Кой се оказа по-добър треньор в Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Кой се оказа по-добър треньор в Ботев

Мнениеот bilyaletdinov » 15 авг 2014 09:27

knbb написа:Много хора по форумите ,а и не само по тях ,питаха кога феновете на БОТЕВ ще се извинят на С.Стоилов (Мъри).Звездната селекция на Мъри не знаеше къде се намира по време на мача за купата на България с Лудогорец,а Вуцов с един млад, неопитен състав им скри топката на същия този Лудогорец.Затова питам кой се оказа по-голям треньор, хасковския специалист или Вуцов.Аз лично приех с недоверие и двамата ,но докато на Мъри не бих се извинил никога ,на Вуцов казвам ИЗВИНЯВАЙ продължавай в същия дух и гледай да не ни разочароваш.

С.Стоилов няма ли мач с Виляреал в четвъртък за влизане в групите на ЛЕ водейки отбора, който миналата година отстрани с обща разлика 6-0? Toлкова по темата. Радвайте се на г-н Вуцов, докато не е станал Овчата глава и не дойде поредното "говедо"...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 15 авг 2014 09:31

Не само Вуцов, всички наши треньори да тичат срещу Станимир Стоилов, не могат да го стигнат. Два пъти шампион, четвъртфинал на Лига Европа, групи на Шампионска лига. Нищо против Вили Вуцов, но навремето той искаше да изгони Жоазиньо от Левски, защото бил дребен....Несравними неща са това - Вуцов и Стоилов.
А феновете на Ботев са ясни - сега лицемернимчат и правят мили очички на Вуцов, но утре ще са първите, които ще го залеят с типичната си селска злоба и омраза, когато падне в 1-2 мача.....
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Смърфиета
Контакти:

Мнениеот Смърфиета » 15 авг 2014 09:44

Левскарчетата кълнат във форума си футолисти и треньори като цигани, ама ми сеят мъдрост и морал. Сладури.

Абсолютно безсмислена тема. И двамата са посредствени.

knbb
Контакти:

Re: Кой се оказа по-добър треньор

Мнениеот knbb » 15 авг 2014 09:47

terata написа:
knbb написа:Много хора по форумите ,а и не само по тях ,питаха кога феновете на БОТЕВ ще се извинят на С.Стоилов (Мъри).Звездната селекция на Мъри не знаеше къде се намира по време на мача за купата на България с Лудогорец,а Вуцов с един млад, неопитен състав им скри топката на същия този Лудогорец.Затова питам кой се оказа по-голям треньор, хасковския специалист или Вуцов.Аз лично приех с недоверие и двамата ,но докато на Мъри не бих се извинил никога ,на Вуцов казвам ИЗВИНЯВАЙ продължавай в същия дух и гледай да не ни разочароваш.

"Вуцов им скрил топката" :o Резултата не завърши ли 3-1 за Лудогорец? И що за идиот може да каже кой треньор е по-добър на база един изигран мач?! Трофеите, 1/4-финала в УЕФА, влизането в ШЛ са все на сметката на Стоилов, така че е видно кой от двамата е по-добрия треньор. А сега... треньора ви е Велислав, г-н Вуцов, както в началото и Мъри беше г-н Стоилов, а не Мърльо. Каун и т.н. но след първите два слаби мача по примера на неговия предшественик ще има Овча главо, вън говедата от Ботев и т.н. Тоя филм всички сме го гледали.

Аз мисля ,че мача свърши 3-1 за съдията ,но това е друга тема .А по тази никога не съм харесвал Мъри и не съм викал осанна, даже и след мачовете в ЛЕ,защото съм на мнение ,че трябваше да елиминира един слаб Щутгарт ,както направиха Лудогорец с няколко добри отбори от Европа.Не харесвах и Вуцов ,но докато онзи само мрънкаше преди и след мачовете на отбора и не можеше да даде смислено обяснение защо са загубили ,този се държи мъжки ,а отборът играе така както искаме ,с борба и хъс ,и дори да падаме пак ще го подкрепяме както беше в сряда в Бургас .А колкото до това дали след 2 слаби мача ще го гоним и него да ,защото и ти ако не си гледаш работата и не си я вършиш както трябва не знам дали някой ще те държи и ще ти вика браво .

dream team
Контакти:

