Селекцията на "Армията" - 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Селекцията на "Армията" - 2014

Мнениеот BRF » 13 авг 2014 15:20

Udoji90 написа:И още един нападател си трябва. С Камбуров бройката беше добра, ама сега са само двама. Контузи ли се единият, оставаме без алтернатива на пейката и без възможност да заиграем с двама напред в течение на мача. Дори за отбор, който играе с един нападател (те повечето клубове са така), е хубаво да си има трима. Ако толкова не успеем да намерим някого, дори Косоко бих го приел пак - доста оплюван, ама през пролетта ни вкара някои от най-важните голове, пък и за А група си е ОК. (Друг е въпросът, че уж не му е това титулярната позиция, но май повечето ще се съгласят, че като нападател пролетта игра по-добре, отколкото като дясно крило есента.)
Относно Р. Димитров, той е един остър бек (и като крило играеше преди), какъвто нямаме, но предполагам, че Стойчо ще си държи ка Апата и Венци отдясно, пък и още един защитник идва някак в повече. Впрочем, и сега май са си в повече най-вече поради многото централни защитници. (На Причиненко титулярният му пост уж беше опорен халф, а и него ползваме в защита, което впрочем до момента е успешен ход.)

Дано Мораеш премине пробите при Стойчо! :? 8-) :lol:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 13 авг 2014 15:47

BRF написа:
mistreated написа:То не е лошо да се замислим за Радослав Димитров. Може да не е Меси, ама поне е десен бек и ще ни излезе без пари.

Прав си!По едно време даже беше национал!Обаче,явно нещо е станало щом и от Славия и от подуяне го изгониха!

Не му е чиста работата след като чичо Венци и индженеро са го изгонили, а е със статут на национал. Или са го хванали, че продава мачове (в Славия), или нещо друго, като например не спазване на спортния режим. След като го гонят от Славия и Левски - няма място при нас.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 14 авг 2014 10:07

Жуниор Мораес? Дали е възможно това?
Ако не бъде продаден до края на трансферния прозорец в силен западен отбор, нашите щели да го поискат под наем, като щели да прескочат дори тавана на заплатите за него.

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 14 авг 2014 10:15

Venko123 написа:Жуниор Мораес? Дали е възможно това?
Ако не бъде продаден до края на трансферния прозорец в силен западен отбор, нашите щели да го поискат под наем, като щели да прескочат дори тавана на заплатите за него.

Съмнявам се,нереално ми звучи.Те лиценза ще ни вземат,а ние Мораес ще вземеме,няма как да стане според мен.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 14 авг 2014 10:26

Тик-Так1892 написа:

Съмнявам се,нереално ми звучи.Те лиценза ще ни вземат,а ние Мораес ще вземеме,няма как да стане според мен.

Кой ти каза, че ще ни вземат лиценза бе момче? Спортал?? Тия неща още преди дни бяха ясно, че ще бъдат писани, идва мач с каузата...Колко сте глуповати...Всеки път преди мач с тях пишат едно и също и вие вярвате.
В Спортал имат видео с феновете на Ботев, и пишат, че пеели БЪЛГАРИ юнаци...И на това ли ще повярваш, при положение че дори на клипа се чува че пеят КАНАРИ юнаци?
Наш фен още вчера писа след поредното платено интервю на пияндето Джеки, който ми беше любимец като футболист, че днес ще има следните статии:
1. Новини за лиценза - има ги.
2. Новини от сдружението - има ги.
3. Новини за забавени заплати и премии - за тях не знам, не съм проверил, ама май мернах нещо такова.
Мислете малко.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 14 авг 2014 10:30

Следете и за интервю на Паро тези дни. ;)

Потребителски аватар
Sh. Group
Контакти:

Мнениеот Sh. Group » 14 авг 2014 16:10

По принцип в живота няма невъзможни неща, но в нашата ситуация, за да се случи това има доста условности - парите, ситуацията в Украйна, липса на оферта от някой богат клуб, дали Металург ще се навият да го пуснат под наем и т.н. Дай Боже да успеем да го вземем по някакъв начин пък макар и за половин сезон.
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 14 авг 2014 16:53

Ами и на мен ми се чу българи юнаци единия път, което си е жива подигравка с всякакви каузи.

Аз пък искам Мораеш да отиде в Стяуа и да приключим с каузите и да им дойде акъла като прецакват другите, че не е хубаво от тяхна страна. ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 14 авг 2014 23:49

Честно казано не смятм, че си заслужава да му плащаме 50 000 евро заплата. Да, много е добър но ни е над чергата. С парите за негова заплата можем да вземем 6-7 нападатели от тях поне двама да излязат читави и да вкарват редовно.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 авг 2014 09:22

dreben23 написа:[offtopic]
ЕКСКЛУЗИВНО В SPORT1.BG: МЕНДИ И КОСОКО МОЛЯТ ДА СЕ ВЪРНАТ В ЦСКА

След като напусна по неуважителен начин ЦСКА преди месец и половина, сенегалският защитник на Литекс Джаксън Менди се е примолил да се върне обратно на Армията, научи Sport1.bg. Същото е направил и неговият добър приятел Омар Косоко, който също играе в момента в Ловеч.

Двамата не се чувстват добре в Литекс, въпреки че нямат проблеми с парите. Причината за това са неубедителинте резултати, а и цялостната ситуация край Покрития мост. Те недоволстват от липсата на публика, слабите резултати, а и цялостното отношение към тях. Преди няколко дни Джаксън Менди лично се е обадил на треньорския щаб на ЦСКА и е поискал извинение за постъпката си на лагера в Боровец. Той дори е питал има ли възможност да се върне обратно в ЦСКА и при какви условия. На Армията обаче с право са непреклонни, там има достатъчно защитници в лицето на Валентин Илиев, Александър Тунчев, Денис Причиненко, Марин Оршулич и Пламен Крачунов.

Същото важи и за футболиста от Бенин Косоко. Въпреки това обаче и двамата много бързо започнаха да осъзнават, че отиването в Литекс е било крачка назад в кариерите им. Менди дори не взе участие в последните няколко мача на оранжевите, докато Косоко влиза предимно като резерва.
[/offtopic]

Ще ви дойде акъла, ама идва когато е късно! :lol:

Дрън дрън, Менди молел да се връща :lol:

Бранителят на Литекс Джаксън Менди категорично опроверга информациите, че се е свързал с ръководството на ЦСКА и е проявил желание да се завърне на “Българска армия”.

“Поредните лъжи по мой адрес. Възмутен съм! На никого от ЦСКА не съм звънял! Нито на Томов, нито на Тодоров. Това са пълни спекулации, че искам да се връщам в ЦСКА. Нямам такова намерение и желание! В Литекс са коректни и се чувствам отлично", заяви Менди по повод появилите се информации, че желае да се ърне в бившия си клуб.

Не играх в първите два мача от шампионата заради наказание, а след това лекувах травма. Вече нещата са по-добре. Тренирам здраво и нямам търпение да се завърна в игра”, сподели защитникът пред клубния сайт на “оранжевите".

ГОНГ
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Архив”