Бачи Станко да черпи за точния резултат
ВЛ | 1-ви кръг | Манчестър Юнайтед - Суонзи - 1:2 FT
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Висша Лига | Манчестър Юнайтед - Суонзи | 16.08 | 14:45ч.
Много слабо начало на сезона
Ами това е. Който чува петела и ме слуша, прави парички (комисионни не искам), а който не ме слуша, хвърля си парите на вятъра и толкова
Ей така си вадя парите, играя само на сигурно
Бях сложил едни 1 000 лева, печалбата добре ще ми дойде. Пфууу, няма по-лесно изкарани пари от тези
Да ми е честито
Сега да направя един анализ и на гласуването. Така като гледам, 75% са пълни лаици и дилетанти, за 10% все още има някаква надежда и само 13% сме истинските корифеи на тази игричка
Друг път да ме слушате, като ви приказвам нещо. Както казах, пари не искам
CTAHKO написа:Alexx написа:CTAHKO написа:Най-твърдата и сигурна двойка в целия кръг (естествено след двойката на Челси):!: Слагайте смело за победа на СунзиКойто ме слуша, ще изкара пари
Като си толкова смел що не се хванеш на бас?
За какво да се хващам, сложил съм едни пари и смятам, че това са най-лесно изкараните ми пари в живота
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- superspiro
- Контакти:
suareshampion написа:
Суонзи са опасен отбор ,имат Бони ,имат Шелви ..мисля ,че спокойно могат да победят ,седмите в класирането от миналия сезон . Подкрепям Станчето.. и давам прогноза 1-2 . И само да добавя още един аргумент .За мен ,домакините имат проблеми с нападението ,където основен играч е Руни. Той беше най слабия на световното и за това Англия претърпя тотален срам.Руни повече пречеше на терена , просто не можа да се сработи със силните играчи на Ливърпул и подобния стил ,като техния ..който Ходжсън налагаше.
Който разбира, разбира. Човека ви казва да слушате и да залагате, вие го изкарвате трол.
When you walk through a storm, hold your head up high...
- old_traff
- Контакти:
Ужас!
Честито, Станко.
Честито, Станко.
Със стари курви, нов бардак не се прави
Тва сериозно ли е,Ашли Йънг и Смолинг да са титуляри,че и да играят 90 минути за сметка на играчи като Кагава в отбор като Юнайтед? Тия двамцата където и другаде да отида съм абсолютно сигурен че ше са твърди резерви
Единствените които играха на ниво са Янузай и Джоунс,другите бяха ТРАГЕДИЯ,включително и капитана.
Тва сериозно ли е,Ашли Йънг и Смолинг да са титуляри,че и да играят 90 минути за сметка на играчи като Кагава в отбор като Юнайтед? Тия двамцата където и другаде да отида съм абсолютно сигурен че ше са твърди резерви
Единствените които играха на ниво са Янузай и Джоунс,другите бяха ТРАГЕДИЯ,включително и капитана.
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]
Балкански Орел написа:CTAHKO написа:До тук фишчето ми излиза
Станко, бог си.Кажи дали Юнайтед ще завърши в топ4 ?
Да, ще завършат
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Поклон пред Станко неверници!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
- GGMU_forever
Явно доста далеч отидох...
Нови 3 попълнения и след 10 кръга ще видим резултатите. Честито на позналите мача! Няма какво повече да кажа. 
[offtopic][center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/60b8d8a3587a729fe27775832821684f/tumblr_n6uwkeSuAE1rztzhzo1_r1_500.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
Ай честито на победителите 
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
3 пъти минаха центъра и 2 гола. После разправяйте, че напускането на Рио, Видич и Евра няма да се осети! Абсурд, на този етап Смолинг, Блакет и Кийн да ги заместят
МоМ - Джоунс!
МоМ - Джоунс!