Дисциплинарната комисия отложи за вторник
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Дисциплинарната комисия отложи за вторник
Дисциплинарната комисия на Българския футболен съюз отложи за вторник разглеждането на инцидентите на мача Левски – Литекс. Липсата на решение на ДК от днес означава ли, че Еньо Кръстовчев, Веселин Минев и Радостин Кишишев ще играят за отборите си в 14-я кръг, наказани ли са или не ?
Re: Дисциплинарната комисия отложи за вторник
Ами според мен наказанието за червен картон, два поредни жълти или пет натрупани жълти си е административно и се налага без събиране на комисия. Комисията от своя страна може да увеличи, намали или отмени някое от тях. Според мен пропускат мачовете си.
Иначе комисията щеше да се събере на секундата, както се събраха за жалката си декларацийка.
Иначе комисията щеше да се събере на секундата, както се събраха за жалката си декларацийка.
и тримата са накзани за по един мач...и по 300 и 500лв.
Автоматично си горят по 1 мач минимум,не се е случило нищо фрапантно ще изчакат да мине и кръга и ще се съберат ще имат повече работа.
-
- Контакти:
Чисто и просто това е демонстрация на безсилието и безхаберието на МАФИЯТА БФС!Вън всички мишоци от там!Левски заигра и...насреща са съдиите!!!Ами честит ни шампион,дето пак ще се излага с резултати от рода:Литекс-БАТЕ 0:4!!!ЩЕ "ПРОКОПСАМЕ",НЯМА ЩО!?!!!....
питам, за да знам дали да ги влючвам в napadatel.bg 

Последна промяна от lale00 на 27 ное 2009 14:07, променено общо 1 път.
OBI4AM LEVSKI написа:Чисто и просто това е демонстрация на безсилието и безхаберието на МАФИЯТА БФС!Вън всички мишоци от там!Левски заигра и...насреща са съдиите!!!Ами честит ни шампион,дето пак ще се излага с резултати от рода:Литекс-БАТЕ 0:4!!!ЩЕ "ПРОКОПСАМЕ",НЯМА ЩО!?!!!....
Айди Айди дето 0:4 срещу Бате там и 1:4 срещу Дебрецен и резили срещу кви ли не " Европейски грандове" Присмял са хърбел на щърбел!

И аз така мисля,но явно чакат нещата малко да поотихнатtprodanov написа:Ами според мен наказанието за червен картон, два поредни жълти или пет натрупани жълти си е административно и се налага без събиране на комисия. Комисията от своя страна може да увеличи, намали или отмени някое от тях. Според мен пропускат мачовете си.
-
- Контакти:
runnersa написа:OBI4AM LEVSKI написа:Чисто и просто това е демонстрация на безсилието и безхаберието на МАФИЯТА БФС!Вън всички мишоци от там!Левски заигра и...насреща са съдиите!!!Ами честит ни шампион,дето пак ще се излага с резултати от рода:Литекс-БАТЕ 0:4!!!ЩЕ "ПРОКОПСАМЕ",НЯМА ЩО!?!!!....
Айди Айди дето 0:4 срещу Бате там и 1:4 срещу Дебрецен и резили срещу кви ли не " Европейски грандове" Присмял са хърбел на щърбел!
Това 1:4 е в два мача,а 0:4 е в един!Така че не манипулирай!?
OBI4AM LEVSKI написа:runnersa написа:OBI4AM LEVSKI написа:Чисто и просто това е демонстрация на безсилието и безхаберието на МАФИЯТА БФС!Вън всички мишоци от там!Левски заигра и...насреща са съдиите!!!Ами честит ни шампион,дето пак ще се излага с резултати от рода:Литекс-БАТЕ 0:4!!!ЩЕ "ПРОКОПСАМЕ",НЯМА ЩО!?!!!....
Това 1:4 е в два мача,а 0:4 е в един!Така че не манипулирай!?
Е добре де 2 пъти по 0:1 от Тампере ако по ти харесва

Идеята ми е, че след всичките ви "Европодвизи" през последните години нямате право на такива коментари!