ВЛ | 1-ви кръг | Манчестър Юнайтед - Суонзи - 1:2 FT

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата?

Анкетата завърши на 15 авг 2014 23:38

Победа за Манчестър Юнайтед
28
76%
Равенство
4
11%
Победа за Суонзи
5
14%

Общо гласове: 37

anker1878
Контакти:

Re: Висша Лига | Манчестър Юнайтед - Суонзи | 16.08 | 14:45ч.

Мнениеот anker1878 » 15 авг 2014 09:56

suareshampion написа:Суонзи са опасен отбор ,имат Бони ,имат Шелви ..мисля ,че спокойно могат да победят ,седмите в класирането от миналия сезон . Подкрепям Станчето.. и давам прогноза 1-2 . И само да добавя още един аргумент .За мен ,домакините имат проблеми с нападението ,където основен играч е Руни. Той беше най слабия на световното и за това Англия претърпя тотален срам.Руни повече пречеше на терена , просто не можа да се сработи със силните играчи на Ливърпул и подобния стил ,като техния ..който Ходжсън налагаше.

Доста глупост си изръсил , но явно си малко момче и сигурно не си виждал мърсисайд шампиони.Имахте една година авната , които ял , ял .
Връщаме се на ръка , така че вързвайте си по-здраво гащите.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 15 авг 2014 11:07

anker1878 написа:
suareshampion написа:Суонзи са опасен отбор ,имат Бони ,имат Шелви ..мисля ,че спокойно могат да победят ,седмите в класирането от миналия сезон . Подкрепям Станчето.. и давам прогноза 1-2 . И само да добавя още един аргумент .За мен ,домакините имат проблеми с нападението ,където основен играч е Руни. Той беше най слабия на световното и за това Англия претърпя тотален срам.Руни повече пречеше на терена , просто не можа да се сработи със силните играчи на Ливърпул и подобния стил ,като техния ..който Ходжсън налагаше.

Доста глупост си изръсил , но явно си малко момче и сигурно не си виждал мърсисайд шампиони.Имахте една година авната , които ял , ял .
Връщаме се на ръка , така че вързвайте си по-здраво гащите.

Никога не говоря глупости. Разбира се ,че съм виждал великия Ливърпул шампион и смятам тая година пак да ги вида. Миналата година ,не ни стигнаха някакви си две точици ,но тая година няма кой да ни спре .Много по силни сме от седмите в класирането.
Явно си някое малко момче ,щом смяташ Ван Гаал за господ . Имате изключително много проблеми ,които лъснаха най вече миналия сезон ,когато ви убихме на вашия стадион и които не могат да се оправят толкова бързо ,колкото си мислете .Иначе поздравления за Ван Гаал ,че най накрая ще започне да налага определен стил във тоя отбор. Досега нямаше нищо ,само едно блъскане по крилата от бековете и центрирания към нападателите. Спокойно можехте да играете без халфове .Но сега човека е решил да заложи малко и на красив за окото футбол .Взе добър халф. Ерера е добър футболист .Мата също не е лош.Чета ,че ще взимате и още .Но иска време за сработване на играчите и усвояване на новия стил ,за това очаквам симпатичния отбор на Суонзи да вземе нещо от тоя мач.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 15 авг 2014 11:21

Всеки е добре дошъл да коментира очакванията си за двубоя,но тона на една сериозна част от хората е меко казано неуважителен и абсолютно неаргументиран,така че се надявам Тони да предприеме адекватни мерки,защото някои хора все пак са положили труд за направата на темата.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 15 авг 2014 11:46

Ти сам си отговори защо Рууни не игра добре на СП. Как да играе добре, при положение, че се налагаше съвсем друг стил. И все пак вкара гол и направи асистенция. Не е зле, а? Някои от играчите на Ливърпуул също не играха добре. Примерно Джерард сбърка фатално за втория гол на Уругвай. А и за мен Ходжсън обърка доста сериозно състава най-вече във втория мач. Както и да е, това е друга тема и не е за тук.
Рууни показа чудесни неща на предсезонната подготовка и моментната му форма е доста добра. До него очаквам ЛвГ да сложи Янузай и да му даде свободна роля, както направи срещу Валенсия. Друг е въпросът, че той има едни 30-на минути зад себе си от предсезонната подготовка и нищо чудно да сложи Чичарито до Рууни.
Прав си, че на играчите ще им трябва време да се сработят. Тва няма как да стане бързо. И в този случай е добре, че в началото не ни е трудна програмата, та ще може тоя процес на сработване да е срещу по-скромни отбори.
Аз моята прогноза си я казах вече. 3-1.
[offtopic]Честит ви Морено. Много бърз и умен играч е тоя. Има и афинитет към атаката, а отзад се бори за всяка топка. Има и страхотно самочувствие. С Шоу доста си приличат в това отношение.[/offtopic]
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 15 авг 2014 12:42

