ЧК в 1-вата минута срещу Дяков
Стяуа да ги закрива тия, че не се дишат
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
fena написа:veselinsk написа:Остави си телефона да ти се извинят личноВзехте ли си вече билети за мача за да подкрепите каузата срещу Стяуа ?
На мен няма какво да се извиняваш. Извини се, на хилядите футболни фенове в Блгария, за вашия смешен рев, и признай ,че сте сбъркали в преценката си, и сте търсили оправдание за загубата на отбора ви. На първо време, това ще е достатъчно.
avg написа:Айде фенчетата на цска не се оплаквайте щото сте много мазни и долни! Когато отборчето ви легна на Локо София преди 2 години в последния кръг само и само да останат в А група за сметка на Ботев Враца тогава нищо не викахте а! Явно сте се научили да помните другите неща ама не виждате какво продажно и долнопробно отборче имате! Лудогорец ше има да ви бият на легане и на ставане, всички долнопробни и продажни отборчета а завистта ви към най-долпия отбор на България е толкова жалка, че станахте за смях, да подкрепяш някакъв румънски отбор само и само щото сте завистници!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Old_death написа:fena написа:veselinsk написа:Остави си телефона да ти се извинят личноВзехте ли си вече билети за мача за да подкрепите каузата срещу Стяуа ?
На мен няма какво да се извиняваш. Извини се, на хилядите футболни фенове в Блгария, за вашия смешен рев, и признай ,че сте сбъркали в преценката си, и сте търсили оправдание за загубата на отбора ви. На първо време, това ще е достатъчно.
И къде преброи тия хиляди фенове на тоя измислен отбор , след като ако прибавиш и котките по дворовете в региона , няма да събереш тая бройка ! Аз съм търпелив човек и ще изчакам и вас да ви ужили платеното гелосано съдийство . Ще ми бъде много интересно да видя каква ще ви е реакцията тогава . С изключение на мача срещу нас , в който им отмениха гол заради засада , не зная случай , в който тоя отбор да е ощетен от съдия . А случаите в обратната посока са десетки .

zlato1234 написа:Ако беше очаквано толкова писъци и рев от червени, защото при тях всичко е директиви и световни конспирации, то при жълтурите не го бях очаквал и ги мислех поне за малко по нормални от Панчаревските си роднини. Уви, от едно тесто са.![]()
![]()
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
veselinsk написа:Old_death написа:fena написа:veselinsk написа:Остави си телефона да ти се извинят личноВзехте ли си вече билети за мача за да подкрепите каузата срещу Стяуа ?
И къде преброи тия хиляди фенове на тоя измислен отбор , след като ако прибавиш и котките по дворовете в региона , няма да събереш тая бройка ! Аз съм търпелив човек и ще изчакам и вас да ви ужили платеното гелосано съдийство . Ще ми бъде много интересно да видя каква ще ви е реакцията тогава . С изключение на мача срещу нас , в който им отмениха гол заради засада , не зная случай , в който тоя отбор да е ощетен от съдия . А случаите в обратната посока са десетки .
Те ги ужилиха преди има няма 3 месеца на полуфинала за купата - имаше 2 брутални нарушения за дузпи, които не им свириха, но нали е срещу жълтите ще се скъсат да им лижат задниците
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта