прави, защото не ми се занимава да изкарвам доказателства. Ама, когато се коментира тоя сезон си се коментира той-ако има нещо да кажете за други сезони си представете фактите друзя, защото иначе говорите глупости. Защото 1 лъжа като се повтори 1000000 пъти и става истина за глупаците! Събрали се тука фенове от от половината отбори да плачат-комплексарско провинциално мислене-нас винаги ни цакат с топла бира... Да, цакат ви, но във вашите фантазии и докато не спрете да фантазирате и да се мислите за провинциалисти няма да спрете да си мислите, че сте все вие прецаканите.
Само Левски
Други отбори не ме интересуват...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
- Blue_AvalanchE
- Контакти:
ros написа:Blue_AvalanchE написа:ros написа:Тпроданов, а защо не зададете въпрос към левскарите що предизвикват съдиите да им вадят картони още до 20та минута. За да те питам те уверявам, че Котев вече е питан. Това е по-големия проблем в случая
Не толкова груби? Ти ме уби! Еми заслужавате си плача
Чети малко - 20 минута. Ако бяха толкова груби, както казваш до двайстата минута някой червен картон щеше вече да бъде показан.
ЗАВИНАГИ СИН !

За червен картон няма запазена минута от която да се показва. Всяко умишлено и грубо нарушение, целящо отнемане здравето на футболистите /такива имаше - справка Дока/ задължително се сакционира. От Левски пробваха до кога ще издържи съдията и разбраха - НЕ ИЗДЪРЖА. И си го получиха