Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Tommi » 16 авг 2014 13:30

Red Warrior написа:А бе айде да кажем - не да бъдат на печалба, но поне да се покриват разходите с приходите. Лудогорец обаче първо наляха яко пари за футболисти, база и организация преди да спечелят миналата годима 5-6 млн. евро. Има си няколко стъпки, които ЦСКА трябва да извърви. Успешно IPO, намиране на спонсори, изчистване на дълговете и поемането на мажоритарния пакет акции от поне няколко едри бизнесмена подпомагани от по-малки. Според мен тези стъпки трябва да се извървят паралелно с подобряване на базата, за да стигнем Лудогорец и да почнем със самофинансирането си.

Вие имате двама човека на преден план, които претендират, че помагат (Лупи и Чакмаков) и става егати борбата кой е по-по-най, пък какво остава да се съберат няколко едри бизнесмена. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 авг 2014 13:37

Tommi написа:
vaskonti написа:Е, аз ти казвам принципните положения, а не спрямо ситуацията в двата клуба в момента. Затова казах, че се иска само добро желание, нищо друго. А и нали не очакваш, че дадения собственик на един клуб трябва само да печели, без преди това да инвестира, при това сериозна сума. Тези хора не се плашат да инвестират големи пари, стига да знаят за какво ги дават. Проблемът в момента е, че не е ясно кой е реалният собственик нито на ЦСКА, нито на Левски. А по-интересния въпрос е защо се крият.

Много омеша нещата. Нали не искате човек, който да дава парите, а искате самоиздръжка, за това говорим.

Абе зарежи какво искаме и какво не! Аз ти казвам как тези два клуба могат да бъдат на печалба, нали това ти беше въпроса! Говоря ти за принципни положения, а не за конкретната ситуация!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 авг 2014 13:45

vaskonti написа:
Tommi написа:
vaskonti написа:Е, аз ти казвам принципните положения, а не спрямо ситуацията в двата клуба в момента. Затова казах, че се иска само добро желание, нищо друго. А и нали не очакваш, че дадения собственик на един клуб трябва само да печели, без преди това да инвестира, при това сериозна сума. Тези хора не се плашат да инвестират големи пари, стига да знаят за какво ги дават. Проблемът в момента е, че не е ясно кой е реалният собственик нито на ЦСКА, нито на Левски. А по-интересния въпрос е защо се крият.

Много омеша нещата. Нали не искате човек, който да дава парите, а искате самоиздръжка, за това говорим.

Абе зарежи какво искаме и какво не! Аз ти казвам как тези два клуба могат да бъдат на печалба, нали това ти беше въпроса! Говоря ти за принципни положения, а не за конкретната ситуация!

Това е съвсем друга работа. Като има кой да инвестира, ясно е, че може да се очакват приходи от ЕКТ или от трансфери.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 16 авг 2014 14:20

Tommi написа:
Red Warrior написа:А бе айде да кажем - не да бъдат на печалба, но поне да се покриват разходите с приходите. Лудогорец обаче първо наляха яко пари за футболисти, база и организация преди да спечелят миналата годима 5-6 млн. евро. Има си няколко стъпки, които ЦСКА трябва да извърви. Успешно IPO, намиране на спонсори, изчистване на дълговете и поемането на мажоритарния пакет акции от поне няколко едри бизнесмена подпомагани от по-малки. Според мен тези стъпки трябва да се извървят паралелно с подобряване на базата, за да стигнем Лудогорец и да почнем със самофинансирането си.

Вие имате двама човека на преден план, които претендират, че помагат (Лупи и Чакмаков) и става егати борбата кой е по-по-най, пък какво остава да се съберат няколко едри бизнесмена. :)

Еми трябва да си сътрудничат - друг вариант не виждам. И собствениците не трябва да управляват ежедневно, а само да задават генералната политика, чрез която да се развива клуба. За другото да си има изпълнителен директор и спортно-техническо ръководство. Например да кажат - в ЦСКА задължително трябва да играят 6-ма българи и треньора да изпълнява ще не ще. Ама искал да няма ограничения за чужденци... Нека си иска. Това е политиката на клуба и точка!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 авг 2014 16:34

Red Warrior написа:И собствениците не трябва да управляват ежедневно, а само да задават генералната политика, чрез която да се развива клуба. За другото да си има изпълнителен директор и спортно-техническо ръководство.

Такова нещо рядко се вижда в българска компания, без значение в коя сфера е. Не сме достигнали това ниво.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 16 авг 2014 17:01

Tommi написа:
Red Warrior написа:И собствениците не трябва да управляват ежедневно, а само да задават генералната политика, чрез която да се развива клуба. За другото да си има изпълнителен директор и спортно-техническо ръководство.

Такова нещо рядко се вижда в българска компания, без значение в коя сфера е. Не сме достигнали това ниво.

