Какво общо има ЕКТ с родната ни действителност ?Както знаем там играчите на левски не си позволяват прийоми от самбото ,защото знаят какво ще се случи,нито пък си позволяват да докоснат съдията !!!!niki87 написа:Офф стига сте ревали,че срещу Левски не се свирят дузпи!Да ви питам господа философи,знаете ли колко дузпи са отсъдени срещу Левски в ЕКТ през последните 10г.-1(една)И то несъществуваща,в мача срещу Жилина
![]()
![]()
![]()
Аман от "разбирачи"![]()
![]()
Защо, Димо???
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Защо, Димо???
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Слушате ли Гонга
Колко е смешен Валъо,седи и задава въпроси към Момиров.Ами Валъооо да беше отишъл да му ги зададеш,че така само се излагаш.Ама на кой му пука,трябва да се плюе..

За вас моряци ний живеем...
да ама от твойта гледна точка бе пич.ти може да видиш , че е имало и 30 дузпи за Левски ама няма братле!Вижте се какво представлявате и после пискайте на съдята.Добре че късмета пак беше на ваша страна да ми вкарате некаф измислиен гол от корнер!Щехте да биете на кукуво лято.той съдята ви прецака и на берое и на черноморец и с цска и ссъс всичките
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
А ти от каква гледна точка си вреш калния задник тук, а не си гледаш оня моралния дето не знае да си ходи ли, да бие играчители, да ги наказва ли!!!
А ?!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
А ти от каква гледна точка си вреш калния задник тук, а не си гледаш оня моралния дето не знае да си ходи ли, да бие играчители, да ги наказва ли!!!
А ?!!!

- POPCORN
- Контакти:
UL_Blue написа:ти не разбираш от футбол бе приятелю.ходи си мрънкай там на хисарския поп.съдята си се справи много добре с изключение на червения картон на Кръстовчев!А в нормалните страни дори няма го направят на въпрос!вие само пискате!винаги пискате
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Първо говорех за вашият мач с Локото и за момченцата, които ненаказано се катериха по гърба на Камбура!
Второ ако си прочел второто ми мнение въобще не ми се занимава със съдии и не ги упреквам. А плуя оня МИШОК Димо Жената!!!
И трето ти като разбираш от футбол, я кажи как се играе 11на10 и 10на9, след като мислиш че това е една толкова малка грешчица и згонването на Еньо!!!
ааа така ли катериха се на главата на камбуров.а рендето марков не беше ли за червен а?а дузпата в полза на ЦСКа не беше ли дузпа?нали знаеш като го изгони марков при 2 на 1 кога ще направят равен локо когато февруари има 30 дена!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- POPCORN
- Контакти:
UL_Blue написа:да ама от твойта гледна точка бе пич.ти може да видиш , че е имало и 30 дузпи за Левски ама няма братле!Вижте се какво представлявате и после пискайте на съдята.Добре че късмета пак беше на ваша страна да ми вкарате некаф измислиен гол от корнер!Щехте да биете на кукуво лято.той съдята ви прецака и на берое и на черноморец и с цска и ссъс всичките
А ?!!!
първо това е форум, мога да си вра носа където искам.второ не си ти човека където ще ми казва къде да се вра и трето това ако ми го кажеш наживо няма да можеш да пишеш повече в форума!писна ми от смотаняци като вас!или се научи да се дръжиш възпитано и да не обиждаш или хваштай пътя и на село!
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
POPCORN написа:
да ама от твойта гледна точка бе пич.ти може да видиш , че е имало и 30 дузпи за Левски ама няма братле!Вижте се какво представлявате и после пискайте на съдята.Добре че късмета пак беше на ваша страна да ми вкарате некаф измислиен гол от корнер!Щехте да биете на кукуво лято.той съдята ви прецака и на берое и на черноморец и с цска и ссъс всичките!съдиите са ви виновени, че не може да вкарате един пуст гол в Лига Европа, че нямате повебвда в Европа освен тая мижавата с Баку ли какво беше !Тогава ще не писка за съдята ?
Ахахаха, чуваш ли се бе? Какъв късмет бе? Ъовов съвсем целенасочено си би, за да вкара. Това че вратаря е абсолютен тъпак си е негова вина, какъв късмет тук? Не говорим за дузпи. Исках да ми обясниш как се наказва удар без топка, моя, ако може, без да ми бягаш от въпроса.
Относно ЕКТ, хайде да стигнете до половината на нашия коефициент и тогава да си говорим за победи.
Ще си позволя да цитирам мнение на левскар и то голям левскар от друг форум и е време наистина да се замислим над някой детайли.
name='dantemp' date='Nov 27 2009, 16:41 ' post='13648800 написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=104947
Абе че наще шефчета начело с мустака са тъпи селяни които просто не могат да приемат факта че са тъпи селяни, вярно си е, ама и тия от БФС вместо да лаят в отговор на лая що не вземат некви мерки. Алекс Фъргюсън дето е ебати човека отнесе веднага глоба че си позволи да коментира съдията, тука всеки 3-ти селтак обявява пред народа как съдиите ПРЕДНАМЕРЕНО свирели против отбора му. Докато само се лаят до никъде няма да го докараме. Литекс не ни изравниха щото останахме с човек по малко, ами защото малоумника Рабех не можа да изчисти свръх елементарна топка. Точка по въпроса.
Последна промяна от PFC Litex на 27 ное 2009 17:28, променено общо 1 път.

Литекс, колко такива мнения мога да ти извадя
Иначе - да, за изравнителния вина имат живко и рабех. Още, обаче, никой не ми е казал, какво щеше да се случи, ако бяха свирени картоните за удар без топка на нифлор и на ивелин. И всички избягват тоя въпрос твърде старателно, отговор ли няма нещо?

Иначе - да, за изравнителния вина имат живко и рабех. Още, обаче, никой не ми е казал, какво щеше да се случи, ако бяха свирени картоните за удар без топка на нифлор и на ивелин. И всички избягват тоя въпрос твърде старателно, отговор ли няма нещо?
- delqnski47
- Контакти:
Целият мач беше едно много кораво ръгби!!!Не знам какво му беше толкова хубавото!Тия Литекс и особено Левски с тия лакти(чудно кой ли ги е научил) и тия ритания,и тия бутания по съдята,и тия сцени след мача...!Не знам за какво врещите ама мач не се играеше!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Между другото вие това като мач ли го определяте?
70 фала и 18 картона, я ми покажете подобен мач някъде в Европа между водещи отбори в първенствата им?
tprodanov попита ме в друга тема същото, попитах те и аз нещо, но ще благоволиш да отговориш в нея, а не да търчиш из темите, да питаш едно и също, и когато няма какво да отговориш се криеш?
70 фала и 18 картона, я ми покажете подобен мач някъде в Европа между водещи отбори в първенствата им?
tprodanov попита ме в друга тема същото, попитах те и аз нещо, но ще благоволиш да отговориш в нея, а не да търчиш из темите, да питаш едно и също, и когато няма какво да отговориш се криеш?