Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Дали някоя друга страна по света има повече изиграни мачове без публика от нашето първенство. Сигурно по това сме номер 1. Иначе за тези неща водещи до такива наказания виновни са всички замесени. Няма невинни. От публиката, през клубовете до БФС и държавата. Ако всички си вършат добре работата, няма да ги има простотиите на стадионите и всичко ще много по приятно.
Player написа:Дали някоя друга страна по света има повече изиграни мачове без публика от нашето първенство. Сигурно по това сме номер 1. Иначе за тези неща водещи до такива наказания виновни са всички замесени. Няма невинни. От публиката, през клубовете до БФС и държавата. Ако всички си вършат добре работата, няма да ги има простотиите на стадионите и всичко ще много по приятно.
Да наказваш някого, значи да прикриваш свои грешки.
milen.hristov написа: Клубът се управлява аматьорски, но е така когато ст. треньорът и спортният директор са ти един и същ човек.
Съгласен съм с първата част че клубът наистина се управлява аматьорски.За останалото съм съгласен ако това лице е с умствения и интелектуалния путенциал на сегашния ни ''мъдър'' ръководител.
Гонзо,Гаджев и качулките завинаги вън от Левски !
- Stahlgewitter
- Контакти:
hd-fen написа:milen.hristov написа: Клубът се управлява аматьорски, но е така когато ст. треньорът и спортният директор са ти един и същ човек.
Съгласен съм с първата част че клубът наистина се управлява аматьорски.За останалото съм съгласен ако това лице е с умствения и интелектуалния путенциал на сегашния ни ''мъдър'' ръководител.
Амин!

-
- Контакти:
hd-fen написа:milen.hristov написа: Клубът се управлява аматьорски, но е така когато ст. треньорът и спортният директор са ти един и същ човек.
Всичко опира до желанието на собственика. Батков търси лесен път с евтини футболисти да влезе в ЛЕ, да продаде някой и така. А истината е друго - ако Батков държи да печели пари от Левски, то трябва да инвестира и да развива клуба. Тоест - селекция за поне 3-4 млн. лева, само за играчи. Отделно трябва свестен треньор и цялостен екип, който да работи с него и спортно-технически директор. Така по-скоро селекцията отива на 4-5-6млн. лева. И то не е гаранция, че от първия сезон отбора ще влезе в ЛЕ. Може да трябват два, за да се сработят и тн.
След това, обаче, със сигурност ще си избие разходи.
- Stahlgewitter
- Контакти:
Serafim написа:hd-fen написа:milen.hristov написа: Клубът се управлява аматьорски, но е така когато ст. треньорът и спортният директор са ти един и същ човек.
Всичко опира до желанието на собственика. Батков търси лесен път с евтини футболисти да влезе в ЛЕ, да продаде някой и така. А истината е друго - ако Батков държи да печели пари от Левски, то трябва да инвестира и да развива клуба. Тоест - селекция за поне 3-4 млн. лева, само за играчи. Отделно трябва свестен треньор и цялостен екип, който да работи с него и спортно-технически директор. Така по-скоро селекцията отива на 4-5-6млн. лева. И то не е гаранция, че от първия сезон отбора ще влезе в ЛЕ. Може да трябват два, за да се сработят и тн.
След това, обаче, със сигурност ще си избие разходи.
И ти като го гледаш,дали му пука за тая схема?Набарал е лесното Бащицата и няма да пусне лесно.

За мен ситуацията е кристално ясна и ако нещо ме изненадва ,то е скоростта на взетите решения , която може би е обяснима с основния проблем - липсата на пари и най-вече желание да се инвестират такива в клуба.Само бизнес интереси и политико-икономически причини могат да накарат Батков да се оттегли от клуба - надявам се скоро това да се случи.Гонзо обаче е използван и то многократно в ролята на Бушон , но това не може да го разколебае, защото той е голям инат и много упорит човек.Това е единствената причина поради която се върна отново- амбицията да успее и въпреки всички обстоятелства.Естествено че това ще е много трудно - инак би се захванал с това всеки "левскар".Селекцията за пръв път от доста време насам се правеше "не на пожар" , но с треньора нещата не се получиха.Сметката беше такава - с посредствени футболисти и не лош треньор ,който да направи отбор и така да вдигне и класата на самите футболисти.Само че това е като шанса да удариш джакпота в 6 от 49-второ "даване".Когато се видя ,че и треньора май,май идва посредствен колкото футболистите - вече формулата е ясно че няма да се получи и търсиш ново начало....Много неща са сбъркани в клуба и не е справедливо Гонзо да опира пешкира!Аз обаче продължавам да му имам доверие!
- milen.hristov
- Контакти:
Stahlgewitter написа:milen.hristov написа:Eminem написа:Как може НКП да излезе с такава жалка декларация за наказанието ? Вместо да се изкажат срещу този индивид, който хвърли бомбичка и застраши човешки живот, те пишат абсолютни глупости. Това показва, че въобще не са си взели поука, а това означава нови и нови наказания.
То е както със стюардите, очакваме да вършат работа, но как да я вършат като трябва да е срещу техни приятели и хора на техният акъл, за които е нормално да пребиеш и обереш човек само защото е фен на друг отбор.
Оплю за Нти път някой свързан с Левски и различен от Наско Мокета,сега можеш да спиш спокойно.
Кой съм оплюл бе човек. Съжалявам, че съм възпитан добре и няма как да приема за нормални подобни простотии. И да няма по полезно нещо от това, че Сираков поиска да се спрат парите към нкп.
п.с. Помисли защо не плюя както казваш, по фенклуба на Левски в Разград.
- Stahlgewitter
- Контакти:
- milen.hristov
- Контакти:
Stahlgewitter написа:Милене,не са проблем парите към НКП,нито е проблем Гонзо.
Абе и това са проблеми, но да прав си не са основните.