Val3ncia написа:draki75 написа:Равностоен мач , резаните си вкараха , ние не и ... Изпълзяха критиците на Стойчо , да ви ...
Това ако беше равностоен мач ..![]()
Що бе , да не би да ни разкъртихте ходом ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Val3ncia написа:draki75 написа:Равностоен мач , резаните си вкараха , ние не и ... Изпълзяха критиците на Стойчо , да ви ...
Това ако беше равностоен мач ..![]()
CSKA 78 написа:daniel875 написа:W84me написа:CSKA 78 написа:Ебати и късмета имат зелуенити от 5 наши чисти положения плюс гредата,нито един гол!Въпросът е,че има къде да се подобряваме,а делиорманци са си същите от миналия сезон,дори са една идея по-зле!Така че техният късмет ще свърши,още при следващият ни мач с тях!
Ти сериозен ли си? Само вратарчето ви спаси от разгром...
Не ги дразниДостатъчно жалки бяхме в дербито, всички ни бият в момента. От този "Лудогорец" "Левски" ще падне с много.
Ти кой мач гледа,да не би да е бил "Левски" -Ботевъ ,и македончето да ви е спасило от разгром?![]()
Колкото положения имаха Лц,горе-долу толкова имахме и ние,но техните влязоха!Можеше поне равен да направим!
RedeviL написа:Продължавайте да вярвате на Стойчо, че ще се подобряваме и през втория полусезон ще сме коренно различен отбор!
daniel875 написа:W84me написа:CSKA 78 написа:Ебати и късмета имат зелуенити от 5 наши чисти положения плюс гредата,нито един гол!Въпросът е,че има къде да се подобряваме,а делиорманци са си същите от миналия сезон,дори са една идея по-зле!Така че техният късмет ще свърши,още при следващият ни мач с тях!
Ти сериозен ли си? Само вратарчето ви спаси от разгром...
Не ги дразниДостатъчно жалки бяхме в дербито, всички ни бият в момента. От този "Лудогорец" "Левски" ще падне с много.
RedeviL написа:Продължавайте да вярвате на Стойчо, че ще се подобряваме и през втория полусезон ще сме коренно различен отбор!
caci написа:Най добре някой мощен спонсор или акционер да обяви парична награда за първа победа на Цска в шампионата над Лудогорец.Ако няма кой аз ще се наема да дам някаква награда.![]()
![]()
whitebear написа:RedeviL написа:whitebear написа:daniel875 написа:RedeviL написа:whitebear написа:Карачанаков защо не го пуска? Дисцплинарно ли или не го харесваПуснал е Платини, когото за първи път чувам, не че не се бори мъжки, но да пуснеш играч, когото не си пускал досега, срещу момче от школата с 3 асистенции и гол от четири мача, си е нелогично. Или Стойчо е българофоб и пуска само чужденци
![]()
[offtopic]Нищо лично срещу Стойчо, просто ми е странно[/offtopic]
Няма нужда да поясняваш за Стойчо! И на децата вече им стана ясно, що за "треньор" е...
На фона на калпавата конкуренция Младенов е като мохикан сред треньорите у нас, но ако имаше реални стойности, нямаше да му е толкова лесно.
Не мога да му се сърдя много. Истината е, че и аз не го харесвах, но сега си мисля че цялата идея е да се продават играчи, за да се закърпи положението, да се изчистят задълженията, да вържат бюджета и т.н. Не знам, заслуга на Стойчо ли е, на Томов или на някой друг администратор, а през това време ако може да земе някое второ място, някой лев от Европа и т.н. е бонус. Но някои от тактическите му решения са крайно странни, освен ако не става дума за някакво дисциплинарно налагане от негова страна, защото каквото и да си говорим ако треньорът не е този който коли и беси нещата отиват на зле.
С тази политика не отиваме на добре! Кажи ми честно, виждаш ли някого от сегашния отбор, когото да продадем успешно в чужбина? Прах в очите на балъците са тези оправдания, че видиш ли, феновете трябва да сме търпеливи с отбора!
Буш, Карачанаков, Тони Силва и евентуално Маркович и Витанов, ако вземе че се сети да го пуска. За жалост, колкото и на голям да се прави Младенов,си е голямо шубе - се си разцъква с 30+ и чужденци. Аз бих го подкрепял цял сезон, ако играе с 4-5 наши момчета и 4-5 ветерани, въпреки загуби и т.н. Дали ще сме втори или 7ми, както се видя - няма значение.
Потребители, разглеждащи този форум: AntonToni, bubka и 8 госта