СУПЕРКУПА : Лудогорец - Ботев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

mark1926
Контакти:

Re: СУПЕРКУПА : Лудогорец - Ботев

Мнениеот mark1926 » 14 авг 2014 13:12

Пловдив харесва Лудогорец, за коматево не знам. Публиката на Партизан изпраща Лудогорец с аплодисменти, тук коматевци, при нарисуван червен картон, освиркват- въпрос на култура.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 14 авг 2014 13:14

Този жълт картон, който бистрите може (но не е задължително) да се даде като втори жълт и червен и при симулация и при обида.
Виждал съм подобни ситуации и в А група и в ЕКТ. Но тогава не сте го обсъждали така.. все пак ставаше дума за мачове на Берое, Нафтата, Ман Юн и.. Виляреал мисля. Друго си е да е Лудогорец или Вечния враг (син или червен според пристрастията).
Това, при положение, че наистина има симулация/обида де..

Лично аз не мисля, че именно картона реши мача. Ботев игра добре първото полувреме, но тогава пък Лудогорец не игра. Имам чуството, че чакаха Ботев сами да се бият. Второто полувреме си ги надиграха и не мисля, че 11 срещу 11 щеше да донесе друг резултат. Но това изнася на някои хора като идея...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 14 авг 2014 13:18

mark1926 написа:Пловдив харесва Лудогорец, за коматево не знам. Публиката на Партизан изпраща Лудогорец с аплодисменти, тук коматевци, при нарисуван червен картон, освиркват- въпрос на култура.

Дали сте "Пловдив" е много спорен въпрос, който ще го обсъждаме друг път и в други теми. Ако се съди по това как ви викат, май не... Но щом се харесвате - ГОРЧИВО! И малко поздравче на влюбените гълъбчета:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=33bBcRGDZjY[/youtube]

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 14 авг 2014 13:30

нарушението ясно се вижда при повторението, както се вижда, че играча не казва нищо на съдията и единствено отговаря на онова мекере Дяков като след това тръгва без да реплекира никой, ясно се вижда как въобще устата на играча не се отваря и как след като съдията приключва разговора си с Дяков вади картона и тръгва след Колев.

Общо взето жалка работа и Лудогорец все повече заприличва на едни други два отбора които от 60 години ги бутат и те 60 години разправят че това е най нормалното нещо на света.

Wrong Decision
Контакти:

Мнениеот Wrong Decision » 14 авг 2014 13:43

От повторението се вижда и още нещо, че съдията първоначално няма намерение да дава картон, но след като Колев отвръща на Дяков, съдията му се скарва.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 14 авг 2014 13:45

Thurman Murman написа:
mark1926 написа:Пловдив харесва Лудогорец, за коматево не знам. Публиката на Партизан изпраща Лудогорец с аплодисменти, тук коматевци, при нарисуван червен картон, освиркват- въпрос на култура.

Дали сте "Пловдив" е много спорен въпрос, който ще го обсъждаме друг път и в други теми. Ако се съди по това как ви викат, май не... Но щом се харесвате - ГОРЧИВО! И малко поздравче на влюбените гълъбчета:

Обиждаме се с много публики в директен мач, но след това се води нормален диалог. Питай ги зелените дали ни уважават.

С който се обиждаме постоянно, там няма уважение, а само презрение.

Повтарям- Пловдив пожелава успех на Лудогорец.

Потребителски аватар
Val3ncia
Контакти:

Мнениеот Val3ncia » 14 авг 2014 13:52

samobotev написа:нарушението ясно се вижда при повторението, както се вижда, че играча не казва нищо на съдията и единствено отговаря на онова мекере Дяков като след това тръгва без да реплекира никой, ясно се вижда как въобще устата на играча не се отваря и как след като съдията приключва разговора си с Дяков вади картона и тръгва след Колев.

Общо взето жалка работа и Лудогорец все повече заприличва на едни други два отбора които от 60 години ги бутат и те 60 години разправят че това е най нормалното нещо на света.

Нарушението го виждате само тези заслепени от злоба !

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 14 авг 2014 13:55

mark1926 написа:Обиждаме се с много публики в директен мач, но след това се води нормален диалог. Питай ги зелените дали ни уважават.

:mrgreen:

Те го плюят, той си мисли, че дъжд вали :mrgreen:

Не знам що за биологичен вид (умишлено не казвам "човек") трябва да си, за да те нареждат по тоя начин и след това да "се уважавате и да си говорите" :mrgreen:

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 14 авг 2014 13:59

КОментари на наши фенове, след жълия картон на Марселиньо (симулация) и даденото 8 минутно продължение на мача Динамо - Лудогорец 3;2

Tsonpen:
Много вярно! Нашите грешки са най-важните, защото показват слабостите, които трябва да се поправят. От лаене по съдията няма полза. Виждали сме и много по-ощетяващо съдийство в Европа. Това е едно от препятствията, които трябва да се преодолеят.
Болезнено е, защото се разминахме на косъм от невероятен шанс за нова бомба през тази година.

donpacko:
Другата грешка е повеждаш и се връщаш веднага във защита,явно такива са указанията,просто трябваше да продължат да си играят играта.За мене съдията не е виновен,защото от 5 минути продължение се въргаляхме 3.

DGeorgiev:
Продължението от 5 мин си беше напълно заслужено и въпреки бавенето на играта от нашите не заслужавахме 3 мин продължение на продължението. Като цяло съдиите в двата мача изиграха роля, но не са ни те най-черните. Дано нашите да са го разбрали и да не ставаме като един друг отбор.

Ето и моето мнение snakebite:
Тежко е боли, но това е положението....
Много лежахме и симулирахме, и немеца се ядоса....а футбол се играе до последно, нека това да е им е обеца !
Марсело - много глупав картон но какво да му се сърдя все пак вкара той головете нали...
Пак изпуснахме (Бадема на два пъти) а на тях май всеки удар е гол..
Надявам се това да е последния мач на Урош..седи като препариран..
Просто сме си зелени и буквално и преносно..... :(
А за хейтарите, плюйте сега ви се е паднало.....
Последна промяна от snakebite на 14 авг 2014 14:33, променено общо 1 път.
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Смърфиета
Контакти:

Мнениеот Смърфиета » 14 авг 2014 14:01

mark1926 написа:
Thurman Murman написа:

Обиждаме се с много публики в директен мач, но след това се води нормален диалог. Питай ги зелените дали ни уважават.

Повтарям- Пловдив пожелава успех на Лудогорец.

За това ли на финала ревахте като магарета: "Турци умрете, смърт за резаците"? Интересно......

Върни се в “Лудогорец”