БоНби и дим, левскарски режим!!!!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Avanti_Ragazzi написа:Стига сте мрънкали за тия боНби бе деца!!!! Сега е нищо, аз като започнах да ходя по-мачове в края на 90-те и началото на века, кво беше да не ви описвам картинката!!! Не боНби имаше а снаряди, хората ходиха с по 7 или 8 боНби в тях преди мач, като до стадиона ги изгърмяваха повечето! А на стадиона при гол беше като в Палестина, да не говорим като се пуснеше някоя военна димка, 10 минути не можеше да се разнесе дима! А тука се карате за една боНба!!! Ае стига бе!!
modor написа:Avanti_Ragazzi написа:Стига сте мрънкали за тия боНби бе деца!!!! Сега е нищо, аз като започнах да ходя по-мачове в края на 90-те и началото на века, кво беше да не ви описвам картинката!!! Не боНби имаше а снаряди, хората ходиха с по 7 или 8 боНби в тях преди мач, като до стадиона ги изгърмяваха повечето! А на стадиона при гол беше като в Палестина, да не говорим като се пуснеше някоя военна димка, 10 минути не можеше да се разнесе дима! А тука се карате за една боНба!!! Ае стига бе!!
Много гадни бяха тия военни димки![]()
![]()
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
modor написа:На Иванков го вкараха тогава, нали?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Stahlgewitter написа:white-black 1926 написа:Кви камери кви пет лева,ква Англия,тука не стават такива неща,то не само БФС ами и манталитета на българина ,единственната надежда е сред агитките да си имат контролиращи хора,стюарди или както искайте да ги наричате,иска се превъзпитание,някой като хвърли бутилка,бомба,два шамара и с шутове извън сектора,да видим другия път дали ще хвърля
Това е мач бе,аланкоолу,не е театър.На стАдиона има всякакви.Агитките са си агитки,ако не ти се участва има и други сектори,толкова ли е трудно?И да,трябва да се внимава с боНбите,но чак пък да няма,не съм съгласен.
Leeroy написа:Stahlgewitter написа:white-black 1926 написа:Кви камери кви пет лева,ква Англия,тука не стават такива неща,то не само БФС ами и манталитета на българина ,единственната надежда е сред агитките да си имат контролиращи хора,стюарди или както искайте да ги наричате,иска се превъзпитание,някой като хвърли бутилка,бомба,два шамара и с шутове извън сектора,да видим другия път дали ще хвърля
Това е мач бе,аланкоолу,не е театър.На стАдиона има всякакви.Агитките са си агитки,ако не ти се участва има и други сектори,толкова ли е трудно?И да,трябва да се внимава с боНбите,но чак пък да няма,не съм съгласен.
Аланкоооолууу това като е футболен мач, да не да е война?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта