И тъй като в Русия този начин на живот си е в пълна сила...
Как беше..."Ние ги лъжем,че работим,а те ни лъжат,че ни плащат"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
И тъй като в Русия този начин на живот си е в пълна сила...
sl321 написа:smoothc написа:Какъв е манталитета на русофилите,какво олицетворява?
Характерно за него е,че той е винаги олющен,оскотял,закостенял,мизерен,нечистоплътен,
демонизиран,гнусен,отблъскващ,безперспективен или накратко:"Человек в футляре"!
Те все още си "уреждат" а не си купуват нещо,все още се уреждат на работа а не започват да работят някъде за това че са компетентни и можещи,все още когато преди 2-3 години ми взеха книжката за един месец за превишена скорост "те" ме питаха : Не можа ли да измислиш нещо? Някакви "връзки"?
Това е тяхното верую и морал.Уреждане и връзки.И тъй като се чувстват несигурни в среда на реална конкуренция си търсят оня строй,оня начин на живот.И тъй като в Русия този начин на живот си е в пълна сила,а в западна Европа по-голяма част от хората живеят в среда на реална конкуренция ,те за това обичат Русия,и мразят западна Европа!
smoothc написа:На теб пък кой ти дава право да слагаш подобни обидни квалификации на хора, които не познаваш?
На теб пък кой ти дава право да коментираш моето мнение!?Така, видяхме какъв е твоят манталитет( по написаното от теб). Сега можеш на воля да го " доразвиеш".
С тази разлика,че аз не съм русофил
smoothc написа:Какъв е манталитета на русофилите,какво олицетворява?
Характерно за него е,че той е винаги олющен,оскотял,закостенял,мизерен,нечистоплътен,
демонизиран,гнусен,отблъскващ,безперспективен или накратко:"Человек в футляре"!
smoothc написа:И тъй като в Русия този начин на живот си е в пълна сила...
Как беше..."Ние ги лъжем,че работим,а те ни лъжат,че ни плащат"
smoothc написа:Това,че се припознаваш в коментираното от мен...изобщо не е мой проблем!
Русофилите и мръсните комуняги са като киборги-всички са еднакви в своята същност и манталитет,така че...
smoothc написа:Навлизаш материя,която по всичко личи не ти е добре позната,така че...излишно е да се коментира.
Потребители, разглеждащи този форум: THE G.A.M.E и 2 госта