Лудогорец-Стяуа...фенове на ЦСКА???

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Лудогорец-Стяуа...фенове на ЦСКА???

Мнениеот BRF » 14 авг 2014 21:29

Син до гроб_ написа:
Мистри написа:Розовите от София ги разбирам.
Те посмъртно няма да простят на парахода, че ги заряза и налива пари в този измислен клуб, вместо при тях.
Розовите от Пловдив ги разбирам също-те са като фурнаджийска лопата.
Освен това мечтаят да са винаги в светлината на прожекторите.Нищо ,че са от миманса.
И сега да попитам, с какво се промени Лудогорец за една година?
Повече ги подпират съдиите ли?
И защо преди година , когато част от сините привърженици подкрепиха Лацио, бяха национални предатели, а сега вие ще сте герои и борци за справедливост ли? :lol:
Жалки сте.
Има много медицински термини, с които може да се охарактеризира болестта ви, но само един в общочовешки план-третия пол. :mrgreen:

Твоят въпрос е много на място, ама на никого не му стиска да отговори!

Никой не се има за борец за справедливост!Част от вашите хора са си приятели с Лацио,част от нашите със Стяуа!Най-нормалното нещо беше вашата подкрепа за римляни миналата година,както и нашата за румънците!Феновете на Лацио скандираха вашето име на стадиона след вашия мач,ултрасите на Стауа скандираха нашето.Има си уважението!Феновете на лудогорец просто имат такъв късмет,че се падат с такива отбори.Ако по някаква случайност влязат в ШЛ и се паднат с Ливърпул-и аз съм на стадиона!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 14 авг 2014 21:42

mozart написа:Цените за сектор Г на реванша щели да са по 50лв!

Лошо за вас.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 14 авг 2014 21:53

Червени_шампиони написа:
mozart написа:Цените за сектор Г на реванша щели да са по 50лв!

Лошо за вас.

Напротив, Домуса, ще направи лев от червните сърца милиони (няколкостотин) дето ще изпълнят сектор Г :) ! Вие не можете да си напълните сектора срещу Левски, камо ли като трябва да се подкрепя чужд отбор. Няколко стотин, е абсолютния максимум, колкото събраха и геренци!
50 лв, ще е билетът в сектора за гости ако се купи от България, останалите ще ги дадат директно на Стяуа. Едва ли са толкова глупави да ви ги дадат на вас! :lol:
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 14 авг 2014 22:07

Винаги има вратички, ако си решил да посетиш дадена среща.. ще се намери начин... ти не бери грижи колко пари ще е билета 8-)

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 14 авг 2014 22:08

Teo написа:Винаги има вратички, ако си решил да посетиш дадена среща.. ще се намери начин... ти не бери грижи колко пари ще е билета 8-)

Мен приятел не ме интересува, само споделих с вас какво съм чул! За другото си прав!
Аз съм от Микре Юнайтед

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 14 авг 2014 22:59

Аз ще бъда безпристрастен. Ще гледам мача и нека по - добрият победи. Дано това да е "Лудогорец", но имам убеждението, че отново "зелените" ще играят в групите на "Лига Европа"! Нямат самочувствието за подобен мач. Може би, ако УЕФА не беше им скроила шапка, щяха да са сигурни за следващата фаза, но това го знаем от едно време.
Кашчей помни като мен как навремето нашите отбори ги прекараха през сезон 1968-1969. И не само нашите нали? Теглиха жребий, после нещо не било в ред. Имаше втори жребий, но "Левски" и "Спартак" София твърдо решиха да се откажат, защото е неморално подобно поведение. Не бяха единствени. Почти целият Варшавски договор направи същото. Участието на "Слован" Братислава и спечелената КНК беше заради Пражката пролет, заради компенсация към Източна Европа, че уж от УЕФА били хора. Хора, но друг път. Манипулатори!
Твърдо против западняците. Те не струват като морал.
Ако "Левски" имаше собственик като Домусчиев, щях да съм доволен, но скоро няма да се появи. Браво на човека за всичко, което направи в организационен план! За арогантното поведение го казах и стоя зад думите си. Някак не върви на малък клуб да се държи така, но във времена като днешните, обратното е изключение.
Младите отбори са като малките деца, като един човек, който е на възраст, когато може да постигне всичко, стига да има желание. Искат ли, искат, защото им трябват успехи. Минава време и почват да се осъзнават, че не всичко е титли, купи, пари. Тогава става след години.
"Лудогорец" не е виновен за състоянието на родния футбол. "Левски" и ЦСКА сами са си виновни и никой друг. Трябва те да направят стъпката напред, а не да чакат някой отново да ми помага. Времената са други за жалост на всички. Нещата зависят не и от обикновения човек, а от единствено от мажоритарния собственик(Ох, каква чуждица). Добре де, от властимащия.
Когато някога си давах парите за билет, знаех, че те отиват на сигурно място. Това "някога" е преди мнооого години.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 14 авг 2014 23:08

