Любо,моля те! Върви си!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Любо,моля те! Върви си!

Мнениеот bigbonusprize » 26 ное 2009 13:48

Ето това е заради Пенев:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=104733

Вместо да го остави да си почива и да го използва във важните двубои... сега да му търси заместник...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

stefak
Контакти:

Мнениеот stefak » 26 ное 2009 17:23

С този човек имаме за една година точно два мача на ниво - с Левски и с Динамо. Колко други дербита с отбори от топ 4 спечели????? Литекс два пъти ни мачкат, не можем да бием Локомотив, Черно море, с всички по грамотни отбори е страшна мъка и най - страшното е че няма никакво подобрение, никаква идея, абсолютно махленски футбол. Най - лошото е че втрора поредна година най - вероятно сами ще си изпуснем титлата, защото и другите са слаби, а ние благодарение на великия специалист ще си носим пак калъфките.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 26 ное 2009 18:24

Писна ми да я гледам тая идиотска тема...
ПС: Моля не ми развивайте тезата за това че форумът е място за изказване на мнения, не ме е*е, темата си остава идиотска за мен!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
vencicska
Контакти:

Мнениеот vencicska » 27 ное 2009 17:25

Владо_ЦСКА влезе изкъка една тема написа два коментара и излезе.
Делянски,не им се вързвай и не им отговаряй зада млъкнат че утре по Дарик ще кажат че феновете не искали Любо.
А всички които говорят против Любо не са ЦЕСЕКАРИ и само завиждат.

На линия
Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 ное 2009 10:54

vencicska написа:Владо_ЦСКА влезе изкъка една тема написа два коментара и излезе.
Делянски,не им се вързвай и не им отговаряй зада млъкнат че утре по Дарик ще кажат че феновете не искали Любо.

Ма моля ви се дръжте си го той ша ва опрай(както ви оправя досега:второ място миналата година,натам вървите и тази,в Европа-ала-бала,изобщо-върха;пък вместо Свиленград ако беше един малко по-стойностен отбор-не ми се мисли!).

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 28 ное 2009 12:32

Нека изкара този сезон и да видим какво ще направи :) Фен съм му, но в ЦСКА без успехи не се остава!

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 29 ное 2009 00:54

vencicska написа:Владо_ЦСКА влезе изкъка една тема написа два коментара и излезе.

Не съм избягaл,след като "изкъках" темата. Приеми,че не всички могат да висят,по цял ден на ПЦ-то. От три дена съм две смени на работа,но това не ми попречи да гледам,как спукахме топката днес,срещу един беззащитен отбор на Черно Море.
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

zoro333
Контакти:

ПЕНЕВ СМЕШЕН СИ

Мнениеот zoro333 » 29 ное 2009 09:40

Аз специално съм доволен от играта и поведението на целия отбор. Като цяло много добре играхме и съжалявам, че не успяхме да спечелим 3 точки, но все пак увеличаваме нашия актив с една точка”, сподели Пенев веднага след мача пред Про тв :)

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Re: ПЕНЕВ СМЕШЕН СИ

Мнениеот _RoKi_ » 29 ное 2009 10:02

Да ви кажа честно,вчера тренера ви въобще не изглеждаше трезвен и две думи не можа да вържи 8-)

Потребителски аватар
Red Army
Контакти:

Re: ПЕНЕВ СМЕШЕН СИ

Мнениеот Red Army » 29 ное 2009 10:23

Шшшт малките душички да мълчат пред големия Любо.

Върни се в “ЦСКА”