[offtopic]
suareshampion написа:Никога не говоря глупости. Разбира се ,че съм виждал великия Ливърпул шампион и смятам тая година пак да ги вида. Миналата година ,не ни стигнаха някакви си две точици ,но тая година няма кой да ни спре .Много по силни сме от седмите в класирането.
Явно си някое малко момче ,щом смяташ Ван Гаал за господ . Имате изключително много проблеми ,които лъснаха най вече миналия сезон ,когато ви убихме на вашия стадион и които не могат да се оправят толкова бързо ,колкото си мислете .Иначе поздравления за Ван Гаал ,че най накрая ще започне да налага определен стил във тоя отбор. Досега нямаше нищо ,само едно блъскане по крилата от бековете и центрирания към нападателите. Спокойно можехте да играете без халфове .Но сега човека е решил да заложи малко и на красив за окото футбол .Взе добър халф. Ерера е добър футболист .Мата също не е лош.Чета ,че ще взимате и още .Но иска време за сработване на играчите и усвояване на новия стил ,за това очаквам симпатичния отбор на Суонзи да вземе нещо от тоя мач.

Седмия в класирането има по-добри футболисти от Ливърпул, дори ги победихме. ;) Ван Гаал е хиляда пъти по-добър от Роджърс. ;) Тръгнали сте с голямата кошница, но съм сигурен, че няма да сте в четворката. ;)[/offtopic]
Надявам се Блакет да започне титуляр. Интересно дали Перси ще се появи в игра, било то като резерва.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 15 авг 2014 13:05

vasilnv написа:

Ти сам си отговори защо Рууни не игра добре на СП. Как да играе добре, при положение, че се налагаше съвсем друг стил. И все пак вкара гол и направи асистенция. Не е зле, а? Някои от играчите на Ливърпуул също не играха добре. Примерно Джерард сбърка фатално за втория гол на Уругвай. А и за мен Ходжсън обърка доста сериозно състава най-вече във втория мач. Както и да е, това е друга тема и не е за тук.
Рууни показа чудесни неща на предсезонната подготовка и моментната му форма е доста добра. До него очаквам ЛвГ да сложи Янузай и да му даде свободна роля, както направи срещу Валенсия. Друг е въпросът, че той има едни 30-на минути зад себе си от предсезонната подготовка и нищо чудно да сложи Чичарито до Рууни.
Прав си, че на играчите ще им трябва време да се сработят. Тва няма как да стане бързо. И в този случай е добре, че в началото не ни е трудна програмата, та ще може тоя процес на сработване да е срещу по-скромни отбори.
Аз моята прогноза си я казах вече. 3-1.
[offtopic]Честит ви Морено. Много бърз и умен играч е тоя. Има и афинитет към атаката, а отзад се бори за всяка топка. Има и страхотно самочувствие. С Шоу доста си приличат в това отношение.[/offtopic]

Благодаря за Морено .Аз харесвам и Шоу ..който и от двамата да бяхме взели ,щях да съм доволен .
Морено е последното парче от пъзела и вече имаме изключително силен Ливърпул .Имахме проблеми с късата пейка миналия сезон ,както и със защитата ,но страхотния Брендън Роджърс взе адекватни мерки .Остава да вземем още един-двама нападатели ,но и това ще се случи ,има време до 31 август.
Аз разчитам предимно на уникалното трио Стъридж-Стърлинг-Коутиньо ! Тия тримата са златни момчета и не ги заменям за никой.Ще мачкат наред . Но да не се отплесваме от темата .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 15 авг 2014 13:09

Ван Гаал каза, че Перси няма да вземе участие в първия мач. Днес от 17:00 трябва да е пресконференцията. Някъде прочетох, че Пауъл и Уилсън са в групата а двубоя.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 15 авг 2014 13:22

MuFc1878 написа:Ван Гаал каза, че Перси няма да вземе участие в първия мач. Днес от 17:00 трябва да е пресконференцията. Някъде прочетох, че Пауъл и Уилсън са в групата а двубоя.

Уилсън би трябвало да играе довечера срещу Норич. :?
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 15 авг 2014 13:29

old_traff написа:[offtopic]
suareshampion написа:Никога не говоря глупости. Разбира се ,че съм виждал великия Ливърпул шампион и смятам тая година пак да ги вида. Миналата година ,не ни стигнаха някакви си две точици ,но тая година няма кой да ни спре .Много по силни сме от седмите в класирането.

Седмия в класирането има по-добри футболисти от Ливърпул, дори ги победихме. ;) Ван Гаал е хиляда пъти по-добър от Роджърс. ;) Тръгнали сте с голямата кошница, но съм сигурен, че няма да сте в четворката. ;)[/offtopic]
Надявам се Блакет да започне титуляр. Интересно дали Перси ще се появи в игра, било то като резерва.

За мен ,ние имаме по добри футболисти .А големия Брендън Роджърс ,с уникалния офанзивен резултатен стил ,който наложи ,не го заменям за никой друг треньор ! Не забравяй ,че Ван Гаал ,скоро не е работил с клубен отбор и никога не е работил в много различната от останалите първенства -ВЛ на Англия .
Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.Ще видим ,през месец май ,какво ще се случи ..
http://www.sportal.bg/news.php?news=503560

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 15 авг 2014 13:45

2:1.. Много си повярвахте с тези контроли, макар наистина играта ви да бе доста добра. Като цяло мисля, че шампиони няма да сте, но имате реален шанс за топ 4.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Манчестър Ю”