Защо, Димо???

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Re: Защо, Димо???

Мнениеот mursusaid » 27 ное 2009 17:40

Captain Stottlemeyer написа:
mursusaid написа:
tprodanov написа:Литекс, колко такива мнения мога да ти извадя :mrgreen:
Иначе - да, за изравнителния вина имат живко и рабех. Още, обаче, никой не ми е казал, какво щеше да се случи, ако бяха свирени картоните за удар без топка на нифлор и на ивелин. И всички избягват тоя въпрос твърде старателно, отговор ли няма нещо?

Хората да не са ясновидци като теб,че да ти отговорят какво би станало.От къде знаеш,че примерно литекс не би ви бил :o че съдията имаше грешки е ясно,ама вие вече падате много долу с тоя рев,който до толкова ви заслепява,че не виждате другите явни неща и отричате всичко щом не е във ваша полза.И после се оплаквате от Батков.Ами с това ви държание и отношение към нещата,си го заслужавате ;)

Ама вие още ли не сте преживели боя от миналата седмица? :mrgreen: Хайде морски, успокойте топката вече :)

хахахаха намерило се кой да ми каже да успокоя топката.Аз съм си спокоен,за разлика от вас и тук всичките го доказвате с вече смешния си плач ;)
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 27 ное 2009 17:41

POPCORN написа:
UL_Blue написа:да ама от твойта гледна точка бе пич.ти може да видиш , че е имало и 30 дузпи за Левски ама няма братле!Вижте се какво представлявате и после пискайте на съдята.Добре че късмета пак беше на ваша страна да ми вкарате некаф измислиен гол от корнер!Щехте да биете на кукуво лято.той съдята ви прецака и на берое и на черноморец и с цска и ссъс всичките
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
А ти от каква гледна точка си вреш калния задник тук, а не си гледаш оня моралния дето не знае да си ходи ли, да бие играчители, да ги наказва ли!!!
А ?!!! :lol:

първо това е форум, мога да си вра носа където искам.второ не си ти човека където ще ми казва къде да се вра и трето това ако ми го кажеш наживо няма да можеш да пишеш повече в форума!писна ми от смотаняци като вас!или се научи да се дръжиш възпитано и да не обиждаш или хваштай пътя и на село!

А ле-ле-е :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

peh
Контакти:

Мнениеот peh » 27 ное 2009 17:41

Момиров е жалък - нарушенията в мача бяха точно 39. А той - 70... безумец

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 27 ное 2009 17:42

След тази ''пресконференция'',дори и най-непредубедения трябва да разбере защо положението ни във футбола е точно копие на това което е и в държавата.Изглажда всички така наречени ръководители имат титлата МАГИСТЪР ПО ДЕМАГОГИЯ.Това да твърдиш че черното не е черно а е снежно бяло е в основата на това да си на ръководен пост.Учудвам се и на участниците коментиращи тази тема-пак започнахме да се делим на сини червени бели оранжеви и т.н.Точно това е целта на всички тези магистри.Точно по този начин те ще съществуват.Днес потърпевш е един отбор а утре...Съдийската колегия е съставена изключително и само от ИБРИКЧИИ които в името на това да си получат нарядите изпълняват стриктно това което им е наредено.И вместо да дават пресконференции тези уж капацитети да вземат да понаучат малко тези палячовци как се прави това така че поне малко да не бие на очи.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 27 ное 2009 17:44

POPCORN написа:
tprodanov написа:
POPCORN написа:
да ама от твойта гледна точка бе пич.ти може да видиш , че е имало и 30 дузпи за Левски ама няма братле!Вижте се какво представлявате и после пискайте на съдята.Добре че късмета пак беше на ваша страна да ми вкарате некаф измислиен гол от корнер!Щехте да биете на кукуво лято.той съдята ви прецака и на берое и на черноморец и с цска и ссъс всичките!съдиите са ви виновени, че не може да вкарате един пуст гол в Лига Европа, че нямате повебвда в Европа освен тая мижавата с Баку ли какво беше !Тогава ще не писка за съдята ?

Ахахаха, чуваш ли се бе? Какъв късмет бе? Ъовов съвсем целенасочено си би, за да вкара. Това че вратаря е абсолютен тъпак си е негова вина, какъв късмет тук? Не говорим за дузпи. Исках да ми обясниш как се наказва удар без топка, моя, ако може, без да ми бягаш от въпроса.

