Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот milen.hristov » 16 авг 2014 19:09

konvoec написа:Абе, където няма да се съсипе пистата, може да се метне, окей. Ама не после отборът да плаща за ремонти. Защото е много лесно да основаваш тръстове, да събираш пари за какво ли не и накрая да наказват клуба през кръг, защото "сектор Б се забавлява". Еми, ще се забавляваме по по-различен начин в такъв случай. Поне докато не дойде собственик(спонсори или не знам и аз) с пари, дето ще може да ги покрива тия разходи. Защото за тия 5 години ако се сметнат парите за наказания, ще се получи прилична сума май? На всичкото отгоре и на по-предния мач и на този, метнаха точно до човек. Аз имам чувството, че полицая го целеха. Дори да е най-долният боклук, това си е убийство и толкова. В случая опит за убийство.
Относно плащането на стюардите. Еми, по-добре е. Защото, Милене, като някой е такъв "сладур" с боНба я метне и после се изсипе един кордон ушеви, които да ти смелят умната глава, ще мислиш по съвсем различен начин. Въпросът е да се отчита всичко и да е публично. Еди колко си пари, за еди какво си. В рамките на нормалното и толкова. Ако вече има пари под масата за събличания, там не знам.... :mrgreen:

Точно тук е и проблема, че казваме ако няма пострадали, ако няма поражения по съоръженията, ама преди бяха по-опасни, даваме им един вид вратички.
Добре и аз съм бил стотици мачове в сектор Б, при това и на дербита защо никога мен не са ме били полицай. На един мач намирам нож на стадиона, подавам го на най-близкият полицай и той взе, че го хвърли на място където отново можеше да бъде намерен. Някой знае ли какви пари получава един стюард? Средната заплата на един охранител на магазин или други обекти към нормален СОД е 350 лв за 20 дни, 12-часови смени.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 16 авг 2014 19:14

milen.hristov написа:
konvoec написа:Абе, където няма да се съсипе пистата, може да се метне, окей. Ама не после отборът да плаща за ремонти. Защото е много лесно да основаваш тръстове, да събираш пари за какво ли не и накрая да наказват клуба през кръг, защото "сектор Б се забавлява". Еми, ще се забавляваме по по-различен начин в такъв случай. Поне докато не дойде собственик(спонсори или не знам и аз) с пари, дето ще може да ги покрива тия разходи. Защото за тия 5 години ако се сметнат парите за наказания, ще се получи прилична сума май? На всичкото отгоре и на по-предния мач и на този, метнаха точно до човек. Аз имам чувството, че полицая го целеха. Дори да е най-долният боклук, това си е убийство и толкова. В случая опит за убийство.
Относно плащането на стюардите. Еми, по-добре е. Защото, Милене, като някой е такъв "сладур" с боНба я метне и после се изсипе един кордон ушеви, които да ти смелят умната глава, ще мислиш по съвсем различен начин. Въпросът е да се отчита всичко и да е публично. Еди колко си пари, за еди какво си. В рамките на нормалното и толкова. Ако вече има пари под масата за събличания, там не знам.... :mrgreen:

Точно тук е и проблема, че казваме ако няма пострадали, ако няма поражения по съоръженията, ама преди бяха по-опасни, даваме им един вид вратички.
Добре и аз съм бил стотици мачове в сектор Б, при това и на дербита защо никога мен не са ме били полицай. На един мач намирам нож на стадиона, подавам го на най-близкият полицай и той взе, че го хвърли на място където отново можеше да бъде намерен. Някой знае ли какви пари получава един стюард? Средната заплата на един охранител на магазин или други обекти към нормален СОД е 350 лв за 20 дни, 12-часови смени.

А знаеш ли колко получава полицай за охрана на мач?Ще си отговориш защо е по-добре да са стюарди.
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 авг 2014 19:23

Stahlgewitter написа:
milen.hristov написа:

А знаеш ли колко получава полицай за охрана на мач?Ще си отговориш защо е по-добре да са стюарди.

Нали знаеш какво казват за орташката работа?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 авг 2014 19:26

Stahlgewitter написа:
milen.hristov написа:

Нормално е един полицай да взима повече от някакъв сотаджия. И просто от любопитство попитах дали и стюардите взимат месечно колкото колегите си от другите СОД.
Колкото до работата, която се върши ти би ли изхвърлил приятел от сектора ако хвърли бомбичка или подобни глупости, и да го предадеш на полицията намиращи се на стадиона?