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Напълно откачена и комплексарска тема. Който иска да си вика за Стяуа,който иска за Университатя Крайова-негова си работа. Аз ще съм за Лудогорец. Гледам футбол някъде от 1972 г и мога да кажа че такъв клубен отбор в България след 1990 не е имало.Показва го и 1/8 финала за ЛЕ. Който е подпиран тук от съдии,който е бутан,който е нечестен-в Европа му лъсва задника.Е...на Лудогорец не му лъсна. Този отбор посмъртно не може да загуби от Мура,Павлодар,Зимбру,Дунайварош и други подобни евровеличия. Взели някои тука да ми говорят за морал,за наглост и надуване. И кои са тия някои-дето в продължение на 4 десетилетия гостуваха в провинцията с 14 души(11+3-ма съдии),дето обираха всичко най-добро като качество от страната и играеха на практика с националния отбор(червените имам предвид),без разбира се да се бръкнат и 1 лев за трансфер или нещо подобно,без разбира се да питат никой отбор като му вземаха играчите.Мандрата свърши! Купете си играчи,направете стадион,създайте академия,създайте организация като в Разград и тогава се надувайте и Вие като Домусчиев! Само че сухо дупе-риба не яде. Който не може или не му стиска-само плюе и казва че гроздето е кисело...

Хаха, по-големи глупости скоро не бях чел. И още си има слепи, ама то винаги си ги има. Той и техния ще лъсне скоро, а не е ли вече и лъснал- каква школа са създали пък те, като окрадоха всички млади таланти от други отбори, които не ви кефят. :)

И тъй като гледаш от 72-ра предполагам си спомняш колко чужденци можеха да играят в А група, така че не ми правете такива сравнения. И други гледаме от бая отдавна, не сме вчерашни. :) За някои от другите неща със съгласен- случвали са се. Я кажи тогава за сините, да видим какво си гледал. Що ги жалите тях? :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 15 авг 2014 07:01

Thurman Murman написа:
MAXIMUS написа:Никога, ама НИКОГА няма да подкрепям чужд отбор срещу български !!! И на мен са ми противни Киро и брат му, но правят много неща за футбола ни '

Особено, когато уредиха Миньор да играе с децата срещу тях, а срещу вас да скочат на 120% с всичките си сили и титуляри :mrgreen:

Жалко, че като фен на ЦСКА не ги помниш тия гаври с отбора ви.

Всичко помня, но преди всичко съм българин ! Друг е начина за "отмъщение" !

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 15 авг 2014 09:39

Мистри написа:Розовите от София ги разбирам.
Те посмъртно няма да простят на парахода, че ги заряза и налива пари в този измислен клуб, вместо при тях.
Розовите от Пловдив ги разбирам също-те са като фурнаджийска лопата.
Освен това мечтаят да са винаги в светлината на прожекторите.Нищо ,че са от миманса.
И сега да попитам, с какво се промени Лудогорец за една година?
Повече ги подпират съдиите ли?
И защо преди година , когато част от сините привърженици подкрепиха Лацио, бяха национални предатели, а сега вие ще сте герои и борци за справедливост ли? :lol:
Жалки сте.
Има много медицински термини, с които може да се охарактеризира болестта ви, но само един в общочовешки план-третия пол. :mrgreen:

Като всеки нормален човек ,няма как да разбереш глупоста брадъре, а глупоста на панчаревци и сопотци е безгранична.
Лудогорец ще спре червената мамалига.

Потребителски аватар
avg

Мнениеот avg » 15 авг 2014 10:57

Айде фенчетата на цска не се оплаквайте щото сте много мазни и долни! Когато отборчето ви легна на Локо София преди 2 години в последния кръг само и само да останат в А група за сметка на Ботев Враца тогава нищо не викахте а! Явно сте се научили да помните другите неща ама не виждате какво продажно и долнопробно отборче имате! Лудогорец ше има да ви бият на легане и на ставане, всички долнопробни и продажни отборчета а завистта ви към най-добрия отбор на България е толкова жалка, че станахте за смях, да подкрепяш някакъв румънски отбор само и само щото сте завистници! :mrgreen:
Последна промяна от avg на 15 авг 2014 11:00, променено общо 1 път.
:)

Върни се в “ЦСКА”