Мнениеот dream team » 15 авг 2014 09:53

Вили е от типа треньори-мотиватори, Мъри е далеч по-грамотен и има по-висок таван. Не е случайно, че е от малкото български треньори в чужбина. Вили в момента е много подходящ за Ботев, защото отборът е притиснат и мотивацията е способна да го движи напред.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 15 авг 2014 09:54

Мърльо е такъв страшен треньор, че привържениците на Левски само като чуят за неговото завръщане казват " не, мерси" :lol:
Изображение

knbb
Контакти:

Мнениеот knbb » 15 авг 2014 10:00

bilyaletdinov написа:

С.Стоилов няма ли мач с Виляреал в четвъртък за влизане в групите на ЛЕ водейки отбора, който миналата година отстрани с обща разлика 6-0? Toлкова по темата. Радвайте се на г-н Вуцов, докато не е станал Овчата глава и не дойде поредното "говедо"...

четете бе хора питам за Ботев не за Астана

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 15 авг 2014 10:03

veselinsk написа:Мърльо е такъв страшен треньор, че привържениците на Левски само като чуят за неговото завръщане казват " не, мерси" :lol:

Абсолютно съм съгласен, че "не, мерси" е положението ни спрямо Мъри! Обаче си забравил да напишеш какво ни е мнението за Овчата Глава и че левскарите като чуем за евентуално негово връщане при нас дори не казваме "не, мерси" а почваме да се кръстим това да не стане никога!

Вили Вуцов е един връзкар и нищо повече, ако не беше баща му да го лансира из футболните среди, никога нямаше да чуем за него! Той е това което е само и единствено заради баща си, едно време дъртия Вуцан изрови света, подля тонове мръсна вода против Мъри и Наско само и само тара да ги изгони за да може синчето му да изпълни мечтата му, да стане треньор в Левски! Но бързо, бързо си замина и добре, че стана така иначе титла 2009 щяхме да видим с този истерик точно през крив макарон!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
white-black 1926
Контакти:

Мнениеот white-black 1926 » 15 авг 2014 10:09

Нека да мине малко време от първенството и тогава може да ги сравнявате
[rimg]http://img851.imageshack.us/img851/8454/modelche.png[/rimg][rimg]http://www.sportideas.eu/wp-content/uploads/2012/07/lokog.jpg[/rimg][rimg]http://www.futbol24.com/upload/team/England/Boreham-Wood.png[/rimg]
kanar84:Ние сме от Стряма,Сопот и Кичука и всеки ни чука!

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 15 авг 2014 10:38

Avanti_Ragazzi написа:
veselinsk написа:Мърльо е такъв страшен треньор, че привържениците на Левски само като чуят за неговото завръщане казват " не, мерси" :lol:

Абсолютно съм съгласен, че "не, мерси" е положението ни спрямо Мъри! Обаче си забравил да напишеш какво ни е мнението за Овчата Глава и че левскарите като чуем за евентуално негово връщане при нас дори не казваме "не, мерси" а почваме да се кръстим това да не стане никога!

Вили Вуцов е един връзкар и нищо повече, ако не беше баща му да го лансира из футболните среди, никога нямаше да чуем за него! Той е това което е само и единствено заради баща си, едно време дъртия Вуцан изрови света, подля тонове мръсна вода против Мъри и Наско само и само тара да ги изгони за да може синчето му да изпълни мечтата му, да стане треньор в Левски! Но бързо, бързо си замина и добре, че стана така иначе титла 2009 щяхме да видим с този истерик точно през крив макарон!

Абе и аз бях първоначално в потрес след като видях новината,че Вуцов ни става треньор, но с времето лека полека започва да печели симпатии. Мърльо се опитваше да ни омайва с приказки за правилен футбол, а с футболисти с големи заплати на терена всичко беше една голяма нула. Последните ни 2-3 мача се играе пресиращ,бърз,атакуващ футбол и то главно с млади момчета - може би след рязград и ловеч играем най-приятния за окото футбол. При вас беше треньор 2 мача, че Мурсия го изгониха за 3. Освен тези 2 мача не е бил треньор на отбор с качествени играчи и амбиции за класиране и реално не можеш да кажеш добър треньор ли е или е некъдърник. За момента показва,че изобщо не е некъдърника, за който всички го мислят.
Изображение

Върни се в “Ботев”