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 16 авг 2014 19:30

Виждал съм хора да се сбият във В и стюарди да ги изкарват след 30 секунди.Не знам дали са им приятели или не,но доста бързо реагираха.
Изображение

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 16 авг 2014 19:48

Абсолютни глупости! Ако полицията имаше желание, нямаше да допусне бомбички до стадиона! Дори някой да внесе, може да бъде разпознат от камерите, стига някой да има интерес! Ако с отборите, глобяваха и полицията, да са решили този проблем 100 пъти досега! ;)
Твърдо съм против иначе, че на всеки мач имаме глоба!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 авг 2014 19:51

Rivaldo10 написа:Абсолютни глупости! Ако полицията имаше желание, нямаше да допусне бомбички до стадиона! Дори някой да внесе, може да бъде разпознат от камерите, стига някой да има интерес! Ако с отборите, глобяваха и полицията, да са решили този проблем 100 пъти досега! ;)
Твърдо съм против иначе, че на всеки мач имаме глоба!

Съгласен съм с мнението ти, защо тогава нкт, тръста не се опитат да разрешат този проблем.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 16 авг 2014 19:54

milen.hristov написа:Съгласен съм с мнението ти, защо тогава нкт, тръста не се опитат да разрешат този проблем.

Вече се работи по въпроса, доста късно, но все пак по-добре от никога...
Сега трябва да с надяваме, че ще се стигне до положителен развой! ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 16 авг 2014 20:07

MagicMoments написа:
Мистри написа:
MagicMoments написа:Още от 1980г. се извършват подобни простотии.И освен за охраната на мачовете какви пари се дават на НКП.

И какво се е случило 1980-та?!

От 1980. се е почнало с масовото хвърляне на димки и бомбички.А пък 5 000-6 000 на месец от глоби си е нищо в сравнение на месечните заплати които се плащат на разни чужденци,да не говорим за неустойките им като си тръгнат.Заради една запалена димка БФС ни наказа с 1 000 лева на мача с Локо СФ,пък и на по-големите дербита също винаги за хвърлени предмети са ни наказвали с 1 000-2 000 лева.Естествено,ще спрат наказанията,като се събираме пак по 100-200 пеещи в Б,което с игрите на представителния отбор ще се случи много скоро.С Локо Сф бяхме толкова и освен една димка друго пиро от агитката нямаше.

Ти наистина ли вярваш на това, което си написал? :lol:
И кой ти го каза?
Знаеш ли до 89-та какъв " строй " имаше в България? И дали някой можеше да си позволи това, и ако да, то къде отиваше тогава?
Какви са тези "градски легенди" ? :lol:
[offtopic]само за информация.ходя на мачове от 1965-та година ;)[/offtopic]
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 авг 2014 20:12

Мистри написа:
MagicMoments написа:
Мистри написа:
MagicMoments написа:Още от 1980г. се извършват подобни простотии.И освен за охраната на мачовете какви пари се дават на НКП.

И какво се е случило 1980-та?!

От 1980. се е почнало с масовото хвърляне на димки и бомбички.А пък 5 000-6 000 на месец от глоби си е нищо в сравнение на месечните заплати които се плащат на разни чужденци,да не говорим за неустойките им като си тръгнат.Заради една запалена димка БФС ни наказа с 1 000 лева на мача с Локо СФ,пък и на по-големите дербита също винаги за хвърлени предмети са ни наказвали с 1 000-2 000 лева.Естествено,ще спрат наказанията,като се събираме пак по 100-200 пеещи в Б,което с игрите на представителния отбор ще се случи много скоро.С Локо Сф бяхме толкова и освен една димка друго пиро от агитката нямаше.

Ти наистина ли вярваш на това, което си написал? :lol:
И кой ти го каза?
Знаеш ли до 89-та какъв " строй " имаше в България? И дали някой можеше да си позволи това, и ако да, то къде отиваше тогава?
Какви са тези "градски легенди" ? :lol:
[offtopic]само за информация.ходя на мачове от 1965-та година ;)[/offtopic]

Кога поставиха тартанова писта на ст. "Васил Левски"?
Няколко месеца след това започна да се говори официално, че пистата се поврежда от бомбичките. :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Левски”