V кръг: Лудогорец - ЦСКА 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: V кръг: Лудогорец - ЦСКА

Мнениеот RedeviL » 16 авг 2014 22:52

percival написа:
RedeviL написа:
percival написа:АБе девиле ,стига писа глупости ,а вземи си легни ,още малко и дудук ще им направиш !

Дудука ще го направите вие на Стойчо! За едни победи над сините трагикомици сте готови да го браните до смърт! Не се безпокой, пределно ми е ясно, че като фенове нямаме право да изразяваме недволство към методите му на работа, иначе следва конско като след дербито с Левски.

Стойчо съм го критикувал .кога трябва (ЗИмбру).И на мен ми се искаше друг да е треньор,но дай варианти ? Засега е така ,а и близките години пак ще е така.Докато не се стабилизираме финансово ,които и да треньор ,резултатите ще са подобни.Просто прекаляваш,почваш като медиите на киро да прехваляваш лудогорец ,а не трябва.Просто са един нормален отбор в не нормално първенство.Виж какви заглавия слагат "резерви" най-вече,освен Чворович и Шоко ,други нямаше ,а те направиха мача на живота си.

Къде ме видя да ги хваля? Това, че съм отвратен от подобието ни на игра и състав, не означава автоматично суперлативи към Разград.

Eleril
Контакти:

Мнениеот Eleril » 16 авг 2014 22:52

Уау,ЦСКА загуби първият си мач от началото на шампионата и змиите наизлязоха,а чакалите започнаха да се подхилкват.Нищо,ние ще се стабилизираме все някога,а тогава.....

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 16 авг 2014 22:53

Megatron_69 написа:Честно,така ги намразвам от ден на ден селяците от Рязград,че вече предпочитам лилавите да станат веднъж шампиони, отколкото ГМО-тимчето на брята Гелс-назначените капиталисти...

Е не ви ли е рано да ставате шамшиони е "лилави" :)
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 16 авг 2014 22:54

vaskonti написа:
Udoji90 написа:Имам чувството, че не излязохме с подходящ състав в този мач. Вальо и Тунчев бяха много добра централна двойка преди, а вероятно и през този сезон ще си партнират добре, ама все си мисля, че Причиненко след безупречните си изяви точно за днешния мач не трябваше да бъде пипан. Един от двамата Тони също беше добре да започне като крило, Платини да бъде поставен зад Буш, а Маркиньос може би да остане резерва.
Не съм съгласен, че сме излезли страхливо - в по-голямата част от мача си играхме открито. Първите 20-ина минути стояхме добре, но след това позволихме да ни натиснат и да ни вкарат, а след почивката започнахме пак да играем чак след 2-рия гол, когато вече беше късно. Ако си бяхме вкарали някое от положенията, които създадохме тогава, щяхме да се върнем в мача, но липсваше концентрация в съответните моменти. Видя се, че сме далеч от истината, макар че аз лично не бих казал, че съм изненадан неприятно от играта.
Силно съжалявам, че Венци Василев в момента е контузен, защото Апата е без алтернатива, а и днес не ми хареса представянето му. Иначе го уважавам като играч, но е далеч от най-силните си изяви. Кукоч е интересен играч с добра физика и скорост, но прекалено често си оголва зоната - ако не прекалява с включванията си напред, може да бъде изключително ценен играч.

Проблемът е Галчев и Апостол. Докато продължават да са титуляри, ще продължаваме да сме с двама по-малко. Няма друг отбор от водещите, който да си позволи подобно нещо. Може би само Левски с търпението към Божи и единия испанец, но не е същото - Апостол е в отбора години наред. Не само това, ами и разкарваме типични десни бекове, само и само да играе тоя, щото в центъра на отбраната нещата са сериозни и той се пада пета резерва. Днес Мисиджан го направи луда калинка. А за Галчев каквото и да се каже, все ще е много. Такъв ботушар не помня да сме имали някога. Там са ни основните, да не кажа единствени проблеми, но са предостатъчни да губим центъра, както и фланга. А за поредните невероятни тактически решения на Стойчо въобще няма да отварям дума.

Ами, в общи линии май съм съгласен. Срещу другите отбори Апата си се справя в защита, но специално срещу "Лудогорец" още през миналия сезон ми направи впечатление колко зле се представя срещу Мисиджан. Прекалено доверие му се възлага, а мисля, че вече не е в състояние да го оправдава. В лицето на Здравко Илиев не сме загубили кой знае какъв играч, но поне това му е титулярният пост. При сегашните обстоятелства аз бих разчитал на Венци Василев в тази зона. Естествено това не важи за днешния мач, тъй като още е контузен, но по принцип за мен е по-добрият вариант. Всъщност се чудя и как би се справил например един Причиненко на тази позиция - титулярният му пост уж беше опорен халф, играе добре като централен защитник, та може и вдясно да се справи.
Относно Галчев, старае се, но си го знаем, че е лимитиран, а на моменти доста непохватен. Не мисля, че прави някакъв очевидно слаб сезон досега, но един Еденилсон лично на мен ми харесва повече и останах много учуден, че днес дори не беше в групата.
Иначе аз по-горе си казах кои са ми другите недоволства по отношение на състава. Не съм особено разочарован от загубата, защото очаквах подобна развръзка. Кой каквото ще да говори, "Лудогорец" си остават абсолютен фаворит в А група и аз поне не съм си правил някакви илюзии.
Последна промяна от Udoji90 на 16 авг 2014 22:59, променено общо 2 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 16 авг 2014 22:55

Кашчей написа:
Stahlgewitter написа:Ти колко си заблуден ако знаеш....

Той ако знае.. няма да е толкова заблуден 8-)

Да бе, в грешка съм-щампион ще стане "Левски"!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 авг 2014 22:56

По-удобен случай да играем срещу Лудогорец няма да ни се случи.След няколко дни играят мач,който може да им осигури 8-10млн евро и те не брояха за живи.Хамза е от няколко часа в отбора и вече се вписва,в този състав те никога
не са играли и въпреки всичко ИГРАХА.Накрая се пазеха от контузии и всички се заблуждават,че сме ги натиснали.Абсолютно смешни сме.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 авг 2014 22:58

Megatron_69 написа:Честно,така ги намразвам от ден на ден селяците от Рязград,че вече предпочитам лилавите да станат веднъж шампиони, отколкото ГМО-тимчето на брята Гелс-назначените капиталисти...

То добре, че отборът без име не е ГМО, още със създаването си :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Васко.Смолян

Мнениеот Васко.Смолян » 16 авг 2014 22:59

Браво , Орли !!! Напълнихте ми душата !! Ало , червените ? Нещо май млъкнахте ?

whitebear
Контакти:

Мнениеот whitebear » 16 авг 2014 23:00

petko.h.markov написа:По-удобен случай да играем срещу Лудогорец няма да ни се случи.След няколко дни играят мач,който може да им осигури 8-10млн евро и те не брояха за живи.Хамза е от няколко часа в отбора и вече се вписва,в този състав те никога
не са играли и въпреки всичко ИГРАХА.Накрая се пазеха от контузии и всички се заблуждават,че сме ги натиснали.Абсолютно смешни сме.

Лошото е, че ние все сме си така последните 4-5 години. При Пенев имаше някакви проблясъци и после все така.

Потребителски аватар
ИРТИШ2013

Мнениеот ИРТИШ2013 » 16 авг 2014 23:01

Че паднахме не е чудно,чудно щеше да е да не бяхме паднали.Нищо не е по-страшно от самият страх,така футбол не се играе.....

Върни се в “ЦСКА”