Относно ЕКТ, хайде да стигнете до половината на нашия коефициент и тогава да си говорим за победи.

абе я не ми говори глупости бе!Ми ние тая година имаме повече коефициент от вас ако не си запознат приятелю!донесли сме пвоече точки на България!после когато той е искал да вкара от корнера аз ще си тегля ножа!не ме разсмивай!

Брей, тогава тези от УЕФА не са в час, защото при жребия за ЛЕ вие бяхте в четвърта урна, а "Левски" в трета ... Ц-ц-ц :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 ное 2009 17:44

Показването и коментирането на спорните положения е добра инициатива на Съдийската комисия,само че защо се прави само за този мач?Нима простотиите на Пастата на мача в събота най-вече в ущърб на Локомотив не са за коментиране?Или мача Славия-Локо София спря 6 излизания сам срещу вратаря на локомотивците?Или не изгони бял играч за опит за чупене на краката на Камбуров?Или че понеже беше гузен,Генов не даде дузпа за белите в последната минута?Какво да кажем за Славия-Черноморец,Черноморец-Литекс?Мачовете са много,да не ги изреждам,просто искам да кажа,че се коментира само този мач.А и Момиров и Гергинов скриха удара на Нифлор,не коментираха и този на Ивелин Попов,говореха глупости за картона на Еньо,а така и не мога да разбера кога има дузпа за игра с ръка?Трябва някой да хване топката с ръце ли?Имаше игра с ръка и в двете пеналтерии,но бяха подминати.А нима не трябваше Божидар Митрев да бъде изгонен след като блъсна три пъти съдията?Само че чернодрешкото е гузен,както и много други негови колеги.Пълен фарс е Съдийската комисия.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 27 ное 2009 17:45

Аз искам малко отговори.

Защо се говори, че Левски не може да губи? Това е нелепо. Първо в този сезон показахме че можем да губим. Второто, и по-интересно е - че ние не загубихме. Напротив, бяхме натикали смешния си противник с човек по-малко, та и го обърнахме. Мисля, че откъм футболни качества прехваления претендет може само да стои на колене.

Защо никой не ми отговаря на въпросите за двата удара без топка? Толкова ли са трудни?

Защо никой не се сеща, че тезата Литекс шампион се появи още в началото на първенството, много-много преди мача с Левски и тази теза бе подкрепяна досега от различни случки. Какво чакаме - вчера Черноморец, днес Левски, утре - следвайщия там. И все ще се казва - що пискате от съдиите?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 ное 2009 17:45

tprodanov написа:Литекс, нямам намерение да обикалям всички теми, ако си ми отговорил, можеш да ми дадеш линк. Все пак съм на работа.

И аз съм на работа, но намерих време да ти отговоря, а това не е оправдание :!:
След като питаш в една тема, следователно търси отговор в нея, а не да питаш отново същото, отново мен, но в друга тема, е sorry, но аз не съм с оранжеви очила и мога да дискутирам безпристрастно, което е видно, че при теб липсва, тъй като сините ти очила не слизат от очите ти.
Изображение

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 27 ное 2009 17:48

Аз не мога да разбера какво става с българския футбол. Значи това безобразие със съдиите трабва да спре. Аз не мога да разбера защо никой не маха Димо Момиров след като към него всеки кръг има оплаквания от съдии, защо не се сменат съдиите, които правят или съдиийски грешки или всичко е умишлено. Много е просто - или си тъп, че да държиш тези съдии или всико се прави умишлено за да се подкрепят някои отбори.
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 27 ное 2009 17:48

Хайде, прости ми невежеството. Гледам темите, час- два след последния отговор, после заради безумната подредба не ги търся вече. Не мжеш да очакваш отговор след часове, все тая. Тук зададох достатъчно конкретни въпроси, ако можеш - отговори. Ако не - то е ясно. Можеш да зададеш каквото искаш. Можеш и на лично- така със сигурност ще получиш отговор. Начини има. Въпроса е, че аз задавам въпроси, хората на които ги задавам са тук и отговарят на всичко друго, но не и на конкретни въпроси.

Върни се в “Левски”