IV кръг: ЦСКА - Хасково 4:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: IV кръг: ЦСКА - Хасково

Мнениеот TristaNNN » 11 авг 2014 14:09

mistreated написа:
TristaNNN написа:Бре, тия взели та били и то с четири гола. Браво, но накрая идва Лудогорец и всичко си идва на мястото :)

Хубаво, че на нас чак Лудогорец се налага да идва. За вас са достатъчни и Берое.

Браво, дерзайте :) И в предишни години се получваше същото, а сетне. ..ай да не спамим в темата :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: IV кръг: ЦСКА - Хасково 4:0

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 11 авг 2014 14:58

Логична и лесна победа за ЦСКА. Не са във върхова форма и не играха кой знае колко но за този мач не им и трябваше, тъй като разликата в класите на двата отбора им го позволи.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 11 авг 2014 15:21

Betchualeng Arnaikem написа:Логична и лесна победа за ЦСКА. Не са във върхова форма и не играха кой знае колко но за този мач не им и трябваше, тъй като разликата в класите на двата отбора им го позволи.

Понеже ти гледа мача и знаеш как сме играли...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 11 авг 2014 15:29

За тези които не са били на мача - това беше най-силният ни мач досега. Имаше и доста публика въпреки съперника. Не съм съгласен с колегата, който е написал около 2 хиляди. "А" и "В" сектор бяха запълнени на около 70%, това са поне 5-6 хиляди души. Направи ми много добро впечатление, че в "А" сектор имаше много жени, деца и стари хора. Даже по едно време ме хвана срам, че викам вулгарности, а около мен имаше 5-6 деца. Играта ни в мача беше красива с бързи комбинативни атаки по крилата и през центъра, диагонални подавания, като топката през огромната част от времето се подаваше по земята. Сещам се за само едно изритване на топката напред от страна на Дивиш при 3:0, когато нападателя на Хасково го пресира в наказателното поле. А бе общо взето играхме в стил Крейзи Форест в най-добрите им мачове. ;) Вярно, че съперника не беше кой знае какво, но същите биха Лудогорец, а с нас играха колкото им позволихме ние. Между другото изпуснахме изключително много положение, и ако не беше отличния вратар на Хасково щяхме да вкараме поне още 5 гола. Футболистите почнаха да показват качествата си. Суарес показа много добри неща, Мисиджън също ми хареса. Игра много по-добре от Супи на левия бек в миналите срещи. Буш бележи за пореден път. Даже Жоаким вкара, но за него аз продължавам да имам известни резерви. Както ви казах - времето работи за нас и този отбор тепърва ще се сработва. Дори на този етап, в който сме в момента, ако сега играехме със Зимбру ви гарантирам, че щяхме да ги бием. Хасково играха подобно на тях, но сега футболистите се намираха на терена за разлика от мачовете с молдовците. Търпение и всичко ще се нареди. Предричам, че ще се борим с Лудогорец до последния кръг, а нищо чудно и да станем шампиони. Само вече трябва да се преустанови това текучество на футболисти и да не се привличат (или напускат) повече от 4-5 играча на трансферен прозорец.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Eleril
Контакти:

Мнениеот Eleril » 11 авг 2014 15:54

Red Warrior написа:За тези които не са били на мача - това беше най-силният ни мач досега. Имаше и доста публика въпреки съперника. Не съм съгласен с колегата, който е написал около 2 хиляди. "А" и "В" сектор бяха запълнени на около 70%, това са поне 5-6 хиляди души. Направи ми много добро впечатление, че в "А" сектор имаше много жени, деца и стари хора. Даже по едно време ме хвана срам, че викам вулгарности, а около мен имаше 5-6 деца. Играта ни в мача беше красива с бързи комбинативни атаки по крилата и през центъра, диагонални подавания, като топката през огромната част от времето се подаваше по земята. Сещам се за само едно изритване на топката напред от страна на Дивиш при 3:0, когато нападателя на Хасково го пресира в наказателното поле. А бе общо взето играхме в стил Крейзи Форест в най-добрите им мачове. ;) Вярно, че съперника не беше кой знае какво, но същите биха Лудогорец, а с нас играха колкото им позволихме ние. Между другото изпуснахме изключително много положение, и ако не беше отличния вратар на Хасково щяхме да вкараме поне още 5 гола. Футболистите почнаха да показват качествата си. Суарес показа много добри неща, Мисиджън също ми хареса. Игра много по-добре от Супи на левия бек в миналите срещи. Буш бележи за пореден път. Даже Жоаким вкара, но за него аз продължавам да имам известни резерви. Както ви казах - времето работи за нас и този отбор тепърва ще се сработва. Дори на този етап, в който сме в момента, ако сега играехме със Зимбру ви гарантирам, че щяхме да ги бием. Хасково играха подобно на тях, но сега футболистите се намираха на терена за разлика от мачовете с молдовците. Търпение и всичко ще се нареди. Предричам, че ще се борим с Лудогорец до последния кръг, а нищо чудно и да станем шампиони. Само вече трябва да се преустанови това текучество на футболисти и да не се привличат (или напускат) повече от 4-5 играча на трансферен прозорец.