Знам, както знам, че където се съберат 2-ма българи има три мнения. Това обаче трябва да се промени. Все си мисля, че във футбола има и някаква "идеална" цел, и това може да ги накара да си сътрудничат. Както и всеки да отговаря за ресора си.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 авг 2014 18:52

vaskonti написа:Не е приет изцяло, но не само, че ги няма протестите, ами и получи най-малко година доверие. При други обстоятелства нямаше да получи този комфорт.
Тук не става въпрос за това милионерите да проправят път на един учител, тук въпросът е, че един баровец, бъкан с червени пари(ако приемем, че е Гергов) е приятел с друг баровец - Ганчев. Ти наистина ли мислиш, че преди година Ганчев е бил готов да прати в долните групи един работещ проект като Литекс и тепърва да налива едни големи милиони в ЦСКА? Да, това е гадаене, но за мен е пълен абсурд Ганчев да си развали рахата в Ловеч. Там той е на печалба, абсолютно съм сигурен. За последните 15 години той е взел повече пари от трансфери, от колкото всички останали взети заедно. Айде, да не е чак толкова, но едва ли съм далеч от истината. Кажи ми защо му е да взима ЦСКА? Щото "още от детеее..."??? Стига моля ти се. Ако действително е искал, щеше да ни вземе от воле. Титаните могат само да му изхвърлят боклука, нищо повече. Не е казал, не ги е отвял.

Мдаа, а в дъното на сценария стои Тодор Батков, който наговори неговите хора да не дават лиценз на Томов и така той да ни стане по-черен от дявола. Това разбира се е добре изработен план - целта е Томов да бъде намразен и ЦСКА обезценен - после Титаните купуват обезценения ЦСКА, за да изперат някой друг милион, Гришата да стане за смях с две поредния искания и оттегляния, а за капак Ицата Стоичков да се черви като задник на маймуна, а след 5-6 години да се върне на белия кон - Лупакиса и вместо Гергов и Ганчев - хората в дебелата сянка, той сам да обере лаврите, а в замяна на първоначалното страдание и опити да бъде осъден са се разбрали Батков да прати Левски във Б група. Така вече ми изглежда по-логично и правдоподобно.
Васко, само едно ще ти кажа - когато Томов загуби лиценза с продажбата на 4-5 футболиста клубът си е стъпил спокойно на краката. След ерата Титан говорим за десетки милиони дългове и трябва барабар с футболистите и зстадион да се продаде, щото тия пари са огромни и си заминавахме като стой, та гледай.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 авг 2014 19:06

И да - Гришата искаше ЦСКА, ама говореше за разни "хватки" ако не си спомняш - но червеното общество не пожела да бъде туширано.
Човека спокойно щеше да ни вземе и да се превърнем в ЦСКА-Литекс Моторс примерно. Такава хватка щеше да извърти, че всички дето чакаха пари щеха да си бъркат в дупките днес. А ние...Ние щяхме да се чудим кой отбор подкрепяме. Литекс или ЦСКА.
Същото на Гришко като с Чакмаков и Паровия ЦСКА Радомир - логично и двата плана не сработиха. По-добре да изчезнем.
Да, ама Стойчо Младенов го боли сърцето и душата за ЦСКА. Тук е направил име, кариера и човека е организирал спешна бригада - хората пък са се навили, за да чистят имената си от срамът, котто браха преди години след като в последствие разбраха каква джунгла е българския футбол.

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 16 авг 2014 19:16

Кировец написа:И да - Гришата искаше ЦСКА, ама говореше за разни "хватки" ако не си спомняш - но червеното общество не пожела да бъде туширано.
Човека спокойно щеше да ни вземе и да се превърнем в ЦСКА-Литекс Моторс примерно. Такава хватка щеше да извърти, че всички дето чакаха пари щеха да си бъркат в дупките днес. А ние...Ние щяхме да се чудим кой отбор подкрепяме. Литекс или ЦСКА.
Същото на Гришко като с Чакмаков и Паровия ЦСКА Радомир - логично и двата плана не сработиха. По-добре да изчезнем.
Да, ама Стойчо Младенов го боли сърцето и душата за ЦСКА. Тук е направил име, кариера и човека е организирал спешна бригада - хората пък са се навили, за да чистят имената си от срамът, котто браха преди години след като в последствие разбраха каква джунгла е българския футбол.

Какво ще стане,ако след 2-3 месеца ни отнемат лиценза за европа?Ще си промениш ли мнението?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 авг 2014 19:18

Тик-Так1892 написа:
Кировец написа:И да - Гришата искаше ЦСКА, ама говореше за разни "хватки" ако не си спомняш - но червеното общество не пожела да бъде туширано.

Какво ще стане,ако след 2-3 месеца ни отнемат лиценза за европа?Ще си промениш ли мнението?

А какво ще стане, ако завалят пари от небето? И жабите се превърнат в някакви красавици от еротичните издания?
Ти ще се изненадаш ли, ако ни вземат лиценза на фона на дълговете, които имаме? Аз не.

Върни се в “Архив”