Суперкупа:Ботев-Лудогорец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Бисерите на Вили Вуцов за съдията
Вили е един от нас!Хубав или лош,това е.
- white-black 1926
- Контакти:
Re: Една тенекия за сметка на един картон...
Thurman Murman написа:kubik написа:Сега пак написа лъжа.
единствените фенове на който им плащат да ходят по гостувания са феновете на Ботев.Факт.
ФАКТ, ФАКТ, ФАКТ...http://sport.plovdiv24.bg/60240.html
![]()
![]()
ти си много тъпо парче,вземи чети статията която постваш

[rimg]http://img851.imageshack.us/img851/8454/modelche.png[/rimg][rimg]http://www.sportideas.eu/wp-content/uploads/2012/07/lokog.jpg[/rimg][rimg]http://www.futbol24.com/upload/team/England/Boreham-Wood.png[/rimg]
kanar84:Ние сме от Стряма,Сопот и Кичука и всеки ни чука!
kanar84:Ние сме от Стряма,Сопот и Кичука и всеки ни чука!
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Re: Суперкупа:Ботев-Лудогорец
Не схващам за какъв "плач" и "рев" говорят някои дребни и завистливи душици
Никой не реве, напротив! НАПЪЛНО ГОРДИ И ДОВОЛНИ СМЕ ОТ ВИДЯНОТО ! Никой от нас не е вярвал, че можем да надиграем Лудогорец и да победим ! Тези момчета играха като равен с равен, надиграваха се, бориха се, горяха на терена и то срещу скъпо платената и обиграна селекция на Лудогорец, за това и заслужиха уважението на българския фен ! Няма неутрален човек с който да съм говорил и да не е бил ядосан и възмутен от това, което сътвори господина чернодришко! За пореден път, футбола и радостта на хората беше пренебрегнат, за сметка на нечии интереси ? Не знам защо никой не си задава въпроса , как и защо господина в черно, в последната една година, свири общо 4 от 6-те ни мача с Лудогорец? Това нормално явление ли е във футбола
И в тези 4 мача, все някак, намираше начин да остави горчив привкус от отсъжданията му и то все за една и съща част от феновете!
До този момент, винаги съм симпатизирал на Лудогорец и въпреки че в повечето мачове, които сме играли с тях съм се чувствал ощетен, продължавах да го правя!
Нашата публика беше единствената която ги посрещна с аплодисменти, след като завършиха похода си в Европа! Е, жалко, убеден съм че това повече няма да се случи! Както съм убеден, че и не остана канар, който да продължава да им симпатизира! И не защото футболистите или отбора им го заслужава, а защото някои хора се опитват да ни го натрапват и то по всевъзможни начини, с далеч от футболните аргументи на терена!
Радостно е, че има лъч светлина в тунела за БГ футбола! Видя се, как един оплюван и обиждан треньор, успя да накара 19-20 годишни футболисти да горят на терена! И въпреки, че повечето от тези момчета се познават от едва няколко седмици, изиграли са има няма по 2-3-5 мача в "А" група, изглеждаха като ОТБОР , който по нищо не отстъпва на именитата и звездна селекция на противниковия отбор
БРАВО МОМЧЕТА , БЪЛГАРИЯ Е С ВАС
Поздравявам и така дразнещия някои хора треньор, който успешно прехвърли амбицията си върху тези момчета и успя да направи така, че хората да говорят за тях, като за переспектива в бъдеще ! Единственото което поиска, бе подкрепа и търпение! Е господин Вуцов, мисля че дори и тези които не те харесваха при пристигането ти в нашия отбор, вече ти ги дават и ти вярват ! Аз лично ти пожелавам, да си все същия трън в очите на хората и да работиш със все същия хъс и амбиция ! Успех !

До този момент, винаги съм симпатизирал на Лудогорец и въпреки че в повечето мачове, които сме играли с тях съм се чувствал ощетен, продължавах да го правя!
Нашата публика беше единствената която ги посрещна с аплодисменти, след като завършиха похода си в Европа! Е, жалко, убеден съм че това повече няма да се случи! Както съм убеден, че и не остана канар, който да продължава да им симпатизира! И не защото футболистите или отбора им го заслужава, а защото някои хора се опитват да ни го натрапват и то по всевъзможни начини, с далеч от футболните аргументи на терена!
Радостно е, че има лъч светлина в тунела за БГ футбола! Видя се, как един оплюван и обиждан треньор, успя да накара 19-20 годишни футболисти да горят на терена! И въпреки, че повечето от тези момчета се познават от едва няколко седмици, изиграли са има няма по 2-3-5 мача в "А" група, изглеждаха като ОТБОР , който по нищо не отстъпва на именитата и звездна селекция на противниковия отбор

Поздравявам и така дразнещия някои хора треньор, който успешно прехвърли амбицията си върху тези момчета и успя да направи така, че хората да говорят за тях, като за переспектива в бъдеще ! Единственото което поиска, бе подкрепа и търпение! Е господин Вуцов, мисля че дори и тези които не те харесваха при пристигането ти в нашия отбор, вече ти ги дават и ти вярват ! Аз лично ти пожелавам, да си все същия трън в очите на хората и да работиш със все същия хъс и амбиция ! Успех !
Re: Една тенекия за сметка на един картон...
saract написа:До всички фенове на Ботев:как Алекс Колев при това единоборство получава рана на десния крак.
Ей така. Схвана ли?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=NcEYEFy5GSM[/youtube]
съдията Николай Йорданов
Съдийските права на рефера Николай Йорданов бяха спрени до разглеждане на представянето му в мача за Суперкупата между Лудогорец и Ботев, завършил 3:1, съобщи сайтът на БФС.
Ето какво се казва в официалното съобщение на Съдийската комисия:
“Председателят на Съдийската комисия спира правата на съдията от финала за Суперкупата на България, игран между отборите на ПФК Лудогорец и ПФК Ботев Пд, Николай Йорданов, заради представяне, неотговарящо на категорията на съдията и получена незадоволителна оценка от съдийския наблюдател. Правата на съдията ще бъдат спрени до следващото заседание на Съдийската комисия, когато представянето му ще бъде анализирано подробно.”
http://gong.bg/bg-football/drugi/spriah ... nov-292533
тема за съдията Николай Йорданов за коментари,може всеки да пусне и предишни изцепки на въпросния съдия
Re: съдията Николай Йорданов
Всеки път едно и също... спират му правата за 1 мач и след това отново анонимни поръчки... 

Последна промяна от Teo на 14 авг 2014 15:59, променено общо 1 път.
- trokadero_
- Контакти:
Този съдия си е хапнал бая пари снощи

ето и скандалния кадър на който се вижда как Дяков заповядва на съдията да изгони футболист на Ботев,по думите на потърпевшия Колев,Дяков е казал да го изгони,защото Лудогорец нямало да бият
-
- Контакти:
Толкова рЙЕв за една тенекия? Принципни господа сте, жони!

Николай Поръчков