Лудогорец - ЦСКА 2:0 (16.08.14)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Лудогорец - ЦСКА (А група, 16.08.14)

Мнениеот subzero » 16 авг 2014 22:04

mozart написа:
subzero написа:
mozart написа:Целият стадион да вика познатата сентенция "Бий цесекарите ;) по главата" направо чудно! Защо ли тези момчета в червено заслужха това "уважение" от разградската публика? :) :) :)
Личното ми мнение е, че им беше малко! Целият мач трябваше да се напомня на цяла България кои са небългарите!

Бетовен,ти що не си на мача ???? :roll:
И кои са небългарите ???

Пазя сили и бензин за вторник, че Букурещ не е много близо! Днес предпочето плажа, пред дъжда в Разград, а и не мисля, че противника заслужава да пътувам 260км!
Небългарите са тези, които вещаят успех на небългарски отбор срещу български такъв!
Като гледам така изглежда, че и ти попадаш в групата... ;)!

Българи сме, но националната принадлежност няма нищо общо с клубните емоции.Така е навсякъде по футболната планета и никой не се сърди, че Барселона плаче след десетата европейска купа на Реал (Мадрид) или че „ОлдТрафорд“ още се стряска от обрата на Ливърпул срещу Милан във финала през 2005 г. Да не говорим за разделението в по-близките географски ширини – Белград, Атина, Истанбул…

С две думи – не бива да се спекулира с патриотизма, защото това не е скара-бира за платени агитки, а нещо съвсем различно. Или да изключим от нацията българите от различни футболни цветове, стискали палци за Партизан? За разлика от Димитър Тренев, който искрено симпатизираше наЛудогорец. Очевидно обаче и това не е било достатъчно...
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Re: Лудогорец - ЦСКА 2:0 (16.08.14)

Мнениеот MAXIMUS » 16 авг 2014 22:07

Не става така ! Няма как да стане! Никаква изненада в постройката, никаква преса, един забит напред нападател, нито една спечелена първа топка, няма вътрешни халфове....И сто пъти да играем, резултата ще е същия.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 16 авг 2014 22:10

Бах,ще бъда за който отбор си искам.
А за Лудогорец не искам. Никога и по никакъв повод. И ако това ме прави небългарин(при положение,че съм викал за националния отбор,когато ти сигурно не си знаел какво е футбол)-така да е !!!
Лесно е да си глорихънтър !! Трудно е да обичаш отбора си,когато е на дъното.
Лошо е,че няма да го разбереш. Щото,когато Лудогорец приключи пак ще си от Левски,ЦСКА или ....Монако. ;)

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 16 авг 2014 22:11

MAXIMUS написа:Не става така ! Няма как да стане! Никаква изненада в постройката, никаква преса, един забит напред нападател, нито една спечелена първа топка, няма вътрешни халфове....И сто пъти да играем, резултата ще е същия.

С една дума Стойчо,а с три, плоския футболно Стойчо.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 16 авг 2014 22:13

subzero написа:
mozart написа:
subzero написа:
mozart написа:Целият стадион да вика познатата сентенция "Бий цесекарите ;) по главата" направо чудно! Защо ли тези момчета в червено заслужха това "уважение" от разградската публика? :) :) :)
Личното ми мнение е, че им беше малко! Целият мач трябваше да се напомня на цяла България кои са небългарите!

Бетовен,ти що не си на мача ???? :roll:
И кои са небългарите ???

Пазя сили и бензин за вторник, че Букурещ не е много близо! Днес предпочето плажа, пред дъжда в Разград, а и не мисля, че противника заслужава да пътувам 260км!
Небългарите са тези, които вещаят успех на небългарски отбор срещу български такъв!
Като гледам така изглежда, че и ти попадаш в групата... ;)!

Българи сме, но националната принадлежност няма нищо общо с клубните емоции.Така е навсякъде по футболната планета и никой не се сърди, че Барселона плаче след десетата европейска купа на Реал (Мадрид) или че „ОлдТрафорд“ още се стряска от обрата на Ливърпул срещу Милан във финала през 2005 г. Да не говорим за разделението в по-близките географски ширини – Белград, Атина, Истанбул…

С две думи – не бива да се спекулира с патриотизма, защото това не е скара-бира за платени агитки, а нещо съвсем различно. Или да изключим от нацията българите от различни футболни цветове, стискали палци за Партизан? За разлика от Димитър Тренев, който искрено симпатизираше наЛудогорец. Очевидно обаче и това не е било достатъчно...

Не ми давай за пример Барселона и Реал(М). Като я докараме до там да имаме два отбора на 1/2 финалите в ШЛ ще се държим така все едно се играе мач за купата. Докато обаче отборите ни се излагат в Европа и едва минават първи предварителен кръг, а във втория са пътници, ми се струва, че цялата страна трябва най-малкото да се надява да стигнат колкото се може по-напред, а не всички псевдофенове на псевдограндовете да умират от яд и да "теглят успелият да надигне глава в казана" ходейки на стадиона и подкрепящи чужд отбор! Затова тук нищо не вирее, защото всеки гледа да прецака другия, а не да го догони. Манталитет.
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 16 авг 2014 22:16

angelco77 написа:
BRF написа:Ще ги бием 1:2

Ше биете...центъра. :lol: :mrgreen:

2:0

:lol: 8-)
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 16 авг 2014 22:17

mozart написа:
Не ми давай за пример Барселона и Реал(М). Като я докараме до там да имаме два отбора на 1/2 финалите в ШЛ ще се държим така все едно се играе мач за купата. Докато обаче отборите ни се излагат в Европа и едва минават първи предварителен кръг, а във втория са пътници, ми се струва, че цялата страна трябва най-малкото да се надява да стигнат колкото се може по-напред, а не всички псевдофенове на псевдограндовете да умират от яд и да "теглят успелият да надигне глава в казана" ходейки на стадиона и подкрепящи чужд отбор! Затова тук нищо не вирее, защото всеки гледа да прецака другия, а не да го догони. Манталитет.

Биете се в гърдите с европейско поведение,европейска публика,европейско управление. А да не се сравняваме с Европа !!!
Погледни от друга страна. Докато хора като Киро Гела дават посока на х.я на журналисти и публика,българина ще псува и ще иска да го пр...е.

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 16 авг 2014 22:18

molteni написа:Рутинно - 2:0

:lol:

Потребителски аватар
Бате Кольо
Контакти:

Мнениеот Бате Кольо » 16 авг 2014 22:18

Няма нужда да обвинявате отбора на ЦСКА,това са им възможностите,просто Лудогорец е с класи над всички тимове във родното ни първенство,жалко но факт!в рамките на три мача бият младите момчета на Локомотив и Ботев със по 4:1.3:1 и ЦСКА със що годе селекция 2:0.Така,че това е реалната ни картинка,естествено и те ще имат слаби мачове,пренасищания и ще губят
ImageImageImage

No One,Likes Us

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 16 авг 2014 22:21

Бате Кольо написа:Няма нужда да обвинявате отбора на ЦСКА,това са им възможностите,просто Лудогорец е с класи над всички тимове във родното ни първенство,жалко но факт!в рамките на три мача бият младите момчета на Локомотив и Ботев със по 4:1.3:1 и ЦСКА със що годе селекция 2:0.Така,че това е реалната ни картинка,естествено и те ще имат слаби мачове,пренасищания и ще губят

Напротив,Бате Кольо,никой не обвинява червените.Фенчетата им само много си повярваха. :lol:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Върни се в “Лудогорец”