Интересно ми е дали пак ще се покажат по медиите да агитират столичани да ги подкрепят. Миналата година помня че и билбордове имаше.
А Разград опустяваше, защото безплатни автобуси и безплатни билети за мач, докарваха лелки и дядовци да ядат семки на стадиона.
Лудогорец-Стяуа...фенове на ЦСКА???
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Thurman Murman
- Контакти:
Re: Лудогорец-Стяуа...фенове на ЦСКА???
spartaka написа:Смешни и жалки сте всички, които ще викате за Стяуа, Лудогорец може да са всякакви, но са български отбор, и за какви нагласени мачове говорите като мачкат и в Европа. Трябва да сте слепи, че са с по 2 класи над всички други наши отбори и само пискате, вместо да се радвате за тях, ами ако не бяха те, какво правим в Европа??? Ще бъдем като македонците и андорците! Айде малко се вземете в ръце и разсъждавайте реално
Като са 2 класи що не излезнат да играят и да си бият като хората, С ФУТБОЛ, ами трябва да гледаме тия циркове с платените съдии?
Последна промяна от Thurman Murman на 14 авг 2014 15:19, променено общо 1 път.
Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U

Щяли да викат за Стяуа. 

spartaka написа:Смешни и жалки сте всички, които ще викате за Стяуа, Лудогорец може да са всякакви, но са български отбор, и за какви нагласени мачове говорите като мачкат и в Европа. Трябва да сте слепи, че са с по 2 класи над всички други наши отбори и само пискате, вместо да се радвате за тях, ами ако не бяха те, какво правим в Европа??? Ще бъдем като македонците и андорците! Айде малко се вземете в ръце и разсъждавайте реално
И ти Господ ли си за да ми казваш за кой да викам? И аз мога да ти кажа, че си смешен да викаш за спартак по същия начин по който ти ми казваш, че съм смешен да викам за Стяуа. Българският футбол си има една кауза и тя се казва национален отбор. И за твое сведение така е и във всички "бели" страни. Никога няма да видиш фен на Реал да вика за Барса, фен на Сити да вика за Юнайтед и така нататък.
vasilev14 написа:Ама и цскарите не ги разбирам- Стяуа ги бие всеки път като играят,пък сега ще ги подкрепят.![]()
Стяуа е армейски отбор и ще получи безвъзмездна подкрепа на стадион Васил Левски

ronnie написа:Запазили са 2700 билета за мача в Румъния. Какво мислите, ще има 2700 празни места или въпросните места ще бъдат попълнени по добре познатата схема с платени "фенове"?
Ще има 3 платени автобуса от Гел Алша

Хората в разград са под строг мониторинг.. не отидеш ли на мача няма работа в завода

Teo написа:ronnie написа:Запазили са 2700 билета за мача в Румъния. Какво мислите, ще има 2700 празни места или въпросните места ще бъдат попълнени по добре познатата схема с платени "фенове"?
Ще има 3 платени автобуса от Гел Алшав това число влизат билетите за мача, кетъринг, нощувка, парни бани, мазила за тяло и т.н.
![]()
Хората в разград са под строг мониторинг.. не отидеш ли на мача няма работа в завода![]()
Да но все пак са 2700 места, бая зор ще видят с тези автобуси. Аз мисля, че сектора ще си остане празен като в Белград.
Стига сте ревали ! Който сее ветрове ще жъне бури.Собственикът ви е ренегат предал отбора на сърцето си сега ще си получи заслуженото.Тука няма българи ,турци власи.Момчетата от Стяуа винаги са заставали зад гърба ни и през 2008 и по времето на боклуците.От платените на Лудогорец не съм видял нищо, така че сме против тях.
onegavon написа:Стига сте ревали ! Който сее ветрове ще жъне бури.Собственикът ви е ренегат предал отбора на сърцето си сега ще си получи заслуженото.Тука няма българи ,турци власи.Момчетата от Стяуа винаги са заставали зад гърба ни и през 2008 и по времето на боклуците.От платените на Лудогорец не съм видял нищо, така че сме против тях.
Момчета от Стяуа почти винаги има на мачовете ни с лудогорец в разград.. за дербита да не говорим..

Да пуснеш във форума..си тема за друг мач , който не те касае....безценно !
Толкова се задъхват от злоба, червените че чак ще се задушат.
Всичко е крката на нашит футболисти, ако са по добри ще бият, ако са по слаби ще паднат !!
Вашата подкрепа за Стяуа знаете ли през кое им е ?. Поне ще гледате някой европейски мач..
Аз пък не ви мразя, безралични сте ми, ама наистина безразлични...
Толкова се задъхват от злоба, червените че чак ще се задушат.
Всичко е крката на нашит футболисти, ако са по добри ще бият, ако са по слаби ще паднат !!
Вашата подкрепа за Стяуа знаете ли през кое им е ?. Поне ще гледате някой европейски мач..
Аз пък не ви мразя, безралични сте ми, ама наистина безразлични...