paceto написа:Севиля са си мургавелки да не кажа друга дума. Винаги са ме дразнели как играят по принцип, а то в доста случаи е много грубо.
На теб е нужно да се показват небивалиците който пишеш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
paceto написа:Севиля са си мургавелки да не кажа друга дума. Винаги са ме дразнели как играят по принцип, а то в доста случаи е много грубо.
frente atleti написа:paceto написа:Севиля са си мургавелки да не кажа друга дума. Винаги са ме дразнели как играят по принцип, а то в доста случаи е много грубо.
На теб е нужно да се показват небивалиците който пишешВъпроса ми е откъде взехте Рамос
и за него отнася ли се написаното от теб след като той е юноша на този отбор и е изграден там като футболист
![]()
j0rka7aa написа:Какво общо има това, че сме взели Рамос от Севиля, с това, че никой от нас не харесва като цяло отбора на Севиля, какво аз сега като не харесвам примерно Байерн и дай затова да не харесвам и Кроос. Супер неадекватен си, по-голям заядливец и завистник от теб не съм виждал, ама понеже все пари са ти в устата що не коментираш парите, които вие харчите за селекция бе, смешко.
frente atleti написа:paceto написа:Севиля са си мургавелки да не кажа друга дума. Винаги са ме дразнели как играят по принцип, а то в доста случаи е много грубо.
На теб е нужно да се показват небивалиците който пишешВъпроса ми е откъде взехте Рамос
и за него отнася ли се написаното от теб след като той е юноша на този отбор и е изграден там като футболист
![]()
Iavor написа:Имало едно време един червено-бял раиран клоун. Въпреки, че пораснал на години, на ум - не можал. Живеел при майка си и мечтаел, да си намери гадже, дори и от женски пол. Не можал.
Тогава решил, да се представя за такъв, какъвто не е. Искал да е готин. Не му се удавало, но се чувствал много добре, когато пишел коментари в различни форуми. Никой нямало да разбере, какъв комплексар бил. Любимото му било да пише в един от форумите на Реал Мадрид. Там само трябвало да пусне някаква въдица, да се изкаже неподготвен, и все се намирал някой да се хване, и да се занимава с него повече, отколкото с конкретната тема във форума.
Така и никой не се досети, че той имаше просто нужда от малко нежност, от внимание и обич.
А, мама го вика за вечеря! После, ще се бъзика пак с тези глупаци от форума.
frente atleti написа:j0rka7aa написа:Какво общо има това, че сме взели Рамос от Севиля, с това, че никой от нас не харесва като цяло отбора на Севиля, какво аз сега като не харесвам примерно Байерн и дай затова да не харесвам и Кроос. Супер неадекватен си, по-голям заядливец и завистник от теб не съм виждал, ама понеже все пари са ти в устата що не коментираш парите, които вие харчите за селекция бе, смешко.
Ти първо научи на кой отбор е юноша Тони Кроос , че се излагаш както винаги! После си направих труда да прочета във форума на Байерн твоите коментари и никъде не видях да ги наричаш" мургавелки "и "играещи много грубо "въпреки , че не ги харесваш така , че твоята намеса в нашия спор е нежелателна и лакейска !
frente atleti написа:Момчета предлагам да си направим тема в темата ни за Супер купата на Испания тук и пълен игнор на темата в раздела на Реал М , че кой са те да ми се чувстват домакини в темите и да се съобразяваме какво да им пишем ! Отделно ми омръзна да споря с хора интересуващи се само от купи и бюджети така , че ако има някой желание може да е направи бих е направил ама има по-спецове от мен!
frente atleti написа:paceto написа:Като каза Арда пича пак с контузия и пропуска първият мач срещу Реал за Суперкупата или поне такива са новините за момента. Трябвало му поне 10 дни почивка, за да излекува травмата или болежката, която е получил на тренировката вчера.
С Арда и без него пак ще се опитаме да ви победим на Бернабеу така , че не ни мисли нас ! Чоло знае какво да ви сипе да ядете!
frente atleti написа:paceto написа:Мерси, че ме осведоми, че се бях притеснил и не можех да спя.
Това е само началото след мача ще си още по-зле ама споко нали имате вече купа тази ви стига за този сезон
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта