Квото щеше да се случи и на ония от снимките в една друга тема(игра с ръка и лакет в главата) ТОЧКАtprodanov написа:Литекс, колко такива мнения мога да ти извадя![]()
Иначе - да, за изравнителния вина имат живко и рабех. Още, обаче, никой не ми е казал, какво щеше да се случи, ако бяха свирени картоните за удар без топка на нифлор и на ивелин. И всички избягват тоя въпрос твърде старателно, отговор ли няма нещо?
Защо, Димо???
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Защо, Димо???
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
- POPCORN
- Контакти:
tprodanov написа:POPCORN написа:
да ама от твойта гледна точка бе пич.ти може да видиш , че е имало и 30 дузпи за Левски ама няма братле!Вижте се какво представлявате и после пискайте на съдята.Добре че късмета пак беше на ваша страна да ми вкарате некаф измислиен гол от корнер!Щехте да биете на кукуво лято.той съдята ви прецака и на берое и на черноморец и с цска и ссъс всичките!съдиите са ви виновени, че не може да вкарате един пуст гол в Лига Европа, че нямате повебвда в Европа освен тая мижавата с Баку ли какво беше !Тогава ще не писка за съдята ?
Ахахаха, чуваш ли се бе? Какъв късмет бе? Ъовов съвсем целенасочено си би, за да вкара. Това че вратаря е абсолютен тъпак си е негова вина, какъв късмет тук? Не говорим за дузпи. Исках да ми обясниш как се наказва удар без топка, моя, ако може, без да ми бягаш от въпроса.
Относно ЕКТ, хайде да стигнете до половината на нашия коефициент и тогава да си говорим за победи.
абе я не ми говори глупости бе!Ми ние тая година имаме повече коефициент от вас ако не си запознат приятелю!донесли сме пвоече точки на България!после когато той е искал да вкара от корнера аз ще си тегля ножа!не ме разсмивай!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
tprodanov написа:Литекс, колко такива мнения мога да ти извадя![]()
Иначе - да, за изравнителния вина имат живко и рабех. Още, обаче, никой не ми е казал, какво щеше да се случи, ако бяха свирени картоните за удар без топка на нифлор и на ивелин. И всички избягват тоя въпрос твърде старателно, отговор ли няма нещо?
Хората да не са ясновидци като теб,че да ти отговорят какво би станало.От къде знаеш,че примерно литекс не би ви бил

За вас моряци ний живеем...
- Captain Stottlemeyer
ЧерноМореВарна написа:Как не се намери някой доблестен левскар да ви каже, че ако ви свирят както трябва, ще си битувате между 6то и 9то място..
Да, ако ни свирят съдии от Острова можем да се преборим за 6-9 място, само че в Permier League

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Като сте всички големи отворковци хайде кажете колко мача Литекс и ЦСКА са спечелили срещу Левски със чужд съдия???? Хайде кажете големи разбирачи.....
абе я не ми говори глупости бе!Ми ние тая година имаме повече коефициент от вас ако не си запознат приятелю!донесли сме пвоече точки на България!после когато той е искал да вкара от корнера аз ще си тегля ножа!не ме разсмива
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Евробойците
Коеф. от последните две години -5
"Участник" в последните Евро турнири

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Евробойците

Коеф. от последните две години -5

"Участник" в последните Евро турнири

Относно това, че да свирели чужди съдии да ви попитам, това че е чужд къде е гаранцията, че той не може да бъде купен?
От чужди съдии които са идвали да свирят тук, не пращат светила при съдиите, а средностатистични такива.
Идва свирва една дузпа и не може да му кажеш копче, защото той след мача си отива и въобще не го ебе какви ще са реакциите, а съдийската комисия ще отговори "нали искате чужди съдии, защото сега го хулите".
Между другото на един мач на Левски не си спомням кой беше, защото псувахте един съдия от Острова, той не беше българин, беше чужденец, защо не искахте оставката на УЕФА?
От чужди съдии които са идвали да свирят тук, не пращат светила при съдиите, а средностатистични такива.
Идва свирва една дузпа и не може да му кажеш копче, защото той след мача си отива и въобще не го ебе какви ще са реакциите, а съдийската комисия ще отговори "нали искате чужди съдии, защото сега го хулите".
Между другото на един мач на Левски не си спомням кой беше, защото псувахте един съдия от Острова, той не беше българин, беше чужденец, защо не искахте оставката на УЕФА?

- Captain Stottlemeyer
mursusaid написа:tprodanov написа:Литекс, колко такива мнения мога да ти извадя![]()
Хората да не са ясновидци като теб,че да ти отговорят какво би станало.От къде знаеш,че примерно литекс не би ви билче съдията имаше грешки е ясно,ама вие вече падате много долу с тоя рев,който до толкова ви заслепява,че не виждате другите явни неща и отричате всичко щом не е във ваша полза.И после се оплаквате от Батков.Ами с това ви държание и отношение към нещата,си го заслужавате
Ама вие още ли не сте преживели боя от миналата седмица?

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
По нагли хора от левскарите няма!!! Фен съм на Ботев Пловдив и нас съдиите от 10-години ни режат ама никога не сме се държали така! Всъщност съдията на мача Левски-Литекс се справи добре за такъв тежък мач, и не допусна кой-знае какви грешки! Фал срещу Живко Миланов при изравнителния гол категорично нямаше! Какво ви е виновен съдията за това, че вашите смешни футболистчета играха ръгби а не футбол????? Господа левскари научете се първо да губите, после да играете футбол (понеже видно е, че не ви се отдава в последно време) и чак след това коментирайте съдииството!!! Срам за българския футбол сте! Най-трагичния отбор в Европейските клубни турнири! И къде ви беше "вярната публика"? Къде беше публиката на "отбора на народа"? Ами то на Ботев и Славия имаше повече публика! Голям смях, жалък Левски с жалка Публика!
Литекс, нямам намерение да обикалям всички теми, ако си ми отговорил, можеш да ми дадеш линк. Все пак съм на работа.
Малдини, тия снимки, ти нормален ли си? Какво доказват тия снимки? Същата полюция, като снимката от дербито с оная измислена дузпа. Тия неща се гледат на видео, не на снимки, ако не ти е ясно защо, нямам намерение да ти обяснявам, не съм майка Тереза.
Пуканке, пак ми бягаш от въпроса. А относно точките, да имате повече коефициент от нас, за тази година. С 0.25 стотни
Само да ти напомня, че той се мери за 5 години, а там ви е два пъти по-малък.
Мърсисайд, да не са ясновидци. Може и да ни бяха били. Но трябваше да се свирят, пък да оставим ясновидството на съдбата, нали?
Малдини, тия снимки, ти нормален ли си? Какво доказват тия снимки? Същата полюция, като снимката от дербито с оная измислена дузпа. Тия неща се гледат на видео, не на снимки, ако не ти е ясно защо, нямам намерение да ти обяснявам, не съм майка Тереза.
Пуканке, пак ми бягаш от въпроса. А относно точките, да имате повече коефициент от нас, за тази година. С 0.25 стотни

Мърсисайд, да не са ясновидци. Може и да ни бяха били. Но трябваше да се свирят, пък да оставим ясновидството на съдбата, нали?