Много точно мнение.Супусепа,впрочем,игра доста добре като централен защитник,но като бек нещо не му връзва.Единствената ми забележка е,че малко по-бързо трябва да подаваме.И двете Тонита,и Маркиньос,и Борето Галчев през второто,много забавяха пасовете иначе хасковлии и с още голове щяха да си отидат.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 авг 2014 15:56

Red Warrior написа:За тези които не са били на мача - това беше най-силният ни мач досега. Имаше и доста публика въпреки съперника. Не съм съгласен с колегата, който е написал около 2 хиляди. "А" и "В" сектор бяха запълнени на около 70%, това са поне 5-6 хиляди души. Направи ми много добро впечатление, че в "А" сектор имаше много жени, деца и стари хора. Даже по едно време ме хвана срам, че викам вулгарности, а около мен имаше 5-6 деца. Играта ни в мача беше красива с бързи комбинативни атаки по крилата и през центъра, диагонални подавания, като топката през огромната част от времето се подаваше по земята. Сещам се за само едно изритване на топката напред от страна на Дивиш при 3:0, когато нападателя на Хасково го пресира в наказателното поле. А бе общо взето играхме в стил Крейзи Форест в най-добрите им мачове. ;) Вярно, че съперника не беше кой знае какво, но същите биха Лудогорец, а с нас играха колкото им позволихме ние. Между другото изпуснахме изключително много положение, и ако не беше отличния вратар на Хасково щяхме да вкараме поне още 5 гола. Футболистите почнаха да показват качествата си. Суарес показа много добри неща, Мисиджън също ми хареса. Игра много по-добре от Супи на левия бек в миналите срещи. Буш бележи за пореден път. Даже Жоаким вкара, но за него аз продължавам да имам известни резерви. Както ви казах - времето работи за нас и този отбор тепърва ще се сработва. Дори на този етап, в който сме в момента, ако сега играехме със Зимбру ви гарантирам, че щяхме да ги бием. Хасково играха подобно на тях, но сега футболистите се намираха на терена за разлика от мачовете с молдовците. Търпение и всичко ще се нареди. Предричам, че ще се борим с Лудогорец до последния кръг, а нищо чудно и да станем шампиони. Само вече трябва да се преустанови това текучество на футболисти и да не се привличат (или напускат) повече от 4-5 играча на трансферен прозорец.

Благодаря!

Потребителски аватар
kartacha_hs
Контакти:

Мнениеот kartacha_hs » 15 авг 2014 05:01

Честита победа на ЦСКА. Напълно заслужена. Не съм виждал досега нашите да играят по-стреснато от съперника и напълно закономерно загубиха с разлика.
Не мога да разбера само защо скандирахте "Буш! Буш!"(между другото си помислих, че е расисткото маймунско, макар че като се огледах, черни нямахме), както и защо се радвахте толкова на другите чужденци, които ще са още половин или един сезон при вас. Но това си е ваше право. Победителите никой не ги съди.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 15 авг 2014 09:48

kartacha_hs написа:Честита победа на ЦСКА. Напълно заслужена. Не съм виждал досега нашите да играят по-стреснато от съперника и напълно закономерно загубиха с разлика.
Не мога да разбера само защо скандирахте "Буш! Буш!"(между другото си помислих, че е расисткото маймунско, макар че като се огледах, черни нямахме), както и защо се радвахте толкова на другите чужденци, които ще са още половин или един сезон при вас. Но това си е ваше право. Победителите никой не ги съди.

Буш, Буш...Сигурно защото имаме такъв играч, който бележи гол след гол?

Върни се в “ЦСКА”