"А"група,5 кръг:Левски София-Ботев Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Re: "А"група,5 кръг:Левски София-Ботев Пловдив

Мнениеот drughi » 14 авг 2014 22:52

za nas e toj religiq написа:
drughi написа:
Жълто-черен Пловдив написа:
drughi написа:Половината точки на Ботев досега са спечелени с луд късмет - с Берое изравнителен гол в 94-та минута, и с Черно Море победен гол в 87 минута. Ако този път нямат такъв късмет, най-логичното нещо на света е да загубят мача. Успех на Левски е моята прогноза.

Те, и Лудогорец, ви биха с много късмет с 1:4 - "ако Данчо, примерно, не беше ял боб на обед и не беше пръднал при първия гол, щеше да хване топката, и тогава мачът отиваше към разгром на Лудогорец, дейба..." А пък, ако баба ти беше мъжка, не ми се мисли - ДМС-ът щеше да е 5 лв.

Аз говоря с факти, ти говориш за баба ми? Неко хората си правят изводите... :!:

Тия точки са спечелени с борба , не с късмет! Мача се играе 90+ мин и дали ще влезе в 1-ва или 93-та победния гол няма никво значение! Това са фактите !

Прав си, но надали всеки път ще вкарвате в 93 тата. Може случайно и срещу Левски да вкарате тогава, но все някога това ще спре.
Изображение

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 14 авг 2014 22:55

drughi написа:
za nas e toj religiq написа:
drughi написа:
drughi написа:Половината точки на Ботев досега са спечелени с луд късмет - с Берое изравнителен гол в 94-та минута, и с Черно Море победен гол в 87 минута. Ако този път нямат такъв късмет, най-логичното нещо на света е да загубят мача. Успех на Левски е моята прогноза.

Те, и Лудогорец, ви биха с много късмет с 1:4 - "ако Данчо, примерно, не беше ял боб на обед и не беше пръднал при първия гол, щеше да хване топката, и тогава мачът отиваше към разгром на Лудогорец, дейба..." А пък, ако баба ти беше мъжка, не ми се мисли - ДМС-ът щеше да е 5 лв.

Аз говоря с факти, ти говориш за баба ми? Неко хората си правят изводите... :!:

Тия точки са спечелени с борба , не с късмет! Мача се играе 90+ мин и дали ще влезе в 1-ва или 93-та победния гол няма никво значение! Това са фактите !

Прав си, но надали всеки път ще вкарвате в 93 тата. Може случайно и срещу Левски да вкарате тогава, но все някога това ще спре.

Естествено, няма как да става всеки път, миналата година пък ставаше точно обратно, точно в тия минути, 100%ви положения изтървахме в не един мач, и съответно не можахме да бием! Важното е че има желание и борба!
Последна промяна от za nas e toj religiq на 14 авг 2014 22:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 14 авг 2014 22:56

drughi написа:

Аз говоря с факти, ти говориш за баба ми? Нека хората си правят изводите... :!:

Не, бе, пич, просто се опитвам да ти обясня, че по твоята логика всичките ви точки са пълен късмет - случаен гол на Герена, случайно равенство със Славия, още по-случайна победа в Хасково и случаен разгром от Лудогорец. Като оставим настрана мача в Хасково, коя от двете ви точки като хиксове са ви закономерни?
Футболът не е математика, ако беше - "еврофутбол" щеше да фалира бързо. Има го и късметът, и моментното настроение и емоционално състояние на някой състезател и т.н. , и накрая се гледа крайния резултат след 90 мин игра. Но едно е сигурно - успехът най-често отива при онзи, който най-упорито го е търсил. Особено в Бг-първенството, където всеки може да бие и да падне от всеки.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 14 авг 2014 23:06

отървахме се неадекватния Кунчев ,но този 120 килограмовия Пл.Крумов ме безпокои,момчето дебелее с часове и вече все по -трудно си връзва дори бутонките ,не случайно всички пробиви идват от неговата страна ! Гаждев , Божинов,Луис и Анете вече трябва да се отпушат,дано Прохазка играе,че на този етап ни е единствения играч на ниво
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 15 авг 2014 00:05

zlato1234 написа:Ако Ботев бият, невероятно са силни, съдията е прекрасен, Вуцата велик...
Ако Левски бият, съдията е виновен, рев, сополи, декларации, "ах това лошо синьо БФС" и Вуцата пусна на Левски.
При равен е възможно всичко от по-горе... :lol: :mrgreen:

:lol: Ха ха ха, хи хи хи, колко смешно нали, Ламарин Тенекиджиев? :lol:
Само че, не винаги застраховките покриват щетите! :)
За мача: Най-логично е да завърши с победа за гостите, но и равенство няма да ме разсърди. :)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 15 авг 2014 08:33

За сините фенове които твърдят, че след загубата сме щели да ревем от съдията искам само да кажа че за нито един от трите мача които изиграхме и загубихме на герена миналия сезон не е имало фен на Ботев който да е оправдал загубите със съдията. Дори напротив съдиите си свириха повече от добре е спестиха по 3-4 картона и на двата отбора но това за родното първенство си е напълно нормално.

Иначе моята прогноза за мача е че ще има много голове като по надъхания отбор ще измъкне победата. Дано това да сме ние .

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Мнениеот atanas7510 » 15 авг 2014 11:31

Не са по силен отбор от нас реално два равностойни отбора.Но поне знам че и да не бием, ще играем и борим и ще играем истински не като предните 3 мача. Успех и жалко, че не можем да отидем на мача. Аман от тези наказания.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 15 авг 2014 13:36

3:0
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 15 авг 2014 17:51

Мача ще се излъчи по Диема!
Изображение
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 16 авг 2014 10:27

slash1912 написа:Мача ще се излъчи по Диема!
Изображение

Значи ще паднем. "Диема" излъчват мачове на "Левски", в които има основно загуби.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Ботев”