konvoec написа:Абе, където няма да се съсипе пистата, може да се метне, окей. Ама не после отборът да плаща за ремонти. Защото е много лесно да основаваш тръстове, да събираш пари за какво ли не и накрая да наказват клуба през кръг, защото "сектор Б се забавлява". Еми, ще се забавляваме по по-различен начин в такъв случай. Поне докато не дойде собственик(спонсори или не знам и аз) с пари, дето ще може да ги покрива тия разходи. Защото за тия 5 години ако се сметнат парите за наказания, ще се получи прилична сума май? На всичкото отгоре и на по-предния мач и на този, метнаха точно до човек. Аз имам чувството, че полицая го целеха. Дори да е най-долният боклук, това си е убийство и толкова. В случая опит за убийство.
Относно плащането на стюардите. Еми, по-добре е. Защото, Милене, като някой е такъв "сладур" с боНба я метне и после се изсипе един кордон ушеви, които да ти смелят умната глава, ще мислиш по съвсем различен начин. Въпросът е да се отчита всичко и да е публично. Еди колко си пари, за еди какво си. В рамките на нормалното и толкова. Ако вече има пари под масата за събличания, там не знам....
Точно тук е и проблема, че казваме ако няма пострадали, ако няма поражения по съоръженията, ама преди бяха по-опасни, даваме им един вид вратички.
Добре и аз съм бил стотици мачове в сектор Б, при това и на дербита защо никога мен не са ме били полицай. На един мач намирам нож на стадиона, подавам го на най-близкият полицай и той взе, че го хвърли на място където отново можеше да бъде намерен. Някой знае ли какви пари получава един стюард? Средната заплата на един охранител на магазин или други обекти към нормален СОД е 350 лв за 20 дни, 12-часови смени.